تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ سوخاری
#1
مواد لازم:

سینه و ران مرغ از هر کدام ۳ قطعه

آرد سفید یک لیوان

شیرخشک نیدو نصف لیوان

تخم مرغ زده شده 2 عدد

آرد سوخاری به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم


ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.



آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادویه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)



قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.



قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.

نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.

[عکس: 20120430175949_20110905012643_Kfc_chicken_potato.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2


مرغ =۱ عدد
شیر = ۱ لیوان
پودر سوخاری =۱ لیوان
پودر سیر و زنجبیل =به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن =به میزان لازم
تخم مرغ= ۲ عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم



ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم.
سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده
سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.

[عکس: 20120430180429_best-fried-chicken-3.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20120705221248_DSC07204.JPG]
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#4
(۱۵-۰۴-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ ب.ظ)900459017 نوشته:  گیسو جون مرغ خام رو اگه این جوری سوخاری کنیم مغزش خام نمیشه؟

نه عزیزم
این مرغا رو من و صدف با هم درست کردیم
تیکه هاشم همونطور که میبینی درشته
بخاطر حرارت زیاد روغن توش خوب مبپزه
خوبیشم اینه که تا تخم مرغ و پودر سوخاری روش خوب برشته بشه،توی مرغ کاملا پخته ولی اصلا خشک نمیشه و نرمه بخصوص سینه مرغ رو با این روش راحت میشه خورد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#5
بنیه مرغ . سیبزمینی ابپز و پیاز...در تهنایی همرو خوردم angelic..excited
[عکس: 20120718125624_DSC01643.JPG]
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
سینه مرغ رو بصورت نوار های باریک برش دادم
بدون اینکه مزه دارش کنم angelic
اول تو تخم مرغ زدم
بعد تو پودر سوخاری الیت
بعدش هم در روغن غوطه ور و حرارت ملایم سرخشون کردم

بوی زهم نمیداد با اینکه مزه دار نشده بود....توی پودر سوخاری هم ادویه بود هم نمک و پودر پیاز ....



[عکس: 20120924224039_IMG_0276.JPG]
گر خدا بنده نواز است به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
پاسخ }
#7
Flowerysmileمرسی گیسو جون، با دستور غذاهای شما آشپزی برام ساده و مطمئن شدهhih(1782)
[عکس: 20120925214353_.jpg]
[عکس: VCy0p4.png]
پاسخ }
#8
با همون دستور قبلی angelic


[عکس: 20121017225213_IMG_0334.JPG]
گر خدا بنده نواز است به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
پاسخ }
#9
اینم مرغ سوخاری Yum2

[عکس: 20130114092418_20130113179.jpg]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#10
اینم مرغ سوخاری منFlowerysmile

[عکس: 20130114100452_1010.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...