خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای لبو (چغندر)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
196
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 292


محل سکونت : قزوین
ارسال: #1
مربای لبو (چغندر)
[عکس: 20150112090550_IMG__-Copy.jpg]


مواد لازم:


لبو یا چغندر قرمز / 1 کیلو
شکر / 700 گرم
آب / به میزان لازم
وانیل / یک دوم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین / 1 قاشق مرباخوری





طرز تهیه:

آب را در ظرفی روی حرارت می گذاریم تا بجوشد بعد شکر را اضافه می کنیم.
وقتی آب و شکر جوشید و جرم روی آن به وجود آمد این جرم را جمع می کنیم و میگذاریم به مدت 35 دقیقه با شعله متوسط بجوشد.
بعد از این مدت لبو را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم لبوها کف میکند کف را جمع می کنیم تا سرریز نشود بعد شعله را متوسط میکنیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم با شعله ملایم لبوها پخته شود.
یک قاشق مرباخوری یا نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده و همراه با وانیل در 5 دقیقه آخر پخت مربا یعنی بعد از اینکه 30 دقیقه مربا پخته شد به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد حرارت را خاموش میکنیم.

نکته ها:


. هر چقدر این مربا بیشتر بماند رنگ آن بهتر خواهد شد.
. از هیچ رنگ خوراکی برای مربا استفاده نکنید.
. دقت کنید لبو بعد از پوست کندن و قالب زدن باید یک کیلو باشد.
. از هر شکل قالبی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید.
. اضافه های لبو را بعد از قالب زدن میتوانید با سرکه بپزیم و ترشی لبو درست کنیم.
. لبوی خوب باید گرد و قرمز باشد و کشیده نباشد.
. وقتی شکر را وزن کردیم و 700 گرم شد بعد با پیمانه اندازه می گیریم و برای هر پیمانه شکر یک پیمانه آب در نظر می گیریم.
. من آب که بجوش آمد و شکر رو ریختم و شکر توی آب حل شد لبو رو که رنده کرده بودم بهش اضافه کردم و حدود 45 الی یک ساعت با حرارت کم پختم و از ژلاتین هم استفاده نکردم چون غلظت خوبی داشت.
12-01-2015, 09:09 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد