خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرصع پلو

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite مرصع پلو
[تصویر:  20130802152303_.jpg]

● مواد لازم:
مرغ ۱عدد
برنج ۴لیوان
کشمش قرمز١ لیوان
زرشک ١ لیوان
خلال پسته ١/٢ یک دوم لیوان
خلال بادام ١ /٢ یک دوم لیوان
مغز گردو ١/٢ یک دوم لیوان
خلال پوست پرتقال یا نارنگی ١/٣ لیوان
پیاز ٢ عدد
زعفران ۱/٣ قاشق چای خوری
نمک زبر ١ مشت
روغن به مقدار نیاز
زردچوبه ١/٢ قاشق چای خوری
مقداری شکر (در صورت نیاز)

● ظروف و وسایل لازم:

یک قابلمه تقریبا ٥ تا ٦ لیتری، ماهی تابه



● طرز تهیه:

یکی دو ساعت قبل از شروع زرشک را در آب سرد خیس کنید، بگذارید تا خوب خیس بخورد. برنج را هم با آب گرم بشوید و در آب گرم بگذارید خیس بخورد.
اینها (مرغ، خلال پوست پرتقال یا نارنگی، زرشک، کشمش) برای تزئین مرصع پلو است در نتیجه باید قبل از شروع کردن پلو آماده باشند.
مرغ را به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و آنرا همراه با مقداری آب و نیم قاشق زردچوبه و یکی از پیازها که پوست کنیده اید و خورد کرده اید آب پز کنید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود. بگذارید مرغ سرد شود، سپس استخوان‌ها را جدا کنید و مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید(نگاه کنید به تصویر).
خلال پوست پرتقال یا نارنگی را اگر شیرین شده خریده‌اید نیازی به شیرین کردن ندارد در غیر این صورت در اصطلاح آشپزی به این روش، شیرین کردن خلال پوست پرتقال یا نارنگی می‌گویند:
خلال را چند بار در آب خیس می‌کنید و بعد آب را خالی می‌کنید. در مرحله بعد باید آنرا چند بار در آب یکی دو جوش بدهید تا تلخی آن برود. معمولا سه بار باید این عمل را تکرار کنید و مزه کنید تا مطمئن شوید که تلخی خلال از بین رفته است.
پس از اینکه خلال شیرین شد (تلخی آن از بین رفت)، مقداری روغن در ماهی تابه بریزید و روی آتش ملایم خلال‌ها را در روغن داغ یکی دو چرخ بدهید، یک قاشق سوپ خوری شکر به آن بیفزاید خوب مخلوط کنید. وقتی خلال یک دست شد آنرا کنار بگذارید تا بعد.
زرشک: پس از اینکه زرشک خوب خیس شد، آب آنرا تخلیه کنید نصف پیاز را با روغن پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز طلائی رنگ شد حرارت را ملایم کنید، زرشک را به آن بیفزاید یکی دو چرخ بدهید. دقت کنید زرشک نسوزد، اگر زرشک زیاد سرخ شود می‌سوزد و در نتیجه تلخ خواهد شد. اگر زرشک زیاد ترش مزه بود می‌توایند با یک تا دو قاشق سوپ خوری شکر کمی آنرا شیرین کنید.
کشمش: نصف پیاز دیگر را هم پیاز داغ درست کنید و وقتی پیاز طلائی رنگ شد، کشمش را هم با همان روش زرشک یکی دو چرخ در پیاز داغ بدهید تا آماده شود.
حالا وقتی که همه مخلفات تزئینی آماده شد برنج را در آب جوشان بجوشانید و بعد آب کش کنید، به همان روشی که چلو سفید درست می‌کنید سپس چلو را دم کنید.
هنگامی که چلو دم کشید (معمولا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) نصف از چلو، مرغ، زرشک و کشمش را با هم مخلوط کنید و داخل دیس بریزید.
یک قاشق روغن داغ را با زعفران مخلوط کنید و از این مخلوط برای خوش رنگ و بو کردن مقدار کمی از چلو استفاده کنید این مخلوط هم برای تزئین است.
مقدار باقیمانده چلو را روی مخلوط چلو و دیگر مخلفات بریزید و به صورتی که در شکل می‌بینید در آورید و با مخلفات باقیمانده به شکلی که در تصویر می‌بینید تزئین کنید.


منبع:www.vista.ir
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۵-۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ عصر، توسط negin.s.)
۸-۱-۱۳۹۰, ۰۲:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, kapsul, niloofar00, S@gand
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #2
RE: مرصع پلو
اینم مرصع پلوی من( مثلا مرصع پلوئه).....ولی مثل تنها جون اینقدر چیز میز نداره....

خلال پسته- خلال بادوم- برنج زعفرونی- زرشکClap:clap

[تصویر:  20140131232804_morsaepolo.JPG]

ویرایش فایل پیوستی
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ عصر، توسط niloofar00.)
۸-۸-۱۳۹۰, ۰۸:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, kapsul
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
36
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 216


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: مرصع پلو
[تصویر:  20130709094631_07072013653.jpg]
امضای aysuda
[تصویر:  tt1bd296.aspx]
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۸:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از aysuda به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, Galaxy, kapsul, سمیه گلبانو, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #4
RE: مرصع پلو
[تصویر:  20130709100131_DSC03925.JPG]

[تصویر:  20130709100206_DSC03927.JPG]

[تصویر:  20130709100245_.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۹:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, kapsul, سمیه گلبانو, N-M, 1368Sheri, sedigh1265, رها نبوی, ایران دخت, negin.s, niloofar00, McQueen
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: مرصع پلو
[تصویر:  20130709102912_20121105090106_582.jpg]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۹:۲۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, masoom66, رها نبوی, negin.s, ایران دخت, niloofar00, Galaxy, kapsul, پارانزیم, maryam-goli

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
172
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 924


محل سکونت : Babak-Ct
ارسال: #6
RE: مرصع پلو
Yum2
[تصویر:  20130817091927_220420131006.jpg]
امضای kapsul
آرزومند آرزوهایتان



زندگی مجذور آیینه است:
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست
زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست





Boredsmiley
.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ صبح، توسط kapsul.)
۲۵-۵-۱۳۹۲, ۰۵:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از kapsul به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, monamona, پارانزیم, McQueen, asal arya, maryam-goli



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد