تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ تنوری
#1
مرغ 1 عدد
پیاز 4 عدد متوسط
ماست 5 قاشق سوپ خوری
زنجبیل کوبیده شده 1 قاشق مرباخوری
خامه 250 گرم
بادام 150 گرم

کشمش 75 گرم

تخم گشنیز بو داده 1 قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه کوبیده 1 قاشق چایخوری

هل سفید 5 عدد

نمک و روغن مقداری
سیر 3 حبه
کره 100 گرم

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده سرخ نموده و زعفران و ماست و خامه را با هم مخلوط کرده بادام را پوست گرفته و خلال کنید کشمش را خیس کرده و ابکش کنید
خلال بادام کشمش را تفت داده مرغ با نوک کارد سوراخ سوراخ کرده و سپس با فلفل سیاه و تخم گشنیز اغشته نموده یک ساعت در یخچال قرار دهید
کره را اب کرده و مرغ را داخل ان سرخ کنید سپس مقداری نمک و زنجبیل و یه فنجان اب بگذارید بماند تا مرغ بپزد
سیر را تفت داده و با هل مخلوط کنید و به تمام قسمتهای مرغ بمالید و مخلوط خامه را در شکم مرغ ریخته و انرا با خلال دندان بدوزید و یک ساعت با حرارت 375 درجه در فر گذاشته تا پخته و طلایی رنگ شود

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20131126132604_29.JPG]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }