تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 2.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرصع پلو
#1
Package_favorite 
[عکس: 20130802152303_.jpg]

● مواد لازم:
مرغ ۱عدد
برنج ۴لیوان
کشمش قرمز١ لیوان
زرشک ١ لیوان
خلال پسته ١/٢ یک دوم لیوان
خلال بادام ١ /٢ یک دوم لیوان
مغز گردو ١/٢ یک دوم لیوان
خلال پوست پرتقال یا نارنگی ١/٣ لیوان
پیاز ٢ عدد
زعفران ۱/٣ قاشق چای خوری
نمک زبر ١ مشت
روغن به مقدار نیاز
زردچوبه ١/٢ قاشق چای خوری
مقداری شکر (در صورت نیاز)

● ظروف و وسایل لازم:

یک قابلمه تقریبا ٥ تا ٦ لیتری، ماهی تابه



● طرز تهیه:

یکی دو ساعت قبل از شروع زرشک را در آب سرد خیس کنید، بگذارید تا خوب خیس بخورد. برنج را هم با آب گرم بشوید و در آب گرم بگذارید خیس بخورد.
اینها (مرغ، خلال پوست پرتقال یا نارنگی، زرشک، کشمش) برای تزئین مرصع پلو است در نتیجه باید قبل از شروع کردن پلو آماده باشند.
مرغ را به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و آنرا همراه با مقداری آب و نیم قاشق زردچوبه و یکی از پیازها که پوست کنیده اید و خورد کرده اید آب پز کنید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود. بگذارید مرغ سرد شود، سپس استخوان‌ها را جدا کنید و مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید(نگاه کنید به تصویر).
خلال پوست پرتقال یا نارنگی را اگر شیرین شده خریده‌اید نیازی به شیرین کردن ندارد در غیر این صورت در اصطلاح آشپزی به این روش، شیرین کردن خلال پوست پرتقال یا نارنگی می‌گویند:
خلال را چند بار در آب خیس می‌کنید و بعد آب را خالی می‌کنید. در مرحله بعد باید آنرا چند بار در آب یکی دو جوش بدهید تا تلخی آن برود. معمولا سه بار باید این عمل را تکرار کنید و مزه کنید تا مطمئن شوید که تلخی خلال از بین رفته است.
پس از اینکه خلال شیرین شد (تلخی آن از بین رفت)، مقداری روغن در ماهی تابه بریزید و روی آتش ملایم خلال‌ها را در روغن داغ یکی دو چرخ بدهید، یک قاشق سوپ خوری شکر به آن بیفزاید خوب مخلوط کنید. وقتی خلال یک دست شد آنرا کنار بگذارید تا بعد.
زرشک: پس از اینکه زرشک خوب خیس شد، آب آنرا تخلیه کنید نصف پیاز را با روغن پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز طلائی رنگ شد حرارت را ملایم کنید، زرشک را به آن بیفزاید یکی دو چرخ بدهید. دقت کنید زرشک نسوزد، اگر زرشک زیاد سرخ شود می‌سوزد و در نتیجه تلخ خواهد شد. اگر زرشک زیاد ترش مزه بود می‌توایند با یک تا دو قاشق سوپ خوری شکر کمی آنرا شیرین کنید.
کشمش: نصف پیاز دیگر را هم پیاز داغ درست کنید و وقتی پیاز طلائی رنگ شد، کشمش را هم با همان روش زرشک یکی دو چرخ در پیاز داغ بدهید تا آماده شود.
حالا وقتی که همه مخلفات تزئینی آماده شد برنج را در آب جوشان بجوشانید و بعد آب کش کنید، به همان روشی که چلو سفید درست می‌کنید سپس چلو را دم کنید.
هنگامی که چلو دم کشید (معمولا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) نصف از چلو، مرغ، زرشک و کشمش را با هم مخلوط کنید و داخل دیس بریزید.
یک قاشق روغن داغ را با زعفران مخلوط کنید و از این مخلوط برای خوش رنگ و بو کردن مقدار کمی از چلو استفاده کنید این مخلوط هم برای تزئین است.
مقدار باقیمانده چلو را روی مخلوط چلو و دیگر مخلفات بریزید و به صورتی که در شکل می‌بینید در آورید و با مخلفات باقیمانده به شکلی که در تصویر می‌بینید تزئین کنید.


منبع:www.vista.ir
پاسخ }
#2
اینم مرصع پلوی من( مثلا مرصع پلوئه).....ولی مثل تنها جون اینقدر چیز میز نداره....

خلال پسته- خلال بادوم- برنج زعفرونی- زرشکClap:clap

[عکس: 20140131232804_morsaepolo.JPG]

ویرایش فایل پیوستی

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
پاسخ }
#3
[عکس: 20130709094631_07072013653.jpg]
[عکس: tt1bd296.aspx]
پاسخ }
#4
[عکس: 20130709100131_DSC03925.JPG]

[عکس: 20130709100206_DSC03927.JPG]

[عکس: 20130709100245_.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130709102912_20121105090106_582.jpg]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#6
Yum2
[عکس: 20130817091927_220420131006.jpg]
آرزومند آرزوهایتان



زندگی مجذور آیینه است:
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست
زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست





Boredsmiley
.
پاسخ }
#7
Yum2
[عکس: 20140531174925_1.jpg]
[عکس: A5J4p4.png]
پاسخ }
#8
مرصع پلوی من واسه خودمونه وخیلی مجلسیش نکردم
من با فیله مرغ... پیاز داغ... هویج سرخ شده...و زرشک...خلال بادام...خلال پسته درست کردم
از پوست پرتقالم خوشم نمیاد
به این صورت که اول پیاز و هویج روسرخ کردم...بعد فیله مرغ روکه تیکه کرده بودم بهش اضافه کردم.اینا نیم ساعتی با زیر کم پختن وبعد زرشک و خلال ها رو اضافه کردم و یه تفت دادم و بعدم روبرنج تزیینش کردم
تو این مواد هم یه مقدار زعفران آب کرده هم ریختم تا خوش رنگ بشه امازرد چوبه نزدم.فقط نمک وفلفل قرمز
محششششششششششششششششششششششششششششرYum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20140721223357_image-85b4d1e93d8cdf65898...fc33-V.jpg]

[عکس: 20140805014252_image-03feabac0cde569f847...7921-V.jpg]
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم مرصع پلو با تزیین هولکی منHanghead
شوهرم بالا سرم وایستاده بود و زود باش ، زود باش میکردangelic1 (49)
[عکس: 20140826082453_201105021097.jpg]

[عکس: 20140826082528_201105021096.jpg]
خدایا حافظ پسرم باش
پاسخ }
#10
عکس مرصع پلوی منFlowerysmile
[عکس: 20140922230700_20140826_144226.jpg]
پاسخ }