تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 51 رای - 2.84 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای کامکوات
#1
Package_favorite 
مواد لازم:
آب 3 پیمانه
آب پرتغال 3 پیمانه
كامگوات 1 كیلو
شكر 1 كیلو
طرز تهیه:
كامگوات ها را چند بار و هر بار 5 دقیقه می جوشانیم و بعد از 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم . اینكار را تكرار می كنیم تا جائیكه تلخی كامگوات گرفته شود .
سپس دو ساعت در آب سرد قرار داده و بعد كامگوات را نصف كرده و درون شربت می اندازیم و می جوشانیم تا قوام بیاید .
می توان كامگوات را به صورت درسته آماده كنیم . در این صورت باید روی آن چند سوراخ ایجاد كنیم تا مچاله نشود.

[عکس: 20130914135155_410114256859_tarif.jpg]
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
من اول کامکوات هارو مشیورم و به 3 قسمت حلقه میکنم و تخمش رو در میارم
بعد یه لا شکر و یه لا کامکوات میچینم و میذارم یه شب تو یخچال و فردا صبح با حرارت ملایم میپزونم تا جاییکه غلیط بشه ولی رنگش تغییر نکنه

تلخ هم نمیشهClap

(۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۳۸ ق.ظ)یاسی نوشته:  گیسو جونم این کامگوات چی چی هست حالا ha
نه خوردیم و نه دیدیم دست مردم laf

یاسی جون یه جور مرکباته
با پوست خورده میشه
مزه ش شبیه پرتقاله ولی ترشه
پوستش شیرینه که یه تعادل برقرار میشه
اندازه بند انگشت یه کم بزرگتره

این دفعه یادم بود از درختچه ش تو خونه مامان اینا عکس میگیرم میذارم
اسم درستش هم کامکوات هست
این عکس از نت


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
مربای کامکوات
تازه پزوندمYum2

[عکس: 20120214133420_070220121324.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
منم دیشب پزیدم هومممممممممممممم Yum2 مثه همیشه عالی بودYum2hih
دستور منم تقریبا مشابه همچین فرقی نداره منم دو بار جوشوندم 5 دقیقه ولی فکر میکنم 1 بار هم کافیه چون عطر خوبی داره واگه یکمی خیلی کم تلخی بزنه هم خوبه اب و شکر رو جوشوندم و کامکوات رو اضافه کردم 1 عدد لیمو عمانی رو سوراخ کردم و انداختم تو مربا من 1 ساعت با حرارت ملایم پزیدم گاهی کف مربا رو هم گرفتم اخرش یکمی گلاب ریختم گلاب خیلی کم اصلا" نریزین هم میشه چون من پشیمون شدم و بیشتر جوشوندم تا بوی گلاب از بین رفت برای 1 کیلو کامکوات 1 کیلو شکر 2 لیوان اب پرتغال 3 لیوان اب ریختم اولش اب وشکر رو جوشوندم بعدش کامکوات مربای کامکوات مامانم عالی میشه یه ته تلخ میزنه که عطرشم فوق العاده است و اگه تو ظرف لعابی بپزین مربا تون مثه مربای من خوشرنگ میشهhihبا کره خیلی میچسبهYum2Yum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
بعلت سایز بالا حذف شد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
hih[عکس: 20120811190707_1344715742563.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
اینم مربای منYum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
پاسخ }
#7
سلام من آب پرتقال نزدم . برای رفع تلخی یک بار جوشوندم و تو آب سرد انداختم . به شیره اش گلاب زدم و با مغز پسته و بادوم سرو کردم . من که ازین میوه خیلی خوشم اومد . تازه برعکس همه خالیش هم دوست داشتم 1 (49)

[عکس: 20121219122229_DSC00049.jpg]
*هر از گاهی دریا هوس میکنه به ساحل سری بزنه مهم نیست که ساحل دستشو میگیره یا نه مهم اثبات وفاداری دریاست*

[عکس: 5ux2v5pvw1tzbe4gx4i.png]
پاسخ }
#8
ببخشید تنها تنها نداشتم عکسشونو
[عکس: 20130416182513_18122010085.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
مربای کامکوات من سال پیش درستیدم uhum منم آب پرتقال نزدم خیلی خوشمزه استYum2

[عکس: 20130418193328_-0001.jpg]

عکسش خوب نیست بی کیفیتهHanghead
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#10
اینم کامکوات من که فوق العاده شدYum2
[عکس: 20130420090238_IMG_4897.jpg]
پاسخ }