تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربا گل رز یا گل سرخ (گل محمدی)
#1
Package_favorite 
مربای گل سرخ

مواد لازم
گل سرخ : 5/0 کيلو
گلاب: يک استکان
شکر: يک کيلو
آب : 4 پيمانه
آبليمو تازه : 1 قاشق سوپ خوري

طرز تهيه :
ابتدا گلها را به مدت 24 ساعت در آب قرارداده و 7 مرتبه آب آن را عوض نماييد.سپس گلها را در داخل آب ريخته و به مدت 3 تا4 دقيقه بچوشانيد در اين مرحله شکر را به آن افزوده و بگذاريد قوام بيايد در انتها گلاب را نيز اضافه کرده و از روي اجاق برداريد .
[عکس: 20120218192509_GulReceli.jpg]
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
بي رنگ شده آخه رنگ غذا دوست ندارم بريزم توش1 (49)[عکس: 20120811190058_DSC00168.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#3
یه پیشنهادهم من بدم براتون...یکی ازآشناهاچندوقت پیش واسه مون درست کرده بود،بادام روپوست کنده بود،ازوسط نصف کرده بودوداخل مربای گل ریخته بود.هم خوشگل شده بودهم خوشمزهYum2
یادمان باشداگرحال خوشی پیداشد....

جزبرای فرج یاردعایی نکنیم....
پاسخ }
#4
[عکس: 20130706182337_varenje-iz-lepestkov-roz.jpg]


مواد لازم:
1 کیلوگرم شکر
آب 1 لیوان
گلاب 1 قاشق غذاخوری
گلبرگ گل رز 100 گرم
جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری


طرز تهیه:
گلبرگ های خشک شده رو با اب سرد بشورین و بزارین تا آبش خشک بشه
1 کیلو شربت رو با 1 لیوان آب بجوشونین تا قوام بیاد
سپس گلبرگ ها و گلاب رو اضافه کنین و حرارت رو خاموش کنین و بزارین 12 ساعت قابلمه با دم کنی بمونه
سپس دوباره 20 - 25 دقیقه روی حرارت بزارین تا بجوشه و جوهر لیمو یا آب لیمو رو برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنین و بعد 2-3 دقیقه جوش خوردن از حرارت بردارین و بزارین تا خنک بشه










[عکس: 20130706180805_Untitled.jpg]

مواد لازم:
2لیوان گلبرگ گل رز
2 لیوان شکر
2 لیوان آب
آب لیمو 1 قاشق غذا خوری (جوهر لیمو 1/8 ق غ)
گلاب 1 قاشق غذا خوری به دلخواه
هل یا زعفران یا رنگ خوراکی و گردو خرد شده به دلخواه

طرز تهیه:
بهتره گل ها خشک باشه و اندازه شون کوچیک باشه ، که میتونین با چاقو ریزشون کنین
همچنین گلبرگ ها رو توی آفتاب بزارین و یا توی تابه با حرارت کم تفت بدین تا خشک بشه
آب و شکر رو ، روی حرارت بزارین تا جوش بیاد و شربت غلیظ بشه و قوام بیاد
اول غلظت شربت رو تست کنین بعد گلبرگ رو اضافه کنین ، به این صورت که شربت رو توی یه ظرف سرد بریزین اگه با انگشت شربت رو هل دادین و اون چروک خورد یعنی غلظتش کافی و مناسبه
بعد گلبرگ ها رو همراه جوهر لیمو یا آب لیمو (هل ، زعفران و یا رنگ خوراکی ) توی شربت بریزین و بعد از اینکه یک جوش خورد ،حرارت رو خاموش کنین و روی قابلمه دم کنی بزارین و بزارین همونجور بمونه تا گلها به اصطلاح دم بکشه و عطرش توی شربت پخش بشه
بعضیا در پایان کار به مربا گردوی خرد شده هم اضافه میکنن ، بعد دم کنی میزارن.
اگه دوست دارین شربتتون رنگ زرد بشه ، زعفران و اگه کمی به صورتی بزنه رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
اصولا رنگ مربای گل رز ، نارنجی تیره (قهوه ای روشن) هست



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130706194650_51d67f03ed2863f947e9aade297fa4b9_xxl.jpg]

اینم تازه پیدا کردم که باید صدر درصد خوشمزه باشه Yum2

مواد لازم:
1 عدد پرتقال (رنده پوست و آب گرفته شده به میزان 180 میلی لیتر)
100 گرم گلبرگ گل رز
1 لیوان شکر
1/4 لیوان آب
1 قاشق چایخوری ابلیمو


[عکس: 20130706194618_Untitled-1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#6
این مربا رو با گل سرخ تازه تو تابستون درست کردم گل سرخ های منطقه آذربایجان عالی هستند اصلا هم تلخی ندارند [عکس: 20131021193359_Photo0330.jpg]
[عکس: 20131006080057_17.jpg]
پاسخ }
#7
مربای گل محمدی یا قیزل گل با گلهای تازه منطقه هربی تبریزاز پارسال تا حالا فقط خودم این مربا رو درست کردمfakfak
[عکس: 20140623183446_Photo0178.jpg]
[عکس: 20140623183552_Photo0181.jpg]
[عکس: 20140623183654_Photo0180.jpg]
[عکس: 20140623183802_Photo0182.jpg]
[عکس: 20151204221759_PicsArt_12-04-10.13.20.jpg]
پاسخ }
#8
55
بادستور ارسال4 ممنونم نگین جون83

[عکس: 20150520125942_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
این روش مربا خیلی خاصه ورنگ وطعم گل عوض نمیشه وثابته....اول گل تازه رو پاک کرده شسته ومیذاریم آبش بره.. بعد شربت جوشونده تا حدی که غلیظ بشه شربت زمین گذاشته تو همون حالت داغ گل توش ریخته ومثل حالت ماست بندی محکم روشو میپوشونیم ومیذاریم یه روز تو همون حالت بمونه طعمش عالی میشه16

[عکس: 20150704121436_DSC02066408x306.jpg]
پاسخ }
#10
[عکس: 20160801124308_PicsArt_1470038623050.jpg][عکس: 20160801124411_PicsArt_1470038648987.jpg]
[عکس: 20161025124333_20131107090929_400.jpg]
پاسخ }