تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ با سس تریاکی (چیکن تریاکی)
#1
[عکس: 20140223141413_Chicken-Teriyaki-III.jpg]


مواد لازم:
¼ پیمانه سس سویا
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن
زنجبیل تازه 2 قاشق چای خوری رنده شده
1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
(میتونین بجای مواد بالا از سس تریاکی که اینجا آموزش داده شده هم استفاده کنین)
¼ پیمانه سرکه سفید
800 گرم فیله مرغ خرد شده
½ قاشق غذاخوری روغن نباتی
فلفل سیاه
کمی برگ جعفری، خرد شده(اختیاری)
4 شاخه پیازچه خرد شده(اختیاری)
برنج کته

روش تهیه:
تکه های مرغ رو در سس تریاکی بخوابونین تا حد اقل یک ساعت بمونه و مزه دار بشه

[عکس: 20140223141441_Chicken-Teriyaki-3.jpg]

یه ماهیتابه رو بذارین بدون روغن تا گرم بشه و بعد تکه های مرغ رو از سس جدا کنین و به تابه اضافه و هم بزنین تا کاملا اطرافشتغییر رنگ بده

[عکس: 20140223141457_Chicken-Teriyaki-4.jpg]

بعد از اینکه اطراف تکه های مرغ تغییر رنگ داد سرکه سفید به تابه اضافه کنین و در ظرف رو بذارین تا 10 تا 15 دقیقه بپزه و خشک بشه

[عکس: 20140223141557_Chicken-Teriyaki-5.jpg]

[عکس: 20140223141820_Chicken-Teriyaki-7.jpg]

½ قاشق غذاخوری روغن نباتی رو اضافه و کمی تفت بدین و سسی که مرغ توش خوابیده بود رو ضافه کنین و بذارین بپزه تا سس غلیظ بشه

[عکس: 20140223141834_Chicken-Teriyaki-8.jpg]

در آخرفلفل سیاه،پیازچه و جعفری رو اضافه و هم بزنین و با کته سرو کنین
این میزان مواد برای 4 تا 6 نفر کافیه



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
عااالی بود طعمش
من سس تریاکی رو به میزان زیاد درست کردم و مرغ رو از شب قبل توش خوابوندم و فرداش گذاشتم تو فر
تو عکس خیلی روشن افتادهDunnof

[عکس: 20141208183930_CYMERA_20141204_144141.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
گیسو جون از بابت همه چیز سپاسگزارم .خوشمزه بود
[عکس: 20160112150624__.jpg]
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }
#4
چیکن تریاکی من با این سس تریاکی:
یه قاشق زنجبیل تازه رنده شده+سه حبه سیر رنده شده+فلفل سیاه وقرمز+سویا سس و سرکه بالزامیک به نسبت مساوی هرکدوم یک سوم پیمانه+یک سوم پیمانه آب سرد و یک قاشق آرد ذرت
همه مواد رو خوب مخلوط کردم مرغو توش خوابوندم(البته باید کمی روغن کنجد هم داشته باشه که من نریختم)
بعد همراه با هویج و قارچ و سیب زمینی گذاشتم تو فر
با کته نرم سرو کردم
واقعا طعمش عالیه
[عکس: 20160125112324_C360_2016-01-24-14-24-13-092.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
منم درستیدم مرسی گیسو جونی2783

[عکس: 20160125143425_IMG_20160124_194951_wm.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
#6
بال و کتف تریاکی با همون سس تریاکی پست قبلم همراه با رشته پلو برای همسری

[عکس: 20160203124051_C360_2016-01-27-14-26-07-044.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
مرسی گیسوجون فقط چون کنجد دوست ندارم تو غذا نریختم وهمین طور از رب انار و رب گوجه هم استفاده کردم همینطور سس رو سوا سرو کردم ی خرده تفت دادم ب جای اینکه مواد رو بخوابونم توسس22[عکس: 20160502223621_IMG_20160502_213122.jpg]
در دلم غوغاست
برلبم خنده.......
بی گذر از واژه عشق
دل من شد ذره ذره.......[عکس: 20160411224958_download4.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیکن میت بال تریاکی (کوفته مرغ با سس تریاکی) Galaxy 0 905 ۰۴-۱۱-۱۳۹۴, ۱۱:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy