تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 38 رای - 2.87 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ کنتاکی (مرغ درسته)
#1
مواد لازم :
مرغ درسته ۱ عدد متوسط
لیمو ۱ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۴ حبه
پیاز متوسط ۴ عدد
گوجه گیلاسی ۵-۶ عدد
کنسرو نخود فرنگی ا قوطی
سیب زمینی بزرگ۲ عدد
روغن زیتون
نمک - فلفل - فلفل سیاه - کمی اویشن - ادویه های دلخواه

طرز تهیه:
۱ : ابتدا مرغ رو خوب تمیز میکنیم و بعد میشوریم .

۲ : لیمو رو نصف میکنیم و بعد تمام مرغ رو با لیمو اغشته میکنیم .

۳ : تمام سبزیجات رو میشوریم و بعد به اندازه های مساوی و نگینی خرد میکنیم .

۴ : سیر ها و پیازها مونو پوست گرفته و از وسط نصف میکنیم .

۵: گوجه فرنگی ها و نخود فرنگی ها رو هم اضافه کرده و تمام سبزیجات را با هم مخلوط می کنیم .

۶ : ادویه ها و نمک و فلفل و روغن زیتون و چند قطره اب لیمو رو با هم مخلوط میکنیم . به این ترتیب یه سس میشه . و تمام مرغ رو به این سس اغشته میکنیم .

۷: کمی ارد توی کیسه پخت میپاشیم و بعد تمام سبزیجات و مرغ رو توی کیسه میریزیم .

۸ : تو فر از قبل گرم شده با ۲۱۰ درجه تقریبا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می پزیم .

۹ : بعد از اینکه پخت از کیسه در میاریم و تو ظرف سرو ریخته و چند دقیقه دیگه میزاریم تو فر بمونه ( برای اینکه روی مرغ مون هم سرخ بشه )

۱۰ : سرو میکنیم .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2


این کیسه یخت چیه ؟
[/quote]
یه جور کیسخ نایلونیه مخصوص پخت مرغ و ماهی و گوشت و سبزیجات داخل فر
تنورک پخت یکی از مارکای موجود در ایرانه ولی همه مدلش تو سوپرها هست بسته ای 500 تا 2000 تومن
مارک green ترکیه هم بیرون زیادهClap
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20131228183201_99136.jpg]
مرغ درسته تو فر يا باربيكو:

مواد لازم :

مرغ درسته تميز و شسته شده 1 عدد

شيره انگور يا دوشاب 1 ق غ

سس سويا 1 ق م

نمك - فلفل سياه

كچاپ 1 ق م

خردل 1 ق م

سركه 1 ق چ

طرز تهيه :

همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم و با چنگال هم ميزنيم تا يكدست بشه . بعد با كمك برس اين سس اماده شده رو روي مرغ ميكشيم .

بعد مرغ رو كاملا با سفلون ميپوشونيم و ميزاريم تا 1 شب توي يخچال بمونه .

1 ساعت قبل از پخت مرغ رو از يخچال درمياريم تا به دماي محيط برسه .بعد توي فر يا باربيكو با برگردوندن مرغ رو ميپزيم . با باربيكو يك ساعت طول ميكشه تا مرغ بپزه .

توي جوجه گردان فر هم ميشه پخت . Flowerysmile
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
[عکس: 20131228183847_97456.JPG]


مواد لازم :
مرغ درسته 1 عدد ( 2 کیلو )
روغن مایع 50 میلی لیتر
اب مرغ 150 میلی لیتر
هویج 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
لیمو 1 عدد
نمک – فلفل – اویشن
جعفری – ریحان
طرز تهیه :



فر را با 220 درجه روشن میکنیم . مرغ رو تمیز میکنیم . نمک زده و لیمو رو 4 قسمت کرده و داخل شکم مرغ میزاریم .


[عکس: 20131228184059_97455.JPG]

جعفری خرد شده – کمی ریحان و اویشن تازه – فلفل سیاه و روغن مایع را با هم مخلوط کرده کمی داخل شکم مرغ و کمی هم زیر پوست مرغ میزاریم .

[عکس: 20131228184149_97454.JPG]


[عکس: 20131228184207_97453.JPG]

پاهای مرغ را میبندیم . ظرف فر نباید از مرغ زیاد بزرگتر باشه .
با فر از قبل گرم شده ابتدا با 220 درجه مرغ را میپزیم . البته 15 دقیقه اول پخت باید سینه مرغ زیر باشه .
بعد از 15 دقیقه مرغ رو برگردونده و یک فنجان اب مرغ روی مرغ میریزیم .
اگر اب مرغ نداشتین کمی کره روی مرغ میمالیم.
هر بیست دقیقه یکبار 1 فنجان اب مرغ روی مرغ میریزیم .
دقیقه 40 از شروع پخت مرغ پیاز خلال و هویج حلقه شده و سیب زمینی را کنار مرغ ریخته و حداکثر 7- تا 80 دقیقه میپزیم .
یعنی از شروع پخت مرغ 80 دقیقه ) )
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20131229171720_97026.jpg]
مواد لازم :
مرغ 1 عدد
هویج 3 عدد
لوبیا سبز تازه 250 گرم
کدو 2 عدد
سیر 3 حبه
پاپریکا 1 ق چ
فلفل قرمز 1 ق چ
روغن زیتون نصف فنجان
کره 2 ق غ
نمک

طرز تهیه :
روغن زیتون – فلفل قرمز – پاپریکا و نمک را با هم مخلوط میکنیم .
این سس اماده شده را با برس به همه جای مرغ میزنیم . و به این ترتیب مرغ مارینه شده را یکی دو ساعت میزاریم تو یخچال بمونه .در این فاصله مرغ مزه دار میشه .
بعد از دو ساعت مرغ را با 200 درجه در فر میپزیم تا کاملا طلایی و خوشزنگ بشه .
پختنش رو میتونین با یک سیخ چوبی چک کنین .
در فاصله پخت مرغ سبزیجات را شسته و ژولین خرد میکنیم . اب جوشانده ونمک اضافه میکنیم و ابتدا لوبیا سبز را 3 دقیقه جوشانده بعد هویج را اضافه کرده و و سه دقیقه میجوشونیم . بعد از 3 دقیقه هم کدو را اضافه کرده ، ابپز میکنیم .موقع ابپز کردن درب ظرف را نیمبندیم .
وقتی سبزیجات مون ابپز شدن بلافاصله ابکش کرده و با اب سر میشوریم تا زود سرد بشن .

[عکس: 20131229171853_97025.jpg]

کره را ذوب کرده و سیر رنده شده را 1- 2 دقیقه تفت داده و سبزیجات را اضافه کرده و با حرارت بالا تفت میدیم .
مرغ که اماده شد با سبزیجات سرو میکنیم .

[عکس: 20131229171818_97024.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
ما مرغ رو این طوری میپزیم که اول خوب تمیزش میکنیم منظورم پوستشه (چون هممون از پوستش خوشمون نمیادburp)
بعد خوب تو زعفرون با ادویه جات طعم دارش میکنیم .توی کره سرخ میکنیم
[عکس: 20130808134401_2163.JPG]
بعد کمی سس درست میکنیم توش آلو و قیصی میریزیم و میزاریم بخار پز بشه Reading
[عکس: 20130808134550_2276.JPG]
بعد برنج رو آبکش میکنیم و مرغ رو درسته میزاریم لایه برنج و پیاز داغ و زرشک و کشمش میریزیم لابه لاش برنج که دم کشید دیگه آمادسeateateateateateat
پاسخ }
#7
مرغ کنتاکی که مامانم به همراه عیدی های نوروز92زحمت کشیده بوه و درست کرده واورده بود
[عکس: 20130813153920_2013-03-12-703.jpg]
این جمعه و آن جمعه فرقی ندارد
آدم شویم سه شنبه هم می آید
(توکل بر خدا) Dreamyeyesf
پاسخ }
#8
مرغ بریانYum2


[عکس: 20130928180450_morgh.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20131001145544_DSC03894.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#10
مرغ بریان من که فقط رونش وبالشه خیلی لذیذ بودپوریا میگه من عاشقشم مامانYum2Flowerysmile نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
[عکس: 20131003230758_IMG_5146.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }