خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای قیسی

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای قیسی
مربای قیسی

شكر 1 پيمانه
قيسي 250 گرم
آب دو و نیم پیمانه
بادكا یک چهارم پيمانه
هل درسته به ميزان لازم
آبليموي تازه 1 قاشق سوپخوري


طرز تهيه:

ابتدا قيسي ها را شسته و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم، كمي كه نرم شد، شكر و بادكا را اضافه مي كنيم. زماني كه شربت قوام آمد، هل و آبليمو را اضافه مي كنيم. پس از اينكه چند جوش زد، حرارت را خاموش كرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر مي ريزيم.
[تصویر:  20121009220349_kayisi_re_eli.jpg]
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ عصر، توسط Galaxy.)
۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۴۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ladybird68, niloofar00, ایران دخت
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: مربای قیسی
مواد لازم:
500 گرم زردآلو خشک(قیسی)
500 گرم (2.5 پیمانه) شکر
1 عدد لیموترش

روش تهیه:
قیسی هارو یه شب توی آب گرم بخوابونین و روز بعد آبکش کنین
توی یه ظرف گود قیسی هارو به همراه آب اینقدر که یه بند انگشت رویشو بگیره بذارین تا جوش بیاد و بعد شکر رو اضافه کنین و بذارین با شعله کم جوش بزنه تا قیسی ها نرم بشن
آب لیموی تازه رو اضافه کنین و بعد از یکی دوتا جوش شعله رو خاموش کنین
مربارو توی شیشه تمیز بریزین و بعد از خنک شدن درشو بذارین و توی یخچال بذارین


[تصویر:  20121009220328_KuruKaysReeliTarifi.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۲:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ladybird68, Linda, mozhgan57, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: مربای قیسی
(۲۲-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ عصر)aida1352 نوشته شده توسط:  اندیشه جون


بادکا چیه؟Dunnof

بادکا یه جور گلوکوز مایع هست که لوازم قنادی ها دارن
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۲:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
133
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: مربای قیسی
اینم دیروز درست کردم
خیلی خوشمزه شد
فقط حیف که قیسی ها خیلی سفت بودن، بعد از خیس کردن هم له شدن، نتونستم هسته هاشو دربیارم
[تصویر:  20130307081242_IMG_2620.jpg]
ولی مزه ترش و شیرین عالی ای داره
امضای nsomayeh
۱۷-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از nsomayeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
207
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت : tabriz
ارسال: #5
RE: مربای قیسی
اینم مربای قیسی لذیذ ما
[تصویر:  20130830191522_2013-08-0319.43.50.jpg]
۸-۶-۱۳۹۲, ۰۶:۱۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از fatiii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دختر شیرازی

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #6
RE: مربای قیسی
مربای قیسی من Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
[تصویر:  20140705123040_IMG_6376.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۱۴-۴-۱۳۹۳, ۱۱:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, 1368Sheri, niloofar00, vidia, دختر شیرازی, kazemsoft, z.arghavani, سمیرااا, laleh joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد