خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ با سس ترش و شیرین

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
مرغ با سس ترش و شیرین
[تصویر:  20140617205146_IMG_7802-2.JPG]

مواد لازم:
فیله مرغ 1 کیلو
پودر نشاسته ذرت 1 پیمانه
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن 1/2 پیمانه
سیر 3 حبه
شکر 1 پیمانه
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 1/3 پیمانه
سرکه 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
پودر سیر 1 قاشق چایخوری

[تصویر:  20140617204938_1393657507.JPG]

طرز تهیه:
مرغ رو بصورت مکعبی خرد کرده و نشاسته ذرت-نمک-فلفل-سیر له شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یک لایه از مواد روی تکه های مرغ بچسبه
[تصویر:  20140617205253_1393657507_0.JPG]

روغن رو روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شه
[تصویر:  20140617205412_1393657507_1.JPG]

سپس تخم مرغ هارو زده تا از حالت لختگی در بیان

تکه های مرغ رو داخل تخم مرغ بزنید و سرخ کنید
[تصویر:  20140617205445_1393657507_2.JPG]

[تصویر:  20140617205510_1393657507_3.JPG]

شکر-سویا سس-کچاپ-سرکه-پودر سیر رو با هم ترکیب کنید
[تصویر:  20140617205620_1393657507_5.JPG]

[تصویر:  20140617205643_1393657507_6.JPG]

تکه های مرغ سرخ شده رو در ظرفی چیده
[تصویر:  20140617205549_1393657507_4.JPG]

سس رو روش بریزید
[تصویر:  20140617205720_1393657507_7.JPG]

ظرف رو به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بذارید تا سس غلیظ و به خرد مرغ بره

[تصویر:  20140617205232_1393657507_8.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۷-۳-۱۳۹۳, ۰۸:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, niloofar00, 1368Sheri, Golzar-khanOm



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد