خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ سوخاری

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مرغ سوخاری
مواد لازم:

سینه و ران مرغ از هر کدام ۳ قطعه

آرد سفید یک لیوان

شیرخشک نیدو نصف لیوان

تخم مرغ زده شده 2 عدد

آرد سوخاری به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم


ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.



آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادویه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)



قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.



قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.

نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.

[تصویر:  20120430175949_20110905012643_Kfc_chicken_potato.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, 162, negin.s, بوریا, niloofar00, زهرا-ا, طاطا, elipari, زهرا77, مریم خانمی 1, خانم بهار, z.arghavani
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
مرغ سوخاری
مرغ =۱ عدد
شیر = ۱ لیوان
پودر سوخاری =۱ لیوان
پودر سیر و زنجبیل =به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن =به میزان لازم
تخم مرغ= ۲ عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم



ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم.
سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده
سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.

[تصویر:  20120430180429_best-fried-chicken-3.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, گلسا90, تقدیر, negin.s, بوریا, elipari, زهرا77, z.arghavani
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #3
RE: مرغ سوخاری
[تصویر:  20120705221248_DSC07204.JPG]
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۵-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, گلسا90, negin.s, niloofar00, طاطا, elipari, Zahra.O, z.arghavani
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: مرغ سوخاری
(۱۵-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ عصر)900459017 نوشته شده توسط:  گیسو جون مرغ خام رو اگه این جوری سوخاری کنیم مغزش خام نمیشه؟

نه عزیزم
این مرغا رو من و صدف با هم درست کردیم
تیکه هاشم همونطور که میبینی درشته
بخاطر حرارت زیاد روغن توش خوب مبپزه
خوبیشم اینه که تا تخم مرغ و پودر سوخاری روش خوب برشته بشه،توی مرغ کاملا پخته ولی اصلا خشک نمیشه و نرمه بخصوص سینه مرغ رو با این روش راحت میشه خورد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۴۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, گلسا90, elipari, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
320
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 609


محل سکونت : tehran
ارسال: #5
RE: مرغ سوخاری
بنیه مرغ . سیبزمینی ابپز و پیاز...در تهنایی همرو خوردم angelic..excited
[تصویر:  20120718125624_DSC01643.JPG]
امضای yas.mina
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
۲۸-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از yas.mina به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, گلسا90, minaarash, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
58
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 474


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: مرغ سوخاری
سینه مرغ رو بصورت نوار های باریک برش دادم
بدون اینکه مزه دارش کنم angelic
اول تو تخم مرغ زدم
بعد تو پودر سوخاری الیت
بعدش هم در روغن غوطه ور و حرارت ملایم سرخشون کردم

بوی زهم نمیداد با اینکه مزه دار نشده بود....توی پودر سوخاری هم ادویه بود هم نمک و پودر پیاز ....



[تصویر:  20120924224039_IMG_0276.JPG]
امضای *azar*
گر خدا بنده نواز است به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۷-۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ صبح، توسط *azar*.)
۴-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۰۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از *azar* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, گلسا90, مامان سارینا, znh, negin.s, niloofar00, طاطا, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد