تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای سیب
#1
Kbemusedsrv 
مواد لازم :
سیب سفت .........1 کیلو
شکر .........1کیلو (در صورت شیرین بودن یسب 750گرم )
چوب دارچین........یک تک کوچک
جوهر لیمو
آب ......... نصف شکر
طرز تهیه : سیب ها رو پوست بگیرید به صورت دلخواه برش بزنید بعد شکر وآب و چوب دارچین را مخلوط کرده بجوشانید تا قوام آید بعد سیب را اضافه می کنیم اگر می خواهید رنگ مربا تیره شود در قابلمه را بذارین وزیرشو کم کنید اگر طلایی می خواهید در آن باز بماند ودر آخر آب لیمو یا جوهر لیمو را که با یک ق م آب حل کردید به مربا اضافه کنید و چوب دارچین را خارج کنید .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#2
سیب 1 کیلو
شکر 1 کیلو
اب به اندازه ای که روی سیب رو بگیره
هل سبز 4 عدد
گلاب کمی
اب لیمو 1 ق غ
سیب رو پوست میکنیم هر جور که عشقتون کشید میتونید خرد کنید اب و شکر و سیب رو تو قابلمه لعابی میریزیم که برا من تفلون بود. میزاریم رو اجاق با حرارت متوسط و یکنواخت میزاریم بجوشه من حدود 1 ساعت تا 45 دقیه رو حرارت گذاشتم اواسط پخت هل رو میریزم توش وقتی مربا قوام اومد اب لیمو ریختم بعدش گلاب و یکی دو جوش که زد خاموش کردم در قابلمه رو هم بستم
[عکس: 20121012075801_g218.jpg]
خیلی خوشمزه شد به خاطر هل
بعلت سایز بالا حذف شد
پاسخ }
#3
منم مربای سیب رو درسته درست میکنم عکس تکی نداشتم بزارم
[عکس: 20121012093444_seb.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#4
(۲۱-۰۷-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ ب.ظ)elim نوشته:  
(۲۱-۰۷-۱۳۹۱, ۱۱:۰۵ ق.ظ)پارانزیم نوشته:  منم مربای سیب رو درسته درست میکنم عکس تکی نداشتم بزارم
عکس رو نقل قول نکنید
چه با سلیقه Yum2عاشق مربات شدم(1782) عزیزم واسه برگ از چی استفاده کردی angelicمیشه دستورشو بدیHanghead؟خواهشا؟Veiledsmile2

ممنون گلم
برگرو از خیار درست کردم ..خیار رو به شکل برگ در میارییم بعدا بمدت 5 ساعت در آب آهک قرار میدیم وقتی شربت مربا آماده شد داخل شهد مینازیم بعد از 10 دقیقه شعله رو خاموش کن(1782)
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مربای سیب سیب 600 گرم
شکر 400 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
گلاب 1 قاشق غذا خوری
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری
سیب ها را پوست میکنیم و برش می دهیم به همراه شکر در قابلمه ریخته و روی آن به اندازه ای که آب روی سیب را بگیره میگذاریم بجوشد زمانی که نزدیک قوام آمدن شربت شد خلال پسته و زعفران را اضافه می کنیم و در آخر کار هم گلاب را اضافه می کنیم
[عکس: 20121017061856_DSC00222.JPG]
دیشب پختم hih
پاسخ }
#6
من گلاب نریختم چون وقتی تووی مربا میمونه بوش رو دوست ندارم ... زعفروووون فراووون ریختم و هل ... عالی شد


[عکس: 20121117000221_DSCF1809.JPG]
پاسخ }
#7
مربای سیب من که دستورش مقداری با دستورای دوستان عزیز فرق میکنه
آب و شکر که مقداری با هم جوشیدن من یه سفیده تخم مرغ میریزم توش سفیده سریع جمع میشه و باعث شفافیت مربا میشه(اگه شکر مقداری ناخالصی داشته باشه سفیده همه رو به خودش میگیره)آب شکر رو از صافی رد میکنم دوباره میزارمش بجوشه بعد سیبارو میریزم و در آخر جوهر لیمو زعفرووووون و گلاب
[عکس: 20121117093710_lvfh.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#8
مربای سیب من....... همین الان پختم . من توش هل و زعفران ریختم.یه مدل حلقه ای و یه مدل مکعبی Yum2

[عکس: 20130120130256_.jpg]
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
مربای سیب، سمت راستیه
همین دیروز پزیدم
فقط چون نمیدونستم با سیب نرم مربا نمیشه، کمی له شدن
ولی مزه ش خوبه

[عکس: 20130307081242_IMG_2620.jpg]
پاسخ }
#10
اینم مربای سیب من!gag
خیلی زود و راحت درست شد و بسیار خوشمزه شد.Yum2
توش زعفرون و هل ریختم.
[عکس: 20130601064816_.jpg]
[عکس: countdown.php?h=250&w=160&imgid=39&bride...=05&day=01]

پاسخ }