خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای گوجه فرنگی

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای گوجه فرنگی
مربای گوجه فرنگی

مواد لازم :
10 عدد گوجه فرنگی سفت کوچک
شکر ۵/۱ ل
آب 1 لیوان
آبلیمو 1 ق

طرز تهیه : اول سر سبز گوجه را فالبی در اورده سپس پوست انرا کنده و در آب آهک بمدت 2 الی3 ساعت گذاشته تا بماند وسپس چندبار آب کش کرده تا آهک وطعم آهک از آن خارج شود سپس با قاشق کوچک مود داخل وگوجه را خالی کرده بطوری که گوجه آسیب نبیند وبجای سر سبز گوجه بادام پوست گرفته را در داخل سر ان فرو کرده مانند عکــس وسپس آب را در قابلمه با شکر ریخته ومیگذاریم بجوش ونیم قوام آید بعد گوجه هارا اضافه کرده وبمدت 25 الی 35 دقیقه بپزد ولی باز وله نشود این ساعت متغیر است نسبت به سفتی وشلی گوجه ودر اخر جوش آبلیمو را اضافه کرده وزیر انرا خاموش میکنیم.

[تصویر:  20120218184950_Tomato_Jam.jpg]
FlowerysmileFlowerysmile
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ صبح، توسط ناظر.)
۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۲۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima
خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #2
RE: مربای گوجه فرنگی
آب آهک

بعضی ازمواد مربایی، به ویژه مواد غیرمیوه، مانند کدوحلوایی وپوست هندوانه، باید پیش ازپخت درآب آهک خوابانده شوند. این کارباعث میشود که ماده مربایی حالت بلوری وترد پیداکند ونیزدردیگ له نشود وشکل خودراحفظ کند.
برای خواباندن1کیلوکدوحلوایی2 پیمانه آهک ساختمانی زنده دربادیه بریزید و2لیترآب سرد روی آن ببندید، هم بزنید وبگذارید آهک ته نشین شود. سپس بادیه راخم کنیم وآب زلال روی آهک رادرظرف دیگری بریزید. ماده مربایی رابرحسب دستورازیک تاسه روزدراین زلال آب آهک بخوابانید، سپس آب بکشید،1 شبانه روزدرآب سرد بگذارید واین آب رابا 3 - 4بارتازه کنید. (توجه داشته باشید که آب آهک ماده مرباشدنی راترد وبلوری می کند ولی مزه آن راازمیان می برد. هرچه مدت خواباندن درآب آهک بیشترباشد، مرباکم مزه تردرمی آید.)

88888888888888888888

آب آهک واسه اینکه مربا شفاف بشه. میتونی نریزی.
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: مربای گوجه فرنگی
[تصویر:  99280.jpg]


مواد لازم :
گوجه فرنگی کوچک و سفت 1 عدد ( بزرگترینش باید به اندازه گردو باشه )
اب 2 لیوان
شکر 7 لیوان
وانیل 1 ق چ
جوهر لیمو
اب اهک 10 لیوان
بادام تازه پوست گرفته شده 100 گرم

برای اب اهک :
اهک 100 گرم
اب 12 لیوان

طرز تهیه :

ابتدا اب اهک رو درست میکنیم . اهک رو تو اب حل میکنیم و 5 ساعت صبر میکنیم تا ته نشین بشه بعد 10 لیوان از اب رویی رو برمیداریم و تو مربا پختن استفاده میکنیم .
گوجه ها رو خوب میشوریم وپوستشونو میگیریم از وسط نصف کرده و .دونه های گوجه فرنگی رو هم دراورده و تو اب اهک به مدت 3 ساعت میخوابونیم .
بعد از سه ساعت گوجه ها رو از اب اهک دراورده و با اب معمولی 5 بار میشوریم .
تو قابلمه ای شکر و 2 لیوان اب رو با هم میجوشونیم . وقتی جوشید گوجه ها رو اضفه کرده و 10 دقیقه میجوشونیم بعد از اون جوهر لیمو رو اضافه کرده و تا زمانی که غلظت مربا به نظرمون ایده ال بشه میجوشونیم .
از روی حرارت برداشته و وانیل و بادام ها رو هم بهش اضافه میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۵۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: مربای گوجه فرنگی
[تصویر:  97852.jpg]
مواد لازم :
پودر شکر 1 لیوان
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
چوب دارچین یک تکه کوچک
پوست نصف لیمو
طرز تهیه :
پوست گوجه فرنگی ها رو میگیریم و همراه با شکر میریزیم تو غذاساز و پوره میکنیم .
تو یک قابلمه ریخته و چوب دارچین و پوست رنده شده نصف لیمو رو ریخته و با حرارت متوسط میزاریم تا بجوشه و غلیظ بشه .
کف حاصل از جوشیدن رو میگیریم .
وقتی بوی دارچین غلیظی حس کردیم چوب دارچین رو برمیداریم تا مربا یا مارمالاد مون زیاد بوی دارچین رو نگیره .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۹-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مربای توت فرنگی sima 29 6,396 ۹-۴-۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  مربای گوجه گیلاسی یا گوجه مینیاتوری Galaxy 0 784 ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
Package_favorite مربای گوجه سبز *andisheh* 0 988 ۲۸-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۳۵ عصر
آخرین ارسال: *andisheh*


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد