تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ سوخاري با كورن فلكس
#1

مواد لازم برای خمیر بنیه :

دو قاشق روغن مایع
کمی زعفران دم کرده
تخم مرغ کامل 3عدد
نصف لیوان شیر یا یک لیوان ماست (یا دلستر)
بکینگ پودر دو قاشق چ
پودر سیر، پودر پیاز، پودر آویشن یا کاکوتی به مقدار لازم
کمی نمک و پودر فلفل قرمز
قرص سوپ یکعدد
آرد سفید یک لیوان
فیله مرغ
کورن فلکس ( خرد شده . خیلی پودر و نرم نشه)
روغن فراوان برای سرخ کردن

طرز تهیه:
آرد سفید رو توی یک ظرف صاف بریزین .
فیله ها رو داخلش بزنین تا کاملا آردی بشه و توی مواد خمیر بنیه بزنین .
سپس داخل کورن فلکس کوبیده شده آغشته کنین . و بعد توی روغن داغ سرخ کنین .

روغن باید توی ظرف گودی باشه که تمام جسم فیله مرغ رو بپوشونه .بعد رو یدستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافی جذب دستمال بشه . بعد با سس دلخواه خودتون صرف کنین.

[عکس: 20120628204816_20120114201000_new-popeye...se-up1.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

سوخاري مرغ با كورن فلكس

مواد لازم:
ران مرغ= چهار عدد
آرد= 2/3 پيمانه
تخم‌مرغ= دو عدد
شير= دو قاشق غذاخوري
عصاره زعفران حل شده الیت = دو قاشق غذاخوري
كورن فلكس= دو پيمانه
سير =يك حبه
نمك و فلفل= به ميزان لازم
روغن= به ميزان لازم

طرز تهيه:

ران مرغ را از وسط به دو نيم مي‌كنيم. به آن كمي نمك و فلفل مي‌زنيم. در يك قابلمه آب‌جوش سير، برگ رزماري و تكه‌هاي مرغ مزه‌دار شده را مي‌ريزيم. سپس مرغ‌ها را به مدت 10 تا 15 دقيقه در آب مي‌جوشانيم بعد آبكش كرده و به آن آب سرد مي‌افزاييم تا كاملا سرد شوند. سپس آن را در آرد مي‌غلتانيم. تخم‌مرغ را زده تا از لختگي در آيد بعد با شير و زعفران دم‌كرده الیت مخلوط مي‌كنيم كمي فلفل مي‌زنيم بعد تكه‌هاي مرغ را در تخم‌مرغ‌ مي‌غلتانيم. سپس مرغ‌ها را در كورن فلكس قرار داده و درون روغن داغ سرخ مي‌كنيم.



[عکس: 20121121151452_557689_476692542354120_780449869_n.jpg][/size]

[عکس: 20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
پاسخ }
#3
دوستای گلم آرد سوخاری آمون که بیشتر من تو شهروند دیدم یک مدل داره که همین کورن فلکس هارو ریز کرده شیرین هم نیست میشه از اونا بگیریدFlowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#4
[عکس: 96992.jpg]
مواد لازم :
سینه مرغ ( جوجه) 6 عدد
خامه 100 گرم
سیر 3 حبه
سس سویا 1 فنجان
ارد سوخاری 1 فنجان
کورن فلکس 1 لیوان
طرز تهیه :
سیر رنده شده ، سس سویا و شیر را با هم مخلوط کرده و گوشت مرغ را در این سس به مدت 1 ساعت خوابونده و در یخچال میزاریم تا مارینه بشه .
ارد سوخاری و کورن فلکسخرد شده را با هم مخلوط میکنیم.
گوشت ها را در این مخلوط میغلطونیم و در سینی فر میچینیم .
در نهایت خامه رو روی گوشتها ریخته و در فر با 180 درجه میپزیم.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20150702222853_IMG_3454.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#6
بی نهایت خوشمزه اما بسسسسیوووور پرکالری3
به ترتیب از چپ به راست:میگو،قارچ،سیب زمینی سرخ شده به سبک فست فودی؛مرغ تیکه شده333
[عکس: 20150704174831_DSC_2104.JPG]
[عکس: 20150704175032_DSC_2107.JPG]
[عکس: 20150704175108_DSC_2108.JPG]
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }
#7
بوقلمون

[عکس: 20150727161833_5234.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#8
[عکس: 20150812094145_546.jpg]

مواد لازم :
ران مرغ : 4 قطعه
تخم مرغ : 1 عدد
کورن فلکس
فلفل قرمز
زیره سبز
آویشن
کاری
نمک


طرز تهیه :
تخم مرغ ها را در ظرف گودی شکسته ، ادویه ها را اضافه کرده و هم بزنید .
مرغ را در مخلوط تخم مرغ و ادویه جات بزنید ، سپس در کورن فلکس بغلطانید.
در فر گرم شده 170 درجه بمدت 30 - 35 دقیقه بگذارید تا زمانی که طلایی شود.


[عکس: 20150812094232_Untitled.jpg]

ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20151128122959_DSC01019-.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#10
توخونه ما همه عاشق این غذان به خصوص همسرمHi5

[عکس: 20160206022311_--...jpg]

[عکس: 20160206022535_--...jpg]
[عکس: 20160626014901_--...jpg]
پاسخ }