خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 57 رأی - میانگین امتیازات: 2.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای پرتقال

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
مربای پرتقال
مربای پرتقال
پرتقال 4عدد
شکر 2ل
آب 4ل
هل مقداری
کلاب کمی
جوهرلیمو کمی

. پرتقالهارو با چاقوی تیز یا با رنده المانی میشه حلقه حلقه برید من از رنده المانی استفاده کردم بعده برش یک شب در اب نمک گذاشتمشون (اب نمک نباید شور باشه در حد معمولی) صبح از اب نمک در اوردمش توی اب معمولی گذاشتمش حدود 5یا6ساعت بعد از آن اب گذاشتم جوشید بعد پرتقالهارو ریختم توش البته این کارو به آرومی وبا حوصله باید انجام داد اینکارو 6 بار تکرار میکنیم تا هم تلخیشو از دست بده هم پخته بشه بعد از اینکار شربت رو آماده میکنیم به ازای 1لیوان آب 2لیوان شکر میریزیم البته من نصف لیوان آب اضافه تر میریزم 1یا 2تا هل توش بندازید وقتی شکر حل شد پرتقالهارو بریزین توش 20دقیقه بجوشه با شعله کم در انتها جوهرلیمو یا کمی اب لیمو اضافه کنید 10دقیقه بجوشه در آخر کار کمی گلاب بریزید وشعله رو خاموش کنید .
[تصویر:  20120203183916_.JPG]
[تصویر:  20120203184035_0.JPG]
[تصویر:  20120203184154_DSC03156.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, 162, رها نبوی, گریوازه, N-M, soogol_m, ladybird68, sima, Galaxy, mozhgan57, goldfire, elipari, maryam_1
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: مربای پرتقال
من تو مربای پرتقال هل وگلاب نمی ریزم یک لیوان آب خود پرتقال رو می ریزیم این جور به نظرم طبیعی ترمیشه
[تصویر:  20121231060438_SAM_0375.JPG]
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ صبح، توسط 162.)
۱۱-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
آیلان, سمیه گلبانو, نياز, N-M, پارانزیم, Galaxy, marss, ladybird68, sima, elipari, maryam_1, رها نبوی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: مربای پرتقال
اينم مرباي پرتقال من
باور نميكنيد 12 بار جوشاندم.اما اخرش همسري ميگه تلخي داره
اما خودم كه ميدوستمش.و بسيار بسيار ممنون از پارانزيم جان كه واقعا كمك و راهنمايي ايم كرد
ممنون خانمي(1782)(1782)(1782)(1782)(1782)

[تصویر:  20130109191227_IMAG1341.jpg]
۲۰-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, marss, soogol_m, ladybird68, z.arghavani, sima, elipari
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: مربای پرتقال
مربای پرتقال

[تصویر:  97029.jpg]

مواد لازم :
پرتقال پوست کلفت 1 کیلو
شکر 750 گرم
اب 750 گرم
اب 2 عدد لیمو

طرز تهیه :
پوست پرتقال را با پوست گیر گرفته و خیلی ریز خرد میکنیم .



[تصویر:  97028.jpg]

یکی دو بار با اب فراوون میجوشونیم و اب کش میکنیم .
بعد در یک ظرف بزرگ پر از اب میزاریم تا یک شب بمونن . به این ترتیب تلخی پوست پرتقال گرفته میشه .
این از قسمت پوست پرتقال.
حالا نوبت به قسمت گوشتی پرتقال میرسه .
سفیدی روی پرتقال رو میگیریم . و پرتقال ها رو به اندازه دلخواد خرد میکنیم .
روی پرتقال های خرد شده شکر ریخته و یک شب میزاریم تو یخچال بمونه .
بعد پوست پرتقال ها رو روی پرتقال های خرد شده میریزیم .



[تصویر:  97027.jpg]

و وقتی جوشید اب لیمو ها رو گرفته و به مربای در حال جوش اضافه میکنیم . نیم ساعت دیگه جوشونده و غلظت مربا رو چک میکنیم . وقتی به اندازه لازم غلیظ شد از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد در شیشه ریخته و نگهداری میکنیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۳۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, رويا صادقي, Galaxy, پارانزیم, 1368Sheri, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
21
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 41


محل سکونت :
ارسال: #5
Ksmiletris RE: مربای پرتقال
اینم مربای پرتقال من خیلی خوشمزه شد بابام یه عالمه خوشش اومدYum2
ممنون از پارانزیم جون(1782)
قبل از عملYum2
[تصویر:  20140207223152_20140131_114541.jpg]
بعد از عملhih
[تصویر:  20140207223258_20140202_114646.jpg]
۱۸-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از goldfire به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, پارانزیم, golsang

تبلیغات

کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
63
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 78


محل سکونت : گرمسار
ارسال: #6
RE: مربای پرتقال
اینم از مربای پرتقال من Yum2
مامانم گفت بازم تلخهcrying
من اصلا تا حالا از این کارا نکرده بودم دفعه اولم بود مربا درست کرده بودم گوشتش خوبه ولی پوستش نهDash2
[تصویر:  20140428003210_240420141240.jpg]
امضای چیچک 90
لحظه ها را جمع کنید نه اشیا را.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ صبح، توسط چیچک 90.)
۷-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مربای پوست پرتقال *nazanin* 9 6,040 ۲۴-۳-۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ صبح
آخرین ارسال: 20neda20


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد