خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ پاپ کورنی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مرغ سوخاری پاپ کورنی

مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ خام ریز تکه شده
نصف فنجان شیر
نصف فنجان روغن زیتون
نمک، پونه کوهی، زیره، فلفل شیرین، فلفل قرمز


5-6 قاشق غذا خوری آرد ذرت
2 قاشق غذاخوری نشاسته


با شیر،روغن زیتون،نمک و فلفل و پونه کوهی و زیره سس درست کنین و مرغهارو برای یک ساعت بخوابونین توش و بذارین تو یخچال


آرد ذرت و نشاسته رو با هم خوب مخلوط کنین
مرغهارو از توی سس خارج کنین و خوب توی آرد و نشاسته بغلطونین و توی روغن داغ سرخ کنین


[تصویر:  20120806082624_dh.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, گلسا90, النا, negin.s, 1368Sheri, aidaaaaaa, niloofar00, minaarash, elipari, زهرا77, Zahra.O, مریم خانمی 1
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
مرغ پاپ کورنی
اگه کی اف سی رفته باشین حتما اسم این غذا رو تو منوش دیدین
این روش پخت مرغ پاپ کورنیه که در واقع تکه های کوچیک مرغ سوخاری شده س که تو پاکت سرو میشه


[تصویر:  20130717124736_fbhvdk.jpg]

مواد لازم:
3 سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست
2/1 پیمانه ترکیب سس فلفل با آویشن،نمک،پودر سیر و پودر پیاز
1 پیمانه دوغ ساده
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
نمک و فلفل
پودر سوخاری دانه درشت
روغن برای سرخ کردن


روش تهیه:
در یک کاسه دوغ، تخم مرغ، آرد ذرت، نمک، فلفل و سس فلفل رو با هم خوب بزنین تا یه خمیر شل یکدست بشه
سینه مرغ رو به صورت مکعب های 2 سانتی برش بزنین
حالا مرغ رو توی خمیری که درست کردین بریزین و هم بزنین و روی ظرف رو بپوشونین و چند ساعتی توی یخچال بذارین تا مزه دار بشه

پودر سوخاری رو در یک بشقاب بریزین
روغن رو توی ظرف گودی بریزین طوریکه مرغها بتونن توش شناور بشن

تکه های مرغ رو در پودر سوخاری بغلطونین و هر دو طرف رو به مدت 3 تا 5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنین تا مغز پخت و خوشرنگ بشه
دقت کنین همه مرغ رو یکجا در روغن نریزین چون به هم میچسبن و نمای بدی پیدا میکنه
هر بار تکه ها رو بسته به حجم ظرفتون طوری بریزین که با فاصله از هم سرخ بشن

بعد روی دستمال حوله بذارین تا روغن اضافیش کشیده بشه و گرم سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۵-۱۳۹۲, ۱۰:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, مامان شیده, goli124, amitris, haidi, زریاس, rafighi, niloofar00, خاله سیما, negin.s, bahartoranj, بانو سعیده, رويا صادقي, sweety, الیسا جون, مصى, *heliya joon*



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد