تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3.16 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای شاتوت یا مربای توت قرمز
#1
[عکس: 20130301221138_99958.jpg]
مواد لازم :


شاتوت ۲۵۰ - ۳۰۰ گرم

شکر ۱ لیوان

اب لیمو ۲-۳ قطره

طرز تهیه :

۱ : شاتوت ها رو شسته و پودر شکر را روش علاوه کرده و به مدت ۱ شب در یخچال نگهداری میکنیم .

۲ : روی حرارات ملایم میزاریم تا غلیظ و در حین پخت کف روی مربا را با قاشق برمیداریم .

۳ : وقتی به غلظت مورد نظر رسید ابلیمو را اضافه کرده و ارام هم میزنیم .



گوارای وجود
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2

[عکس: 20120214171632_3.jpg]

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20130602080727_DSC_0005.jpg]


مواد لازم:
شاتوت 2 کیلو
شکر 2 تا 3 کیلو ،بسته به شیرینی شاتوت
وانیل در صورت تمایل


روش تهیه:
شاتوت و شکر رو لایه لایه در یک قابلمه لعابی بریزین و بذارین یه شبانه روز کامل تو یخچال بمونه تا آب بندازه
شاتوتهای من اصلا آب ننداخت منم یه لیوان کوچیک توش آب ریختم
بذارین روی حرارت متوسط تا جوش بیاد
بعد با حرارت کم بپزین تا شهدش لعاب بندازه و کمی غلیظ بشه
در آخر اگه دوست دارین کمی وانیل بزنین که من نمیزنم
اگه میخواین ازش شربت بگیرین دو سه تا لیوان آب توش بریزین و بعد ازینکه کمی جوشید آب اضافیشو بگیرین و به اندازه مربا باقی بذارین و بقیه رو با شکر بجوشونین
(حین پخت کف روشو بردارین/شاتوتهای من سفت بود و نه آب انداخت نه دونه هاش جدا شد اما اگه دونه هاش جدا شد و اومد روی مربا جمعشون کنین تا ظاهر مرباتون بهم نخوره )


[عکس: 20130602080747_DSC_0008.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
مربای شاتوت + شربت شاتوتYum2
[عکس: 20130706090124_IMG___Snapseed.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
    سلام من دیدم این نوع مربا نیستش این تاپیک رو ایجاد کردم دستور پخت: ۱کیلو توت رو با ۱کیلو شکر(من شکر کم ریختم)‏ از صبح با هم قاطی کنید تا عصر وقتی دیدین تهش آب هست بریزین تو قابلمه یه کوچولو هم آب جوشیده سرد بریزین تا بپزه وسط های کار وانیل بزنید و آخر سر هم ۱ قاشق آبلیمو ۲ساعت تو قابلمه بمونه تا سرد بشه در ضمن زیاد نپزین که له بشه مربای من عالی بود اینم عکس من ۲ ماه پیش پختم
خدایا به منم نی نی بده88
پاسخ }
#6
[عکس: 20131122212829_47a2dmj6u9g4717xn5px.jpg]

اینم مربای من...Flowerysmile
حوا که بغض کند،
حتی خدا هم اگر سیب بیاورد،
چیــــــــزی بجز آغوش آدم آرامش نمیکند...

پاسخ }
#7
Yum2
[عکس: 20131123150749_SPM_A0709.jpg]

Yum2
[عکس: 20131123145702_SPM_A0707.jpg]
آرزومند آرزوهایتان



زندگی مجذور آیینه است:
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست
زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست





Boredsmiley
.
پاسخ }
#8
اینم مربای توت قرمز ما .. یه کم توت قرمز بود که میخواستم خشکش کنم بعد هوس کردم مرباش کنم به قول دوست عزیز شاید کسی نپخته یا عکسشو نذاشته البته خودمم تجربه اولم بود بسیار خوشمزه بود.. خلاصه منم با همون روش پخت که یه لایه توت یه لایه شکر کار شروع کردم وپختم واینطوری ازآب دراومد20

[عکس: 20150602115056_DSC02019408x306.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
مربا شاه توت ...عاشق این مربام ...خوشگل و خوشمزه 3
تا فصلش هست دست بکار بشین..22

[عکس: 20160626174444_mm.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite مربای به *andisheh* 69 19,188 ۲۵-۰۹-۱۳۹۵, ۰۳:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: رنگین کمان29
  مربای زرشک تازه hengameh 10 6,145 ۰۵-۰۹-۱۳۹۵, ۰۲:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsan3
Package_favorite مربای تمشک *andisheh* 10 5,651 ۱۸-۰۸-۱۳۹۵, ۰۱:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: asalkhanom
Ksmiletris مربای انگورک_انگور خارجی لیدی باران 2 1,292 ۰۶-۰۶-۱۳۹۵, ۰۷:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: hengameh
Kbemusedsrv مربای سیب 162 26 14,521 ۳۰-۰۵-۱۳۹۵, ۰۶:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Akatora
  مربای هویج Galaxy 51 3,606 ۱۳-۰۵-۱۳۹۵, ۰۷:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  مربای گیلاس negin.s 4 1,894 ۲۱-۰۴-۱۳۹۵, ۰۶:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  مربای آلبالو sima 36 21,831 ۲۱-۰۴-۱۳۹۵, ۰۶:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا