خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای گلابی

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای گلابی
مربای گلابی

مواد لازم:

شکر: 800 گرم

گلابی: ‌یک کیلو

آب:‌ به مقدار لازم

آب لیموی تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری

زعفران: نصف قاشق چای‌خوری

گلاب: ‌3 قاشق سوپ‌خوری

سرکه: 3/1 پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا گلابی‌ها را بشویید و پوست آن ‌ها را بگیرید.

• گلابی‌ها را خرد کرده و هسته آن‌ها را درآورید.[شیرینی گلابی]

• سپس برای پیشگیری از سیاه شدن گلابی‌ها‌، آن‌ها را برای مدت نیم ساعت درون آب و سرکه قرار دهید.

• گلابی‌ها را از درون آب و سرکه بیرون آورده و درون یک ظرف لعابی بریزید و تا روی سطح آن‌ها را آب بریزید.

• ظرف را روی حرارت قرار داده و تا زمانی که گلابی‌ها له نشوند آن‌ها را بپزید.

• پس از اینکه پخته شدند، آن‌ها را درون صافی بریزید.

• شکر و زعفران را به آب گلابی‌ها اضافه کنید و بگذارید بجوشند و قوام آیند.

• شربت را از صافی رد کنید و گلابی‌ها را به شربت اضافه کنید و آن‌ها روی حرارت، قوام آورید.

• در آخر گلاب را اضافه کرده و پس از این که کمی جوش زد، از روی حرارت بردارید.
[تصویر:  20130914135628_erikreceli.jpg]
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ عصر، توسط Galaxy.)
۲۸-۷-۱۳۹۰, ۰۴:۲۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: مربای گلابی
[تصویر:  20130914140053_112145827813_tarif.jpg]


مواد لازم:
4 گلابی (وزن کل 1200 گرم )
750 گرم شکر دانه ریز
5 فنجان آب
آب 1 عدد لیموترش
2 قاشق چای خوری میخک


روش تهیه:
پوست گلابی رو بگیرین و ریز ریز کنین
با 5 فنجان آب جوش بذارین بپزه
وقتی نرم شد شکر رو اضافه کنین
در آخر میخک و آب لیمو رو اضافه کنین و بعد از چند تا جوش (حدود 5 دقیقه)از روی حرارت وردارین
نشانه قوام اومدن شهد مربا اینه که اگه شهد رو پشت قاشق بریزین باید پخش بشه و همش نریزه از روی قاشق
بعد از خنک شدن در شیشه تمیز ریخته در یخچال نگهداری کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۷-۱۳۹۲, ۰۱:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, mino67, مهرناز مامانی, negin.s, McQueen



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد