خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای پوست هندوانه

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite  مربای پوست هندوانه
مواد لازم :
پوست هندوانه ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب لیمو ۳-۴ قاشق
زنجبیل ۱ قلم
هل سبز ۴-۵ دانه
طرز تهیه :
براي آماده کردن پوست هندوانه، سرخي تو و سبزي بيرون آن رابگيريد و پوست هندوانه را به شکلي که مي خواهيد ورقه ، گردويي ، يافندقي - خردکنيد و درآب آهک بخوابانيد.

4 پيمانه آب درديگ به جوش بياوريد.

دارچين وهل را در آب و گلاب بندازيد و بجوشانيد تا حجم آب به 3 پيمانه برسد.
زنجبیل و هل رادرآوريد، شکر و آب ليمو را اضافه کنيد و روي آتش تيز 10 - 12 دقيقه بجوشانيد.
پوست هندوانه را اضافه کنيد و روي آتش ملايم بحوشانيد تا شهد مربا قوام بيايد.

[عکس: 20120208171935_watermelon-jam-5.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2013, 11:58 AM توسط Galaxy.)
08-02-2012, 07:50 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #2
RE: مربای پوست هندوانه
(08-02-2012, 08:11 PM)leili نوشته: عزیزم نسبت اب واهک رو نگفتیgagHanghead
بعد اخرش گفتی کدو!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا کدو؟؟؟angelic

آب آهک

بعضی ازمواد مربایی، به ویژه مواد غیرمیوه، مانند کدوحلوایی وپوست هندوانه، باید پیش ازپخت درآب آهک خوابانده شوند. این کارباعث میشود که ماده مربایی حالت بلوری وترد پیداکند ونیزدردیگ له نشود وشکل خودراحفظ کند.
برای خواباندن1کیلوکدوحلوایی2 پیمانه آهک ساختمانی زنده دربادیه بریزید و2لیترآب سرد روی آن ببندید، هم بزنید وبگذارید آهک ته نشین شود. سپس بادیه راخم کنیم وآب زلال روی آهک رادرظرف دیگری بریزید. ماده مربایی رابرحسب دستورازیک تاسه روزدراین زلال آب آهک بخوابانید، سپس آب بکشید،1 شبانه روزدرآب سرد بگذارید واین آب رابا 3 - 4بارتازه کنید. (توجه داشته باشید که آب آهک ماده مرباشدنی راترد وبلوری می کند ولی مزه آن راازمیان می برد. هرچه مدت خواباندن درآب آهک بیشترباشد، مرباکم مزه تردرمی آید.)

*********************

و اون کدو هم اشتباه نوشتم. باید مینوشتم پوست هندونه.ویرایش کردم درست شد. مرسیFlowerysmileFlowerysmile
09-02-2012, 01:36 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: مربای پوست هندوانه
بدون زنجبیل هست


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
16-09-2012, 08:31 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: مربای پوست هندوانه
اینم مربای پوست هندوانه به شکل برگ
1)که اول به شکل برگ در میاریم
2)بعد 5ساعت داخل آّب آهک قرار میدیم
3)بعد1ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم
4)بعد شربت آماده میکنیم وقتی شکر حل شد داخل شربت میریزیم وقتی پخت آماده هست.
[عکس: 20121125203445_1.JPG]

[عکس: 20121125203526_.JPG]
اینم داخل دیس مربا
[عکس: 20121125203718_DSC06287.JPG]
25-11-2012, 11:07 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
83
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 110


محل سکونت : تب__ج__ریز
ارسال: #5
RE: مربای پوست هندوانه
مربای پوست هندوانه من    
(آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2013, 03:06 PM توسط lili.ojjil2.)
17-08-2013, 02:36 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
129
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 205


محل سکونت : ahwaz
ارسال: #6
RE: مربای پوست هندوانه
خانومهای هنرمند میشه یه اموزش هم بزارید که بدون اهک باشه
ممنون
17-08-2013, 08:07 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 3,373


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: مربای پوست هندوانه
5[عکس: 20150616191153_IMG_5983.JPG]
16-06-2015, 06:12 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 3,373


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: مربای پوست هندوانه
بازم مربا....خییییییییییییلی خوشمزست3[عکس: 20150620014446_IMG_6820.JPG][عکس: 20150620014608_IMG_6817.JPG]
من اینجوری درست میکنم....
بعداز اینکه هندونه هارو پوست گرفتمو قالب زدم دو بار هندونه هارو ده دقیقه ای جوشوندمو آبشونو عوض کردم،بعد ریختم تو شهد از قبل آماده شده و درب قابلمه رو بستم و باشعله ملایم گذاشتم جا بیفته و رنگشون طلایی بشه!در آخر هم آبلیمو و زعفران و گلاب اضافه کردم.
مقدار شکر و هندونه. اولی اندازه بود که شکرک زد،ولی برا دومی برا نیم کیلو هندونه چهارصد گرم شکر زدم.که خیلی بهتر شد.....3
(آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2015, 12:52 PM توسط zahra_12_65.)
20-06-2015, 12:46 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مربای پوست پرتقال *nazanin* 9 6,470 13-06-2016, 12:19 AM
آخرین ارسال: 20neda20
Package_favorite مربای پوست پسته Galaxy 2 1,778 23-09-2014, 02:05 PM
آخرین ارسال: خانم بهار


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد