تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 57 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای پرتقال
#1
مربای پرتقال
پرتقال 4عدد
شکر 2ل
آب 4ل
هل مقداری
کلاب کمی
جوهرلیمو کمی

. پرتقالهارو با چاقوی تیز یا با رنده المانی میشه حلقه حلقه برید من از رنده المانی استفاده کردم بعده برش یک شب در اب نمک گذاشتمشون (اب نمک نباید شور باشه در حد معمولی) صبح از اب نمک در اوردمش توی اب معمولی گذاشتمش حدود 5یا6ساعت بعد از آن اب گذاشتم جوشید بعد پرتقالهارو ریختم توش البته این کارو به آرومی وبا حوصله باید انجام داد اینکارو 6 بار تکرار میکنیم تا هم تلخیشو از دست بده هم پخته بشه بعد از اینکار شربت رو آماده میکنیم به ازای 1لیوان آب 2لیوان شکر میریزیم البته من نصف لیوان آب اضافه تر میریزم 1یا 2تا هل توش بندازید وقتی شکر حل شد پرتقالهارو بریزین توش 20دقیقه بجوشه با شعله کم در انتها جوهرلیمو یا کمی اب لیمو اضافه کنید 10دقیقه بجوشه در آخر کار کمی گلاب بریزید وشعله رو خاموش کنید .
[عکس: 20120203183916_.JPG]
[عکس: 20120203184035_0.JPG]
[عکس: 20120203184154_DSC03156.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#2
من تو مربای پرتقال هل وگلاب نمی ریزم یک لیوان آب خود پرتقال رو می ریزیم این جور به نظرم طبیعی ترمیشه
[عکس: 20121231060438_SAM_0375.JPG]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#3
اينم مرباي پرتقال من
باور نميكنيد 12 بار جوشاندم.اما اخرش همسري ميگه تلخي داره
اما خودم كه ميدوستمش.و بسيار بسيار ممنون از پارانزيم جان كه واقعا كمك و راهنمايي ايم كرد
ممنون خانمي(1782)(1782)(1782)(1782)(1782)

[عکس: 20130109191227_IMAG1341.jpg]
پاسخ }
#4
مربای پرتقال

[عکس: 97029.jpg]

مواد لازم :
پرتقال پوست کلفت 1 کیلو
شکر 750 گرم
اب 750 گرم
اب 2 عدد لیمو

طرز تهیه :
پوست پرتقال را با پوست گیر گرفته و خیلی ریز خرد میکنیم .



[عکس: 97028.jpg]

یکی دو بار با اب فراوون میجوشونیم و اب کش میکنیم .
بعد در یک ظرف بزرگ پر از اب میزاریم تا یک شب بمونن . به این ترتیب تلخی پوست پرتقال گرفته میشه .
این از قسمت پوست پرتقال.
حالا نوبت به قسمت گوشتی پرتقال میرسه .
سفیدی روی پرتقال رو میگیریم . و پرتقال ها رو به اندازه دلخواد خرد میکنیم .
روی پرتقال های خرد شده شکر ریخته و یک شب میزاریم تو یخچال بمونه .
بعد پوست پرتقال ها رو روی پرتقال های خرد شده میریزیم .



[عکس: 97027.jpg]

و وقتی جوشید اب لیمو ها رو گرفته و به مربای در حال جوش اضافه میکنیم . نیم ساعت دیگه جوشونده و غلظت مربا رو چک میکنیم . وقتی به اندازه لازم غلیظ شد از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد در شیشه ریخته و نگهداری میکنیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
Ksmiletris 
اینم مربای پرتقال من خیلی خوشمزه شد بابام یه عالمه خوشش اومدYum2
ممنون از پارانزیم جون(1782)
قبل از عملYum2
[عکس: 20140207223152_20140131_114541.jpg]
بعد از عملhih
[عکس: 20140207223258_20140202_114646.jpg]
پاسخ }
#6
اینم از مربای پرتقال من Yum2
مامانم گفت بازم تلخهcrying
من اصلا تا حالا از این کارا نکرده بودم دفعه اولم بود مربا درست کرده بودم گوشتش خوبه ولی پوستش نهDash2
[عکس: 20140428003210_240420141240.jpg]
لحظه ها را جمع کنید نه اشیا را.
پاسخ }
#7
مربای پرتقالYum2البته چند ماه قبل درست کردم
[عکس: 20140617220514_Photo0146.jpg]
[عکس: 20151204221759_PicsArt_12-04-10.13.20.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مربای پوست پرتقال *nazanin* 9 6,512 ۲۴-۰۳-۱۳۹۵, ۱۲:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: 20neda20