تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ شکم پر
#1
[عکس: 20140307104125_05022012103.jpg][attachment=28872] مواد لازم:
مرغ 1 عدد
زعفران به میزان لازم
سرکه سفیدوابلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز 1عدد درشت
مواد داخل شکم مرغ
سبزی معطر(جعفری_گشنیز_نعناع) 300گرم(نعناع کمتر)
گردو 250گرم
رب انار نصف قاشق غذا خوری
رب آلوچه نصف قاشق غذاخوری
رب گوجه 1قاشق غذا خوری
سیر رنده شده 5حبه
روش پخت:
ابتدا شب قبل مرغ شسته شده را در نمک وفلفل و سرکه وآبلیموو زعفران و پیاز رنده شده میخوابانیم تمام قسمتهای مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم در ظرف در دار داخل یخچال میگذاریم تا فردا صبح.
سبزی رو خورد کرده با گردو آسیاب شده ورب انار و آلوچه و گوجه وسیر رنده شده ومقداری نمک مخلوط میکنیم
مواد به دست اومده رو داخل شکم مرغ که از روز قبل خیس کردیم میگذاریم شکم مرغ رودوخته پاهای مرغ رو به هم بسته بالهای مرغ رو هم با خلال به بدنش وصل میکنیم وداخل ظرف که چرب کردیم میذازیم(من از اب موادکه مرغ رو توش خوابونده بودم داخل ظرف ریختم)اونو تو فری که با دمای 280 درجه از قبل داغ شده گذاشتم و دمای فر رو روی 180 گذاشتم تا 3ساعت که پخت گریل رو روشن کردم و 1ساعت هم با دمای گریل خوب بریون شد.تمام.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
پاسخ }
#2
اینم مرغ شکم پر که قبلا دستورشو تو قسمت مهمون دارم چی بپزم برای راهنمایی گذاشته بودم:


پیاز داغ فراوون فقط عسلی بشه بهش انار ترش تازه اضافه میکنم و خوب هم میزنم تا سرخ بشه
بعد یه قاشق رب گوجه و یه قاشق رب آلوچه یا رب انار میزنم با فلفل تند تازه میکس شده
بعدم فلفل دلمه ای ریز شده و یه مشت آلو
بعدم یه لیوان آب مرغ میریزم بپزه آبش کشیده بشه

مرغو درسته تو آب نکم میخوابونم تا مزه بگیره
بعد که ابش رفت بهش زعفرونو فلفل میزنم و توی شکمش هم میزنم
مواد رو توش پر میکنم و با خلال دنودون میبندم
از موادش یه کم هم برای دورش نگه میدارم
یه کم آب مرغ میریزم توشو و درشو میذارم آروم بپزه
خیلیییییییییییییییی عالی میشه
این غذا تننننننند و ترشه

این عکسم تو آرشیوم بود
رونشو کندیم بعد یادم اومد عکس بگیرم

[عکس: 20120131212506_DSC05822.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اینم اولین مرغ شکم پر من
[عکس: 20121110074854_2012-11-09-191n2.jpg]
welcome to my life my angel(1782)






پاسخ }
#4
اینم مرغ شکم پر من
مواد میانی : زرشک+گردو+ آلو بخارا+ رب انار+یه مشت جعفری با نعنا
یه کم ترش شده بود ولی خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20130302114307_100_3135.JPG]
[عکس: 20130302114738_100_3136.JPG]
[عکس: 20130302115026_100_3141.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۱۲-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۲۹ ب.ظ)sanaz mortaz نوشته:  [quote='shamim_13' pid='633125' dateline='1362221463']e

عزيزم تو چي سرخش كردي اين قدر خوشرنگ شده ؟
تو فر گذاشتم اول 1.5 ساعت پخت بعد حدود یک ساعتم گریل کردم
پاسخ }
#6
اولین مرغ شکم پر من داخل شکمش رو با سبزیهای معطر شمال،رب انار،رب گوجه،رب آلوچه،زرشک و گردو پر کردم
2ساعت تو فر پخت عاااااالی شده بود
[عکس: 20130404155006_030120144938.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#7
اینم مرغی که پختم
به خوبی مال شماها نشده
مواد میانی شو یادم رفت نمک بزنم بی مزه شده بودgag
نخ مخصوصشو نداشتم پاهاشو با فویل بستم hih یه ذره از فویلش از پاش کنده نشدangelic
ولی خود مرغش بد نشده بود
[عکس: 20130702150822_DSC00216.JPG]
پاسخ }
#8
(۰۹-۰۴-۱۳۹۲, ۱۱:۲۸ ق.ظ)mamanbahar نوشته:  سلام
ببخشید خانومای هنرمند شجاع!(1782)
من از پختن مرغ شکم پر میترسمDash2 فکر میکنم خیلی خیلی سخته

ولی این کارای شما رو که دیدیم تصمیم گرفتم به شما تأسی کنم و به خودم جرات بدم و یه بار بپزمVeiledsmile2
از خانومای با سلیقه چند تا سوال داشتمHanghead
من آون دارم ، فربرقی
میشه توش مرغ شکم پر بپزم؟
درجه فر و زمان پخت با فر برقی چطور میشه؟
ظرف فر نچسب باید باشه؟ یا پیرکس و ... هم میتونه باشه؟
بعد اون نخی که مرغو باهاش میدوزید چه نخیه؟ از کجا باید بخرم؟


خواهش میکنم کمکم کنیدcrying
مرسی
عزیزم من تو فر برقی پختم خوب میشه
تو ظرف پیرکس هم پختم اتفاقا
نخش هم نخ معمولیه که بهتره نخ تمیز باشه
من تو فر خودم 1/5 ساعت روی 180 گذاشتم نمیدونم فر شما چطوره
موفق باشید
[عکس: wg__66__11rG0000B036MDAxMzk0Mmh8MDAwMjU4...NhbiA4.gif]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۲۷-۰۴-۱۳۹۲, ۱۲:۱۸ ب.ظ)گشنمه نوشته:  سلام خانوم گلا...یکی دوستان خانوادگی ما مرغ شکم پر تو قابلمه میپزه...وحتی یه مقداری از مایعاتی مث ابلیمو و سرکه را با سرنگ نو...تزریق به بازوها و رون مرغ میکنه....کسی بلذه..من روم نشد از این دوستمون بیشتر بپرسیم میخام تو قابلمه امتحان کنم....Veiledsmile2

تو قابلمه هم میشه شما بعد از پر کردن مرغ و بستن شکمش یکم تفتش بده تا خوشرنگ بشه و توی قابلمه رب گوجه رو تفت بده و به مقدار کم آب اضافه کن مرغو بذار توش اگه حرارت کم باشه خودش آب میندازه و نیازی به آب نداره اما اگه زیاد باشه باید حواست باشه که نسوزه در آخر که مرغ پخته شد بذار آبش کم بشه و سس کمی داشته باشه

(۲۷-۰۴-۱۳۹۲, ۰۹:۰۷ ب.ظ)banooyekhune نوشته:  من نه تاحالا مرغ شکم پرخوردم نه درست کردم یه سوال سبزی معطر مثل نعناع گشنیز جعفری خشک باشه هم میشه یا حتما باید تازه باشه بعد تو فر تو ظرفی باید بذارم تو جوجه گردان فر بذارم نمیشه ؟

من بدون سبزی درست میکنم اما توی فر باید توی ظرف باشه اگه به جوجه گردون بزنی موقع خارج کردن سیخ مواد ازش بیرون میزنه

(۲۷-۰۴-۱۳۹۲, ۰۹:۵۱ ب.ظ)فانتین نوشته:  سرو کردن و خوردن این مرغ سخت نیست؟؟

با چاقو مرغ رو برش میدین و با چنگال یا قاشق خوراک خوری بر میدارن
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#10
مواد :زرشک گردو خلال پسته خلال بادوم قیسی آلو برقانی پیاز داغ

[عکس: 20130718222603_DSC07853.jpg]

شکمشو میدوزیم [عکس: 20130718222719_DSC07854.jpg]

کمی رب گوجه و زعفران رو رقیق میکنیم به مرغ میمالیم روی ظرف رو فویل میکشیم و در چند جا فویل رو سوراخ میکنیم حدود 1.5 تا 2 ساعت در فر ملایم وقتی کامل پخت فویل رو برمیداریم و میذاریم آبش بخار شه اگه دوست دارین میتونید حودو 5 دقیقه هم حرارت بالا رو روشن کنید تا روی مرغ برشته بشه

[عکس: 20130718222947_DSC07855.jpg]

عکس تکی نداشتم ازش Hanghead

[عکس: 20130718223025_20130711145745_DSCN0463.JPG]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }