خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای كيوی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
360
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 425


محل سکونت :
ارسال: #1
مربای كيوی
مواد لازم:
كيوي/ يك كيلوگرم
شكر/ يك و نيم كيلوگرم
جوهر ليمو یا آبلیمو/ يك قاشق سوپ‌خوري
وانيل/ نصف قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه:
كيوي‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازك با چاقو بكنيد و سروته آن را نيز بزنيد. سپس هركدام را به قطر يك سانتي‌متر حلقه حلقه كنيد.
در يك قابلمه استيل يا لعابي، حدود يك استكان آب بريزيد و مقدار يك و نيم كيلوگرم شكر را اضافه كنيد و روي حرارت ملايم اجاق‌گاز قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.پس از حل‌شدن شكر، حرارت‌دادن را ادامه دهيد تا شيره جوشيده و قوام آيد.
كيوي‌هاي حلقه‌حلقه‌شده را داخل شيره بريزيد و كمي حرارت دهيد. سپس جوهرليمو یا آبلیمو را به همراه وانيل به آن اضافه كنيد.
توجه داشته باشيد كه اين مربا نبايد زياد بجوشد زيرا بافت كيوي نرم بوده و به سرعت له مي‌شود. بنابراين با اولين جوش، زير اجاق‌گاز را خاموش كنيد و پس از سردشدن، داخل شيشه بريزيد.

نكته1: به‌دليل آنكه كيوي پس از جوشيدن، رنگ اصلي خود را از دست مي‌دهد، مي‌توانيد از رنگ سبز خوراكي مخصوص غذا استفاده كنيد. اين رنگ به صورت محلول در آب بوده يا به صورت پودري است كه مي‌توانيد مقدار خيلي كمي از آن را در يك قاشق سوپ‌خوري آب حل كرده و سپس به مربا اضافه كنيد.
نكته2: باتوجه به اينكه رنگ مخصوص غذا معمولا خيلي غليظ است، ابتدا يكي دو قطره از آن را در مربا بريزيد و هم بزنيد، اگر كافي نبود، دوباره كمي ديگر اضافه كنيد تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآيد.
نكته3: به جاي وانيل از هل يا كمي گلاب نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.
امضای دومینو
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ عصر، توسط Galaxy.)
۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از دومینو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, گلسان
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: مرباي كيوي
اینم مربای کیوی من
[تصویر:  20120110170318_.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ عصر، توسط پارانزیم.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, رها نبوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
511
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 960


محل سکونت : اينجا
ارسال: #3
Bell مربای کیوی
کیوی و شکر به یک میزان از نظر وزنی - وانیل اندکی
کیوی ها را پوست کنده وبا قطر زیاد حدود1 سانت حلقه می کنیم و در ظرفی لعابی یک لایه شکر ویک لایه کیوی. همه مواد که لایه لایه چیده شد،شب تا صبح می گذاریم آب بیندازد. صبح همان ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آرام بجوشد وانیل را هم اضافه می کنیم به مدت 20 دقیقه حرارت دادن کافیست. بعد می گذاریم سرد شود . در ظرف مخصوص مربا در یخچال نگهداری می کنیم. امیدوارم درست کنید ونوش جان کنید. خودم درست کردم عالی شد.
امضای homa4290
۱۵-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۴۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از homa4290 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, f.nik, يكي مثل من, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
317
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 133


محل سکونت :
ارسال: #4
مربای کیوی
مواد لازم :
کیوی تقریبا رسیده و سفت : سه کیلوگرم
شکر : دو کیلوگرم
آب : سه پیمانه
وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری
رنگ سبز مجاز خوراکی : چهار قطره
آبلیمو : به میزان لازم

طرز تهیه :
کیوی‌ ها را شسته، پوست آنها را خیلی نازک بردارید و هر یک را به قطر یک سانتی‌متر برش بزنید.
شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی بجوشانید تا شربت غلیظ شود.
کیوی‌ها را در شربت خنک شده قرار داده آن را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و وانیل را اضافه کنید.
این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است.
شربت را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از یکی، دو جوش دیگر ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا خنک شود. مربا را بعد از ۲۴ ساعت داخل شیشه ریخته و در یخچال بگذارید.

نکته :
برای خوش‌ رنگ شدن این مربا، چهار قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
میوه‌هایی که برای مربا در نظر گرفتید تازه، سالم، بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشد.
امضای Ayshan
دست من خالیست... اما دلم تا دلت بخواهد از تو پر است!!!!!!!
۳۰-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مرباي كيوي
بازم با راهنمايي هاي پارانزيم جون(1782)(1782)(1782)

[تصویر:  20130112163721_52.JPG]
۲۳-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, sima, z.arghavani, ladybird68, negin.s, laleh joon, 1368Sheri

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
45
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 164


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: مرباي كيوي
[تصویر:  20130513150050_347.jpg]
مال من شکرش زیاد شد
۲۳-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از khalerize به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, kapsul, hasti021, negin.s, parza, سمیه گلبانو, گلسان



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد