تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای لبو (چغندر)
#1
[عکس: 20150112090550_IMG__-Copy.jpg]


مواد لازم:


لبو یا چغندر قرمز / 1 کیلو
شکر / 700 گرم
آب / به میزان لازم
وانیل / یک دوم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین / 1 قاشق مرباخوری





طرز تهیه:

آب را در ظرفی روی حرارت می گذاریم تا بجوشد بعد شکر را اضافه می کنیم.
وقتی آب و شکر جوشید و جرم روی آن به وجود آمد این جرم را جمع می کنیم و میگذاریم به مدت 35 دقیقه با شعله متوسط بجوشد.
بعد از این مدت لبو را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم لبوها کف میکند کف را جمع می کنیم تا سرریز نشود بعد شعله را متوسط میکنیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم با شعله ملایم لبوها پخته شود.
یک قاشق مرباخوری یا نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده و همراه با وانیل در 5 دقیقه آخر پخت مربا یعنی بعد از اینکه 30 دقیقه مربا پخته شد به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد حرارت را خاموش میکنیم.

نکته ها:


. هر چقدر این مربا بیشتر بماند رنگ آن بهتر خواهد شد.
. از هیچ رنگ خوراکی برای مربا استفاده نکنید.
. دقت کنید لبو بعد از پوست کندن و قالب زدن باید یک کیلو باشد.
. از هر شکل قالبی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید.
. اضافه های لبو را بعد از قالب زدن میتوانید با سرکه بپزیم و ترشی لبو درست کنیم.
. لبوی خوب باید گرد و قرمز باشد و کشیده نباشد.
. وقتی شکر را وزن کردیم و 700 گرم شد بعد با پیمانه اندازه می گیریم و برای هر پیمانه شکر یک پیمانه آب در نظر می گیریم.
. من آب که بجوش آمد و شکر رو ریختم و شکر توی آب حل شد لبو رو که رنده کرده بودم بهش اضافه کردم و حدود 45 الی یک ساعت با حرارت کم پختم و از ژلاتین هم استفاده نکردم چون غلظت خوبی داشت.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمت هایش را از ما گرفت نه گناهانمان را فاش کرد.
بیندیش اگر اطاعتش کنیم چه می کند؟
پاسخ }