خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای سیب

162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
Kbemusedsrv مربای سیب
مواد لازم :
سیب سفت .........1 کیلو
شکر .........1کیلو (در صورت شیرین بودن یسب 750گرم )
چوب دارچین........یک تک کوچک
جوهر لیمو
آب ......... نصف شکر
طرز تهیه : سیب ها رو پوست بگیرید به صورت دلخواه برش بزنید بعد شکر وآب و چوب دارچین را مخلوط کرده بجوشانید تا قوام آید بعد سیب را اضافه می کنیم اگر می خواهید رنگ مربا تیره شود در قابلمه را بذارین وزیرشو کم کنید اگر طلایی می خواهید در آن باز بماند ودر آخر آب لیمو یا جوهر لیمو را که با یک ق م آب حل کردید به مربا اضافه کنید و چوب دارچین را خارج کنید .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
۱۸-۷-۱۳۹۱, ۰۸:۲۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, بانو طناز, niloofar00, Atefe joon, fبهیه, عسل بابا
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #2
RE: مربای سیب
سیب 1 کیلو
شکر 1 کیلو
اب به اندازه ای که روی سیب رو بگیره
هل سبز 4 عدد
گلاب کمی
اب لیمو 1 ق غ
سیب رو پوست میکنیم هر جور که عشقتون کشید میتونید خرد کنید اب و شکر و سیب رو تو قابلمه لعابی میریزیم که برا من تفلون بود. میزاریم رو اجاق با حرارت متوسط و یکنواخت میزاریم بجوشه من حدود 1 ساعت تا 45 دقیه رو حرارت گذاشتم اواسط پخت هل رو میریزم توش وقتی مربا قوام اومد اب لیمو ریختم بعدش گلاب و یکی دو جوش که زد خاموش کردم در قابلمه رو هم بستم
[تصویر:  20121012075801_g218.jpg]
خیلی خوشمزه شد به خاطر هل
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۷-۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ صبح، توسط ای سوره.)
۲۱-۷-۱۳۹۱, ۰۹:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, niloofar00, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: مربای سیب
منم مربای سیب رو درسته درست میکنم عکس تکی نداشتم بزارم
[تصویر:  20121012093444_seb.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۲۱-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۰۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رها نبوی, safoora malek, tannaz.m, سمیه گلبانو, ladybird68, elipari, گل شقایق, negin.s, niloofar00, مهربون یار, layali20, Atefe joon, عسل بابا, آروشان
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: مربای سیب
(۲۱-۷-۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ عصر)elim نوشته شده توسط:  
(۲۱-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ صبح)پارانزیم نوشته شده توسط:  منم مربای سیب رو درسته درست میکنم عکس تکی نداشتم بزارم
عکس رو نقل قول نکنید
چه با سلیقه Yum2عاشق مربات شدم(1782) عزیزم واسه برگ از چی استفاده کردی angelicمیشه دستورشو بدیHanghead؟خواهشا؟Veiledsmile2

ممنون گلم
برگرو از خیار درست کردم ..خیار رو به شکل برگ در میارییم بعدا بمدت 5 ساعت در آب آهک قرار میدیم وقتی شربت مربا آماده شد داخل شهد مینازیم بعد از 10 دقیقه شعله رو خاموش کن(1782)
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۲۱-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مربای سیب
مربای سیب سیب 600 گرم
شکر 400 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
گلاب 1 قاشق غذا خوری
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری
سیب ها را پوست میکنیم و برش می دهیم به همراه شکر در قابلمه ریخته و روی آن به اندازه ای که آب روی سیب را بگیره میگذاریم بجوشد زمانی که نزدیک قوام آمدن شربت شد خلال پسته و زعفران را اضافه می کنیم و در آخر کار هم گلاب را اضافه می کنیم
[تصویر:  20121017061856_DSC00222.JPG]
دیشب پختم hih
۲۶-۷-۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, niloofar00, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیر ارشد

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5,012
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 11577


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: مربای سیب
من گلاب نریختم چون وقتی تووی مربا میمونه بوش رو دوست ندارم ... زعفروووون فراووون ریختم و هل ... عالی شد


[تصویر:  20121117000221_DSCF1809.JPG]
امضای mamane kiana
۲۷-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از mamane kiana به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, 162, tannaz.m, MAMANKAREN, Galaxy, گل شقایق, غروب, negin.s, niloofar00, مهربون یار, Linda, نازیلا62, Atefe joon, عسل بابا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد