تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای شلیل
#1
چند سالی هست این مربا رو درست میکنم و باید بگم که طعمش واقعا عالیه مخصوصا برای روی کیک و شیرینی حرف نداره
حتما درست کنید و از طعمش لذت ببرید .

شليل 1كيلو
شكر يك كيلو
آب نصف پيمانه ( در صورت سفت بودن شلیل ها)
جوهرلیمو نصف قاشق چای خوری


هسته شلیل ها رو جدا کرده و خلال خلال کنید اگر خواستید میتونید پوستشم بگیرید ( برای پختش دو حالت وجود داره اگه از شلیل نرم و رسیده استفاده کردید نیازی نیست آب بریزید ولی اگه شلیل هاتون سفت هستن آب رو حتما اضافه کنید) شکر رو بذارید با آب بجوشه چند تا جوش که زد شلیل ها رو بهش اضافه کنید 5 تا ده دقیقه بعد میزان قوام شربت مرباتونو ببینید اگه دلبخواه بود جوهرلیمو رو اضافه کرده یه جوش که زد از روی حرارت برمیداریم شلیل زود میپزه نذارید له بشه
اگه از شليلهاي سفت استفاده كردید زمان پختش بیشتر میشه ولی در عوض خلالهای شکیل تری خواهید داشت چون اگه رسیده باشه نمیتونید خلالهاشو ظریفو قشنگ دربیارید
مربا رو بذارید خنک شه بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید
وقتي اين شليلها زير دندونتون مياد فكر مي كنيد قيسي يا ميوه نيمه خشك شده است مخصوصا تو زمستون که آدم هوس میوه های تابستونی میکنه خیلی می چسبه
امتحان كنيد خیلی خوشمزه میشه
من از شلیل کاملا رسیده استفاده کردم به همین خاطر نتونستم خوشکل دربیارمشون ولی در عوض مزه و عطرو بوش عالی بود

[عکس: 20130728152047_7.jpg]
پاسخ }
#2
shirinasal عزیز Wavesmileممنونم(1782)
درستیدم خیلی خوشمزه شدYum2Yum2Yum2
ولی برای من خیلی بیشتر از اینا طول کشید تا پختDunnof[عکس: 20130731025740_3.jpg]
گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
پاسخ }
#3
من شلیل رو بصورت مارمالاد درست کردم که عالیییییییی شد. یه مزه ترش و شیرین فوق العاده. توصیه میکنمYum2[عکس: 20130910160950_.jpg]
پاسخ }