خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای شقاقل

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای شقاقل
شقاقل : ۱۰۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آبش را عوض کنید. سپس پوستش را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یک ساعت بجوشانید.
آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده یک بار دیگر جوش داده خوب که شقاقل ها پخته شد، از روی آتش برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آبش را عوض کنید.
سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ عصر، توسط Galaxy.)
۲۲-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد