خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق چایخوری آب
1 فنجان پودر سوخاری ساده
1 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل
2 قطعه جوجه کوچک (دلخواه)
1/2 پیمانه روغن نباتی
1 فنجان آب داغ
1 فنجان آب پرتقال
1/4 فنجان عسل
2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
پرتقال تازه برای تزئین


[عکس: 20121013142248_.jpg]

طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغها را زده و در ظرفی پودر سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.سپس تکه های مرغ را در تخم مرغ غلطانده و سپس تمام سطح آنرا آغشته به پودر سوخاری کنید و در روغن سرخ نمائید. و درون سینی فر بچینید.
آب گرم و عسل و آب پرتغال و زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی مرغهای سوخاری بریزید ، و بگذارید تا 45 دقیقه مرغها پخته شود سپس حرارت فر را بالا برده و 10 -20 دقیقه بگذارید پخت ادامه داشته باشد.
مرغها را میتوانید با قاچ های پرتغال تازه تزئین کنید.



[عکس: 20121013143210_1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2012, 11:14 PM توسط negin.s.)
13-10-2012, 04:05 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : ایران
ارسال: #2
مرغ پرتقالی
مرغتون رو چند تیکه کنید و به تیکه های مرغتون نمک و فللفل بزنید و بذارید ۱-۲ ساعت بمونن.
بعد توی یکی دو قاشق کره و با حرارت خیلی کم به ارومی تفتشون بدید.حدود ۲۰-۳۰ دقیقه.

حالا یکم زعفرون ٫ یه پیاز دونیم شده٫ کمی پاپریکا و پودر سیر بزنید

بعد بسته به تعداد تیکه های مرغتون ۱-۲ لیوان اب پرتقال روی مرغای سرخ شدتون بریزید.
حرارتو زیاد کنید... وقتی به جوش اومد دمکنی بذارید و زمان بدید تا مرغاتون خوب پخته بشن.
مزش خیلی متفاوته...(1782) Yum2

[عکس: 20130127080626_.jpg]
27-01-2013, 10:39 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)

مرغ پرتقالی رو هم با آب پرتقال هم با مارمارلاد پرتقال درست میکنن ولی بنظم همون طعم ترش و شیرین آب پرتقال طبیعی خیلی بهتره
این روش منه،منتظر روش تهیه بقیه دوستای گلم هم هستمFlowerysmile

[عکس: 20130512125117_DSC_0071.jpg]

مواد لازم:
تکه های مرغ
نمک و فلفل قرمز
چوب دارچین
آب پرتقال طبیعی یا پاکتی
زعفرون دم شده (یادم رفته بوداا خوب شد گفتین ویرایش کردم مرسی از یاد آوریتونFlowerysmile)
کره و کمی روغن

روش تهیه:
کره رو با کمی روغن توی قابلمه ذوب کنین و مرغ رو با نمک و فلفل قرمز بدون هیچ ادویه دیگه ای تفت بدین تا اطرافش تغییر رنگ بده بعد درش رو بذارین و بذارین با حرارت نیمه ملایم کمی بمونه و آب بندازه
بعد آب پرتقال رو روش بریزین به اندازه ای که روی مرغ رو بگیره کافیه و یه چوب دارچین بزرگ هم بندازین توش
شعله رو زاد کنین تا جوش بیاد و بعد با حرارت ملایم بذارین بپزه و آبش غلیظ بشه و نمکش رو میزون کنین
بوش موقع پخت آدمو دیوونه میکنه
نه پیاز نیاز داره نه زردچوبه و سایر ادویه ها
من پرتقال طبیعی هایی که برام از یه باغ ارگانیک آورده بودن رو آب گرفتم که ترش و شیرین بود
اما اگه از آب پرتقال های بازاری شیرین استفاده میکنین کمی آبلیمو هم اضافه کنین که مرغ زیاد شیرین نشه

با پلوی ساده یا زرشک پلو یا مثل من با رشته پلو سرو کنین


[عکس: 20130512125153_DSC_0075.jpg]
12-05-2013, 02:23 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 601


محل سکونت : فارس
ارسال: #4
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
سلام
منم چن وقت پیش دوستم دستور پختشو بهم داد و درست کردم موادمم اینا بود:
آب پرتقال طبیعی یه لیوان
زعفرون دو تا لیوان
ادویه و آبلیمو به میزان لازم
مرغمو نیم پز کردم بعد گذاشتم با آب زعفرون و آب پرتقال پخت وقتی هم آب مرغه تموم میشد به جا آب دوباره آب زعفرون درست میکردمو میریختم.آخرشم آبلیمو اضاف کردم.اما مزش شیرین شده بود که اصلا با تعریفایی که ازش شنیده بودم جور در نمیومدDunnof
خدا رو شکر اون روز یه تیکشو اینجوری درست کردم و بقیشو مثل همیشه سرخ کردم
(آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2013, 04:10 PM توسط arezoo-jojo.)
12-05-2013, 04:09 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
16
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
من یه بار درست کردم با اب پرتقال طبیعی تقریبا مثل دستور اولی فقط بجای دارچین زعفران استفاده کردم بیست دقیقه اخر ابلیمو زدم اخرسر از سس در اوردم سرخشونم کردن کاراملی شدن مزه سس هم یه چیزی شبیه فسنجون شد همسری خیلی خوشش اومد امتحان کنین Yum2
12-05-2013, 04:36 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,501


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
منم به روش گیسو جون درست میکنم با نکتار پرتقال وقتی ذرات پرتقال هم تو ابش باشه خوشمزه تر میشه.اول مرغا رو حسابی فلفل میزنم و نمک بعد بهشون زعفرون میزنم و تو کره حسابی سرخشون میکنم و بعد اب پرتقالو چوب دارچینFlowerysmile

[عکس: 20130513173115_0810j.jpg]
13-05-2013, 07:02 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
259
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 402


محل سکونت : در قلب همسرم
ارسال: #7
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
مرغ پرتقالی من با روش مهسا عزیز(1782)
[عکس: 20130808102610_.jpg]
08-08-2013, 09:29 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,046
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 1,989


محل سکونت : iran
ارسال: #8
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
واسه من مقادیری ته گرفت یه جورایی آب پرتقال کارامل شد ته تابهhih
من یه لیوان آب پرتقال و نصف استکان آب لیمو ریختم بیشتر ترش بود تا شیرینYum2

[عکس: 20131112192102_DSC_2910.jpg]
12-11-2013, 07:23 PM,
یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #9
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
منم با روش گیسو خانوم درست کردم چون می دونستم همسر محترم نمی خورن واسه ایشون مرغ جدا پختم سر سفره هم گفتم این رژیمیه بد نبود ولی ترجیح می دم مرغ سرخ شده بخورم Yum2Yum2
[عکس: 20131201151921_Photo-0883.jpg]
01-12-2013, 03:22 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 4,393


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: مرغ پرتقالی (مرغ با سس پرتقال)
مرغ پرتقالی منFlowerysmile
مرغمو با کمی کره میذارم طلایی بشه.
بعد کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم .ودولیوان آب پرتقال طبیعی.و 2 تا 3 قاشق غذاخوری زعفرون دم کشیده.و کمی نمک.و میذارم حدود 45 دقیقه با حرارت خیلی کم بپزهYum2
مزه ش عالیه Yum2
به نظر من اگه زیادی جوش بخوره مزه کس به خودش میگیره.

[عکس: 20131208121925_20130916948.JPG]
08-12-2013, 12:24 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد