تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ کانگ پاو (KUNG PAO)
#1
[عکس: 20130410140840_IMG_6505.JPG]

یه خوراک مرغ چینی که با کته سرو میشه


مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق چایخوری روغن کنجد
4 شاخه پیازچه، خرد شده
2 حبه سیر بزرگ،رنده شده
1-2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
3 قاشق غذاخوری سرکه برنج (میتونین از سرکه سفید هم استفاده کنین)
3 قاشق غذاخوری سس سویا
1-2 قاشق چایخوری شکر
1/2 پیمانه بادام زمینی بو داده

روش تهیه:
برنج رو بصورت کته دم کنین

سینه مرغ رو بشورین و چربیهاش رو بگیرین و به امدازه گردو مکعبی خرد کنین
بعد تکه های مرغ رو در نشاسته خوب هم بزنین تا کاملا سطحش پوشیده بشه

سرکه، سس سویا و شکر رو در ظرفی مخلوط کنین و بذارین کنار

توی یه تابه روغن کنجد بریزین و وقتی داغ شد مرغهارو بهش اضافه کنین و هم بزنین حدود 5-6 دقیقه یا تا زمانی که تمام سطح مرغ سفید و سفت بشه و گوشت صورتی نباشه حرارت بدین

بعد مرغهارو از تابه خارج کنین و سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و پیازچه رو توی تابه بریزین و حدود یک دقیقه تفت بدین و مدام هم بزنین

حالا سس رو همراه با مرغ و بادام به تابه اضافه کنین
مواد که گرم شد آماده سروه
همراه با کته گرم سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20140625131639_kung-pao-recipe.jpg]
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 450 گرم
پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 1/3 پیمانه
سیر خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز خرد شده 1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
سرکه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
سویا سس 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
بادام زمینی بو داده 1/3 پیمانه


طرز تهیه:
سینه مرغ رو بصورت مکعبی خرد کرده و پودر نشاسته رو روی مرغ ها بریزید و با هم ترکیب کنید تا سطح مرغ ها با آرد پوشیده شه
[عکس: 20140625131725_kung-pao-recipe-cubed-mea...lour-1.jpg]

روغن رو داخل تابه بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ شه
[عکس: 20140625131846_kung-pao-sesame-oil-in-a-pan-3.jpg]

مرغ رو اضافه کرده و 7تا9 دقیقه مرغ هارو سرخ کنید تا رنگشون سفید شه
[عکس: 20140625131914_kung-pao-meat-in-pan-41.jpg]

پیازچه خرد شده-سیر خرد شده-فلفل قرمز و زنجبیل رو اضافه کرده و 30 ثانیه تفت بدید
[عکس: 20140625131958_kung-pao-recipe-51.jpg]

سرکه-سویا سس و شکر رو خوب با هم ترکیب کنید و به مرغ در حال پخت اضافه کنید
[عکس: 20140625132124_kung-pao-soy-sauce-rice-w...bowl-6.jpg]

بادام رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش کنید
[عکس: 20140625132055_kung-pao-recipe-finished-in-a-pan-7.jpg]

این خوراک رو با برنج سرو کنید
[عکس: 20140625131639_kung-pao-recipe.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }