خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربا و شربت زغال اخته

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #1
Ksmiletris مربا و شربت زغال اخته
الان که فصل زغاله میتونید این مربارو درس کنید و از طعم شربتش لذت ببرید Yum2

موادش:
نیم کیلو زغال ( لازم نیست که کامل رسیده باشن ...اگه کمی سفت باشن بهتره )
یک کیلو شکر
4 پیمانه آب
هل و وانیل

زغالا رو بشورید و بزارید آبش بره
آب و شکرو قاطی کنید و بزارید بجوشه تا کمی غلیظ شه و قطره آخرش وقتی از قاشق میاد پایین کشدار بشه
زغالا رو بریزید توی شیره آماده شده و هل رو هم اگه دوس دارید بریزید و اگه از طعم وانیل خوشتون میاد در آخر اضافه کنید
بزارید زغالا بجوشه و رنگ پس بده و بپزه ...

مراقب باشید که این مربا هم مثل مربای آلبالو سر میره (Dash2 خودم اینو نمیدونستم و دوبار مجبور شدم گازو تمیز کنمlaf)
بعد که از پخت زغالا مطمئن شدید اونا رو از توی شربتش به همراه کمی شیره در بیارید و بزارید کنار ....و شیره باقی مونده رو کمی بجوشونید تا غلیظ شه مثل سایر شربتای میوه ای خونگی ...

چون نمیدونستم که این موضوع توی انجمن هست یا نه از تمام مراحل عکس ننداختم اما این عکس مربوط به اوایل پخته و کفی هم که میبینید رو لازم نیست جمع کنید خودش بعدا محو خواهد شد
[تصویر:  20130817103328_IMG__.jpg]
و اینم شربت آماده شده و مرباش ...
[تصویر:  20130817121525_20130817103507_IMG__.jpg]
شربتش اینهمه نیستاhih یه شیشه دیگشو گذاشتم یخچالYum2 ترش و خوشمزه با بوی دل انگیز زغالYum2
امضای aminegar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ صبح، توسط aminegar.)
۲۶-۵-۱۳۹۲, ۰۹:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از aminegar به دلیل این ارسال سپاس کرده.
angelll, Galaxy, del-del


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کمپوت زغال اخته Galaxy 0 861 ۷-۷-۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  مارمالاد زغال اخته Galaxy 0 3,400 ۲۳-۶-۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد