تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ با سس ترش و شیرین
#1
[عکس: 20140617205146_IMG_7802-2.JPG]

مواد لازم:
فیله مرغ 1 کیلو
پودر نشاسته ذرت 1 پیمانه
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن 1/2 پیمانه
سیر 3 حبه
شکر 1 پیمانه
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 1/3 پیمانه
سرکه 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
پودر سیر 1 قاشق چایخوری

[عکس: 20140617204938_1393657507.JPG]

طرز تهیه:
مرغ رو بصورت مکعبی خرد کرده و نشاسته ذرت-نمک-فلفل-سیر له شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یک لایه از مواد روی تکه های مرغ بچسبه
[عکس: 20140617205253_1393657507_0.JPG]

روغن رو روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شه
[عکس: 20140617205412_1393657507_1.JPG]

سپس تخم مرغ هارو زده تا از حالت لختگی در بیان

تکه های مرغ رو داخل تخم مرغ بزنید و سرخ کنید
[عکس: 20140617205445_1393657507_2.JPG]

[عکس: 20140617205510_1393657507_3.JPG]

شکر-سویا سس-کچاپ-سرکه-پودر سیر رو با هم ترکیب کنید
[عکس: 20140617205620_1393657507_5.JPG]

[عکس: 20140617205643_1393657507_6.JPG]

تکه های مرغ سرخ شده رو در ظرفی چیده
[عکس: 20140617205549_1393657507_4.JPG]

سس رو روش بریزید
[عکس: 20140617205720_1393657507_7.JPG]

ظرف رو به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بذارید تا سس غلیظ و به خرد مرغ بره

[عکس: 20140617205232_1393657507_8.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }