خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق چایخوری آب
1 فنجان پودر سوخاری ساده
1 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل
2 قطعه جوجه کوچک (دلخواه)
1/2 پیمانه روغن نباتی
1 فنجان آب داغ
1 فنجان آب پرتقال
1/4 فنجان عسل
2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
پرتقال تازه برای تزئین


[تصویر:  20121013142248_.jpg]

طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغها را زده و در ظرفی پودر سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.سپس تکه های مرغ را در تخم مرغ غلطانده و سپس تمام سطح آنرا آغشته به پودر سوخاری کنید و در روغن سرخ نمائید. و درون سینی فر بچینید.
آب گرم و عسل و آب پرتغال و زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی مرغهای سوخاری بریزید ، و بگذارید تا 45 دقیقه مرغها پخته شود سپس حرارت فر را بالا برده و 10 -20 دقیقه بگذارید پخت ادامه داشته باشد.
مرغها را میتوانید با قاچ های پرتغال تازه تزئین کنید.



[تصویر:  20121013143210_1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ عصر، توسط negin.s.)
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, maryam.n.g, FIRIHA, نياز, sonya, Atefe joon, meemo, یکتا20, گلسا90, خانم بهار
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : ایران
ارسال: #2
مرغ پرتقالی
مرغتون رو چند تیکه کنید و به تیکه های مرغتون نمک و فللفل بزنید و بذارید ۱-۲ ساعت بمونن.
بعد توی یکی دو قاشق کره و با حرارت خیلی کم به ارومی تفتشون بدید.حدود ۲۰-۳۰ دقیقه.

حالا یکم زعفرون ٫ یه پیاز دونیم شده٫ کمی پاپریکا و پودر سیر بزنید

بعد بسته به تعداد تیکه های مرغتون ۱-۲ لیوان اب پرتقال روی مرغای سرخ شدتون بریزید.
حرارتو زیاد کنید... وقتی به جوش اومد دمکنی بذارید و زمان بدید تا مرغاتون خوب پخته بشن.
مزش خیلی متفاوته...(1782) Yum2

[تصویر:  20130127080626_.jpg]
امضای زهره جون
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از زهره جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
totalitrain, aminegar, mitra65, نياز, sara55, sonya, negin.s, Atefe joon, گلسا90, خانم بهار
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)

مرغ پرتقالی رو هم با آب پرتقال هم با مارمارلاد پرتقال درست میکنن ولی بنظم همون طعم ترش و شیرین آب پرتقال طبیعی خیلی بهتره
این روش منه،منتظر روش تهیه بقیه دوستای گلم هم هستمFlowerysmile

[تصویر:  20130512125117_DSC_0071.jpg]

مواد لازم:
تکه های مرغ
نمک و فلفل قرمز
چوب دارچین
آب پرتقال طبیعی یا پاکتی
زعفرون دم شده (یادم رفته بوداا خوب شد گفتین ویرایش کردم مرسی از یاد آوریتونFlowerysmile)
کره و کمی روغن

روش تهیه:
کره رو با کمی روغن توی قابلمه ذوب کنین و مرغ رو با نمک و فلفل قرمز بدون هیچ ادویه دیگه ای تفت بدین تا اطرافش تغییر رنگ بده بعد درش رو بذارین و بذارین با حرارت نیمه ملایم کمی بمونه و آب بندازه
بعد آب پرتقال رو روش بریزین به اندازه ای که روی مرغ رو بگیره کافیه و یه چوب دارچین بزرگ هم بندازین توش
شعله رو زاد کنین تا جوش بیاد و بعد با حرارت ملایم بذارین بپزه و آبش غلیظ بشه و نمکش رو میزون کنین
بوش موقع پخت آدمو دیوونه میکنه
نه پیاز نیاز داره نه زردچوبه و سایر ادویه ها
من پرتقال طبیعی هایی که برام از یه باغ ارگانیک آورده بودن رو آب گرفتم که ترش و شیرین بود
اما اگه از آب پرتقال های بازاری شیرین استفاده میکنین کمی آبلیمو هم اضافه کنین که مرغ زیاد شیرین نشه

با پلوی ساده یا زرشک پلو یا مثل من با رشته پلو سرو کنین


[تصویر:  20130512125153_DSC_0075.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, farzan6869, shamiiim, nasibe, ایران دخت, *sadaf*, N-M, رها نبوی, Atefe joon, برق اسمان, گلسا90, BKK, خانم بهار, vidia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 601


محل سکونت : فارس
ارسال: #4
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
سلام
منم چن وقت پیش دوستم دستور پختشو بهم داد و درست کردم موادمم اینا بود:
آب پرتقال طبیعی یه لیوان
زعفرون دو تا لیوان
ادویه و آبلیمو به میزان لازم
مرغمو نیم پز کردم بعد گذاشتم با آب زعفرون و آب پرتقال پخت وقتی هم آب مرغه تموم میشد به جا آب دوباره آب زعفرون درست میکردمو میریختم.آخرشم آبلیمو اضاف کردم.اما مزش شیرین شده بود که اصلا با تعریفایی که ازش شنیده بودم جور در نمیومدDunnof
خدا رو شکر اون روز یه تیکشو اینجوری درست کردم و بقیشو مثل همیشه سرخ کردم
امضای arezoo-jojo
میدونی چرا شیرازیا حافظ رو بیشتر از سعدی دوست دارن؟
چون سعدی میگه : برو کار کن مگو چیست کار ،
ولی حافظ میگه :بر لب جوی نشین و گذر عمر ببین
laf
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ عصر، توسط arezoo-jojo.)
۲۲-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از arezoo-jojo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
16
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
من یه بار درست کردم با اب پرتقال طبیعی تقریبا مثل دستور اولی فقط بجای دارچین زعفران استفاده کردم بیست دقیقه اخر ابلیمو زدم اخرسر از سس در اوردم سرخشونم کردن کاراملی شدن مزه سس هم یه چیزی شبیه فسنجون شد همسری خیلی خوشش اومد امتحان کنین Yum2
امضای MAMANKAREN
بااونی زندگی نکن که بتونی باهاش زندگی کنی بااونی زندگی کن که نتونی بی اون زندگی کنی
۲۲-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از MAMANKAREN به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
منم به روش گیسو جون درست میکنم با نکتار پرتقال وقتی ذرات پرتقال هم تو ابش باشه خوشمزه تر میشه.اول مرغا رو حسابی فلفل میزنم و نمک بعد بهشون زعفرون میزنم و تو کره حسابی سرخشون میکنم و بعد اب پرتقالو چوب دارچینFlowerysmile

[تصویر:  20130513173115_0810j.jpg]
۲۳-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, من و نفسم, niloofar00, f.nik, Galaxy, قلب, shamiiim, N-M, زهراخانوم, مهرناز مامانی, Atefe joon, گلسا90, vidia



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد