خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ تنوری با باترمیلک

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
222
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 444


محل سکونت : تهران ♥ مشهد
ارسال: #1
مرغ تنوری با باترمیلک

[عکس: 20140104085920_buttermilkchicken.jpg]

مواد لازم :

2 پیمانه باترمیلک
1 ق غ خردل
1 ق غ سس تند تبسکو
2 ق چ پاپریکا
1 ق چ نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه
1 عدد کوچک پیاز خرد شده
5 حبه سیر رنده شده
4 تکه سینه مرغ بدون استخوان
1 پیمانه پودر سوخاری
2 ق غ روغن کانولا

طرز تهیه :

باترمیلک ، نمک و فلفل و سس تند ، پیاز ، سیر ، خردل و پاپریکا را مخلوط کنید. مرغ را کاملا با آنها آغشته کنید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ را از موادی که در آن خوابانده شده بود خارج کنید و اضافات مواد را از روی آن پاک کنید. در صورت تمایل دوباره به نمک و فلفل آغشته کنید و کاملا در پودر سوخاری بغلطانید.
روغن را روی حرارت گرم کنید و 3 دقیقه دو طرف آنرا سرخ کنید سپس ماهیتابه را به فر منتقل کنید و حدود 20 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.


طرز تهیه باتر میلک
(آخرین تغییر در ارسال: 04-01-2014, 08:59 AM توسط inspirationn.)
04-01-2014, 08:52 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
مرغ با دوغ در فر
[عکس: 20140219120911_7c1c91909fe8ed7db5dac2438..._large.jpg]

مواد لازم:
2 پیمانه دوغ ساده یا باتر میلک
5 حبه سیر ، پوست کنده و خرد شده
1 قاشق غذا خوری نمک
1 قاشق غذا خوری شکر
1 و ½ قاشق چای خوری پودر پاپریکا
¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه
تکه های مرغ
روغن زیتون


روش تهیه:
دوغ ، سیر، نمک، شکر ، فلفل قرمز، پاپریکا و فلفل سیاه در یک کاسه ریخته و با همزن دستی یا برقی بزنین تا مخلوط بشه

[عکس: 20140219120347_afa293e62970056590363c232..._large.jpg]

مرغهای شسته و تمیز رو به مواد اضافه و هم بزنین
کل مواد رو در زیپ کیپ ریخته و برای 3 تا 4 ساعت در یخچال بذارین تا مزه دار بشه
اگه این مواد رو از روز قبل آماده کنین و بذارین یه شب تو مواد بمونه خیلی بهتره

[عکس: 20140219120406_ec5db1a86ef989205cea6cd66..._large.jpg]

فر رو با دمای 220 درجه روشن کنین تا گرم بشه
برای اینکه بعدا در شستن ظرف دچار مشکل نشین کف و دیواره ظرف رو با فویل بپوشونین و مرغهارو از سس جدا کنین و توش بچینین

[عکس: 20140219120431_c394a923554fc8d2b741ab920..._large.jpg]
روی مرغها کمی روغن زیتون و پودر پاپریکا بپاشین و در فر قرار بدین(درصورت تمایل کمی پودر اورگانو روش بپاشین)
حدود 35-40 دقیقه برای پخت کافیه
مرغ کم کم آب میندازه و میپزه و بعد آبش تبخیر و شده و با روغن کمی برشته میشه
مرغ مارینه شده در دوغ بسیار آبدار و خوشمزه س




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



 
19-02-2014, 12:09 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #3
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
سلام.
ممنون گیسو جون واقعا خوشمزه بود.
دوستان پیشنهاد میکنم درست کنید.واقعا عالیه و مطمینم همه خوششون میاد.83

[عکس: 20151016004940_DSC_0029.JPG]
16-10-2015, 12:51 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #4
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
[عکس: 20151205171005_DSC_0006.jpg]

جاتون خالییییییی3
05-12-2015, 05:10 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
با دستور پست #2
البته چون فرصت استراحت مرغ رو نداشتم و ترسیدم مرغ خوب نپزه بعد از عکس مواد رو به ظرف مرغ برگردوندم و سیب زمینی و برگ آویشن خشک هم بهش اضافه کردم و گذاشتم تو فر تا بپزه و آبش کشیده بشه
سیب زمینی هاش عالی شده بود
[عکس: 20151216114626_C360_2015-12-06-12-33-18-480.jpg]

[عکس: 20151216114723_C360_2015-12-06-15-09-54-323.jpg]
16-12-2015, 11:48 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 2,687


محل سکونت : مشهد
ارسال: #6
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
وای وای وای چقد خوشمزه بود
من شیر نریختم پودر سیر ریختم بجاش برحسب عادت پیاز کوچیکو رنده کردم ، پر از فلفل سیاه و ادویه و یکم پودر آویشن . اخه برگ آویشن نداشتم
سیب زمینیاش واقعا خوشمزه بود، خییییییلللللی چسبید
خیلللللی ممنون خییییلی زیاد ممنون
[عکس: 20151223123802_IMG_2015122320558-1.jpg]
23-12-2015, 12:45 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 2,687


محل سکونت : مشهد
ارسال: #7
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
بازم از این خوشمزه ها، بازم طبق ارسال دوم خانم مدیر، بازم سیب زمینی و بازم یکم آویشن به توصیه خانم مدیر تو ارسال خودشون
عالی میشششششه
[عکس: 20160104100042_IMG_201601043813.jpg]
04-01-2016, 10:04 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 4,482


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
[عکس: 20160104163410__.jpg]
04-01-2016, 04:35 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 2,687


محل سکونت : مشهد
ارسال: #9
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
شدم مشتریه این غذا!
[عکس: 20160112112918_IMG_2016011232645-1.jpg]
12-01-2016, 11:32 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
62
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 427


محل سکونت : چند قدم تا بهشت
ارسال: #10
RE: مرغ تنوری با باترمیلک
با دستور گیسو جون 33
البته پاپریکا نداشتم و چون فرم خراب بود توی تاوه رژیمی به همراه سسش ریختم
بسیاااااااااااااار خوشمزه و مورد پسند واقع شد با اینکه شکر داره اصلا شیرین نیست فکر میکنم به خاطر دوغشه
ممنون از خانوم گل2727
[عکس: 20160118151509_SAM_2468.JPG]
18-01-2016, 03:19 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد