خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای هلو

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای هلو
مربای هلو

سعی کنید برای تهیه این مربا، از قابلمه نچسب استفاده کنید تا نیاز به، هم زدن زیاد نداشته باشد.
مواد لازم برای یک پیمانه مربا:

هلو: یک کیلوگرم

شکر: ‌150 گرم

شکر وانیلی ( موجود در قنادی‌ها): 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• هلوها را پوست کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

• سپس آن‌ها را درشت خرد کنید و درون یک قابلمه نچسب بریزید.( تکه‌های هلو به هنگام حرارت دیدن، آب آن‌ها جاری شده و شل می‌شوند و شکل خود را از دست می‌دهند پس بهتر است آن‌ها را خیلی ریز نکنید).

• شکر و شکر وانیلی را به ظرف اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت 40 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

•پیشنهاد می‌کنیم، مربای هلو را اگر گرم است با بستنی وانیلی و اگر سرد است با نان تست و کره برای صبحانه میل کنید.
[تصویر:  20111020165017_peach-jam300.jpg]

hihhihhih
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
۲۸-۷-۱۳۹۰, ۰۴:۲۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ladybird68, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
208
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 788


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: مربای هلو
[تصویر:  20140926181821_20140811316.JPG]
امضای زریاس
دانی از زندگی چه می خواهم
من تو باشم...تو...پای تا سر تو
زندگی گر هزارباره بود
بار دیگر تو... بار دیگر تو
۴-۷-۱۳۹۳, ۰۶:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از زریاس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kazemsoft, بانوی مهربانی, Atefe joon, shamim_13, مهرناز مامانی, 1368Sheri, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 110


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #3
RE: مربای هلو
مربای هلو از کتاب پانیذ (خانم جنت دوست )

هلوی سفت و زعفرانی 1 کیلو

شکر 1200 گرم

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری

آب سه پیمانه

طرز تهیه:
هلوها را در ظرفی چیده روی آنها آب جوش بریزید بگذارید چند دقیقه بماند. بعد آبکش کنید و در آب یخ بریزید پوست انها به راحتی جدا می شود. هسته انها را هم جدا کنید .

پیمانه آب را با شکر مخلوط کرده روی حرارت متوسط بگذارید.

بعد از یک ربع جوهر لیمو را اضافه کنید .و هم بزنید تا شکر حل شده و به قوام آید.

حالا هلوها را به شربت اضافه کنید و شعله را کم کنید در حدی که از جوش نیافتد بگذارید 15 الی 20 دقیقه بجوشد.

مربا را از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید . بگذارید سرد شود و توی شیشه بریزید.

پس از 12 ساعت شربت مربا را تست کنید اگر شل بود هلوها را جدا کنید مجددا شربت را بجوشانید تا قوام اید وقتی شربت سرد شد مجددا هلو ها را به آنها اضافه کنید و در ظرف بریزید.

مربای شلیل هم به همین صورت تهیه می شود .

تجربیات من :

خوب من وانیل اضافه نکردم چون طعم هلو را بیشتر دوست دارم .

وقتی آب جوش ریخت راحت پوستش کنده شد و نیازی به اب سرد نبود .

با نصف مقدار درست کردم چون یک دستور دیگه دارم که می خواهم اونم تست کنم.

در مرحله ای که هلو را به شربت اضافه کردم چون دوست داشتم مارمالادی بشه با گوشتکوب برقی لهش کردم .

خرابکاریم هم این بود که آبلیمو (جای جوهر لیمو همیشه اب لیمو می ریزم ) یادم رفت اخرش دوباره یک دو دقیقه ای گذاشتم رو گاز با آبلیمو و رنگش تیره تر شد


[تصویر:  20141211233133_morabaholo.jpg]
امضای hengameh
کاش خدا نشانه ای بدهد که دیگر نا امید نشوم نشانه ای به سوی امید واری 25
۲۰-۹-۱۳۹۳, ۱۱:۳۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از hengameh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, Atefe joon, *andisheh*



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد