خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای پوست پسته

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مرباي پسته
مواد لازم:

آب 4 پيمانه
شكر 1 كيلو
پسته اي كه هنوز نرسيده است 1 كيلو
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :
ابتدا پسته ها را از ساقه جدامي كنيم.
بعد مقداري آب در ظرفي ريخته ومي جوشانيم,پسته ها را در اب جوش ريخته تا كاملاً پخته شوند , سپس پسته ها را در آبكش ريخته و مجدداً در آب سرد قرار ميدهيم تا تلخي خود را پس دهد.
در اين فاصله شكر را با آب مخلوط نموده روي حرارت ملايم قرار داده و مي جوشانيم تا شربت كاملاً قوام ابد پس از آن پسته ها را از آب سرد خارج كرده .
به شربت قوام آمده اضافه مي كنيم تا چند جوش بزند . زماني كه رنگ سبز خوشرنگي به خود گرفت آب ليمو را اضافه نموده چند جوش كه زد زير اجاق را خاموش مي كنيم .
پس از سرد شدن مربا آنرا در ظرف مورد نظر مي ريزيم .
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, پارانزیم, Atefe joon, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #2
RE: مربای پوست پسته
[تصویر:  20120915180223_140926.JPG]

تصویر مربای پوست پسته
طعمش جالبه1 (49)
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۲۵-۶-۱۳۹۱, ۰۷:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, پارانزیم, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 146


محل سکونت : شيراز
ارسال: #3
RE: مربای پوست پسته
مرباي پوست پسته
ديروز درستيدم....
اول پوست پسته ها رو در آب سرد گذاشتم تو يخچال تا رنگشون شفاف شد و تازه شد...بعد توي آب جوش ريختم گذاشتم 5 دقيقه اي جوشيد از آب كشيدم دوباره گذاشتم جوشيد و ريختم توي آب سرد...تا خوب شيرين شد ...
شكر را با آب جوشاندم بعد كمي گلاب و دارچين هم اضافه كردم بعد هم پوست پسته هارو ريختم 10 دقيقه كه جوشيد دو ق غ آب ليمو ترش تازه ريختم...خوب كه با هم جوشيد زيرش رو خاموش كردم بعد هم چند تا از همون پسته تازه ها خلال كردم ريختم توي مربام
وااااااااااي چقدر حرف زدم...ولي خيليييي خوشمزس خيلي طعم خوبي داره


[تصویر:  20140923140144_IMAG0335.jpg]
امضای خانم بهار
هر كسي امضاي منو ميبينه لطفا برام دعا كنه
مشكل بزرگي توزندگيمهcrying
به دعاي همتون محتاجم
۱-۷-۱۳۹۳, ۰۲:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از خانم بهار به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, 1368Sheri, مهرناز مامانی, نويد پويا, Atefe joon, mozhgan57


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مربای پوست پرتقال *nazanin* 9 6,061 ۲۴-۳-۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ صبح
آخرین ارسال: 20neda20
Package_favorite مربای پوست هندوانه *andisheh* 7 8,516 ۳۰-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ صبح
آخرین ارسال: zahra_12_65


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد