تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای پوست هندوانه
#1
Package_favorite 
مواد لازم :
پوست هندوانه ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب لیمو ۳-۴ قاشق
زنجبیل ۱ قلم
هل سبز ۴-۵ دانه
طرز تهیه :
براي آماده کردن پوست هندوانه، سرخي تو و سبزي بيرون آن رابگيريد و پوست هندوانه را به شکلي که مي خواهيد ورقه ، گردويي ، يافندقي - خردکنيد و درآب آهک بخوابانيد.

4 پيمانه آب درديگ به جوش بياوريد.

دارچين وهل را در آب و گلاب بندازيد و بجوشانيد تا حجم آب به 3 پيمانه برسد.
زنجبیل و هل رادرآوريد، شکر و آب ليمو را اضافه کنيد و روي آتش تيز 10 - 12 دقيقه بجوشانيد.
پوست هندوانه را اضافه کنيد و روي آتش ملايم بحوشانيد تا شهد مربا قوام بيايد.

[عکس: 20120208171935_watermelon-jam-5.jpg]
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
(۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۱۱ ب.ظ)leili نوشته:  عزیزم نسبت اب واهک رو نگفتیgagHanghead
بعد اخرش گفتی کدو!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا کدو؟؟؟angelic

آب آهک

بعضی ازمواد مربایی، به ویژه مواد غیرمیوه، مانند کدوحلوایی وپوست هندوانه، باید پیش ازپخت درآب آهک خوابانده شوند. این کارباعث میشود که ماده مربایی حالت بلوری وترد پیداکند ونیزدردیگ له نشود وشکل خودراحفظ کند.
برای خواباندن1کیلوکدوحلوایی2 پیمانه آهک ساختمانی زنده دربادیه بریزید و2لیترآب سرد روی آن ببندید، هم بزنید وبگذارید آهک ته نشین شود. سپس بادیه راخم کنیم وآب زلال روی آهک رادرظرف دیگری بریزید. ماده مربایی رابرحسب دستورازیک تاسه روزدراین زلال آب آهک بخوابانید، سپس آب بکشید،1 شبانه روزدرآب سرد بگذارید واین آب رابا 3 - 4بارتازه کنید. (توجه داشته باشید که آب آهک ماده مرباشدنی راترد وبلوری می کند ولی مزه آن راازمیان می برد. هرچه مدت خواباندن درآب آهک بیشترباشد، مرباکم مزه تردرمی آید.)

*********************

و اون کدو هم اشتباه نوشتم. باید مینوشتم پوست هندونه.ویرایش کردم درست شد. مرسیFlowerysmileFlowerysmile
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#3
بدون زنجبیل هست


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#4
اینم مربای پوست هندوانه به شکل برگ
1)که اول به شکل برگ در میاریم
2)بعد 5ساعت داخل آّب آهک قرار میدیم
3)بعد1ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم
4)بعد شربت آماده میکنیم وقتی شکر حل شد داخل شربت میریزیم وقتی پخت آماده هست.
[عکس: 20121125203445_1.JPG]

[عکس: 20121125203526_.JPG]
اینم داخل دیس مربا
[عکس: 20121125203718_DSC06287.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#5
مربای پوست هندوانه من    
خدایا به منم نی نی بده88
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
خانومهای هنرمند میشه یه اموزش هم بزارید که بدون اهک باشه
ممنون
تقصیر ما نیست که بر روی حرفهایمان نمی مانیم، ما بر زمینی زندگی میکنیم که هر روز خودش را دور میزند...
پاسخ }
#7
5[عکس: 20150616191153_IMG_5983.JPG]
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
#8
بازم مربا....خییییییییییییلی خوشمزست3[عکس: 20150620014446_IMG_6820.JPG][عکس: 20150620014608_IMG_6817.JPG]
من اینجوری درست میکنم....
بعداز اینکه هندونه هارو پوست گرفتمو قالب زدم دو بار هندونه هارو ده دقیقه ای جوشوندمو آبشونو عوض کردم،بعد ریختم تو شهد از قبل آماده شده و درب قابلمه رو بستم و باشعله ملایم گذاشتم جا بیفته و رنگشون طلایی بشه!در آخر هم آبلیمو و زعفران و گلاب اضافه کردم.
مقدار شکر و هندونه. اولی اندازه بود که شکرک زد،ولی برا دومی برا نیم کیلو هندونه چهارصد گرم شکر زدم.که خیلی بهتر شد.....3
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مربای پوست پرتقال *nazanin* 9 6,505 ۲۴-۰۳-۱۳۹۵, ۱۲:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: 20neda20
Package_favorite مربای پوست پسته Galaxy 2 1,785 ۰۱-۰۷-۱۳۹۳, ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: خانم بهار