خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 66 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرنگ

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مرنگ
از نه چینم دوتا سفیده اضافه اومده بود باهاش مرنگ درست کردم
خیلی راحته
با چای میچسبه

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 80 گرم
خلال پسته 50 گرم


طرز تهیه:

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین
فر رئ با دمای 150 درجه سانتی گراد بذارین گرم بشه
سفیده ها رو اینقدر بزنین که کاملا سفت و سفید بشه(برای پایداری بهتر سفیده ها میتونین یک قاشق چایخوری پودر کرم تارتار بهش اضافه کنین)
بعد وانیل و شکر رو حین هم زدن قاشق قاشق اضافه کنین تا کاملا به خورد سفیذه ها بره و یه کم کش بیاد
آخر هم خلال بادوم رو اضافه کنین

[عکس: 20120204131443_040220121309.jpg]

با قاشق از مواد روی سینی ریخته
[عکس: 20120204131742_040220121310.jpg]
بذارین تو فر با در نیمه باز حدود 45 دقیقه تا کاملا خشک بشه
این شیرینی خیلی ترد و پوکه
مراقب باشین خورد نشه

[عکس: 20120204131824_040220121317.jpg]
04-02-2012, 03:49 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: مرنگ پسته ای
من این شیرینی رو همین امشب درست کردم اما گیسو جون چرا مال من این رنگی شده؟؟ بعد چقدر شیرینیهات خوشگل شدن. مال من کج و کوله دراومدن!
سینی رو توی کدوم طبقه فر باید بذارم؟ زمانش مناسبه؟Dunnof

[عکس: 20120204183737_IMG_4006.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 05-02-2012, 01:10 AM توسط Galaxy.)
04-02-2012, 09:08 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: مرنگ پسته ای
کارین جون باید طبقه وسط باشه
حرارتش زیاد بوده که سوخته
من با قاشق ریختم تو سینب بعد با نوکش روشو گرد کردم فر خورد خوشگل شد وگرنه منم دفعه اولم بود همین امروز درست کردم داغ داغ عکس گرفتم گذاشتم

(05-02-2012, 09:17 AM)ایریکا نوشته: گیسو جون میشه با خاک قند هم درست کرد؟؟؟؟angelicangelic

رزا جون گفتن
شکر نباید دونه ش درشت باشه
حالا یا پودر قند باشه یا شکر نرم
من خودم شکر رو آسیاب کردم
05-02-2012, 01:12 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
140
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 228


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مرنگ پسته ای
عزیزم فک کنم باااید حراارت خیلی کم باشه.... پائین تر حد فر...

یعنی در حدی که فقط خشک کنه..

حتی جایی خوندم نوشته فر رو روشن کنید و درشو باز کنید بزارین رو دره فر....

یعنی اینقدر باید کم باشه حرارت....uhum



(05-02-2012, 08:29 AM)ژيلا نوشته: گيسو جان اين همون شيريني پيچ انگشتيه؟
شکر دانه ريز چي هست؟ شکر رو پودر کنم و بريزم توش ميشه؟



با اجازه گیسو جون...

فک کنم منظور همون پودر قنده ..تا دونه های شکر تو مرنگ معلوم نباشه...
05-02-2012, 09:06 AM,
یافتن نقل قول
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,784


محل سکونت : ايران
ارسال: #5
RE: مرنگ پسته ای
اينم مال من.خيليييييييييييي خوشمان آمدhihYum2
[عکس: 20120215102213_3.JPG]
15-02-2012, 12:52 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 24


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: مرنگ پسته ای
[عکس: 20120221122006_01122012773.jpg]
این مرنگ پسته ای من درست کردم خونه مادرجونم دستورشو نوشتم و اونجابدرستیدم اخه من فر ندارم
خیلی خوشمزه شد اما یکم خشک شد دلیلشو نمیدونمHanghead
21-02-2012, 03:02 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #7
RE: مرنگ پسته ای

(21-02-2012, 04:05 PM)rezamahb نوشته: کمک اومدم درست کنم ریختم تو همزنه الان تازه یادم اومد وانیل ندارم.چکار کنم؟؟؟cryingcrying



نریزی هم مشکلی پیش نمیاد

میتونی دارچین و گردو بریزی بجای وانیل و پستهFlowerysmile
(21-02-2012, 03:02 PM)نازنین فاطمه نوشته: این مرنگ پسته ای من درست کردم خونه مادرجونم دستورشو نوشتم و اونجابدرستیدم اخه من فر ندارم
خیلی خوشمزه شد اما یکم خشک شد دلیلشو نمیدونمHanghead

عزیزم مدلش خشک و پفکیه
(24-02-2012, 04:57 PM)cool نوشته: گیسو جوون
اون شیرینی پفکی که عیدا هست خیلیم خوشمزس منم عاشقشم همینه
یا فرق داره؟
آرد نداره؟
بلدی دستورش میزارید Flowerysmile

تا اونجاییکه من میدونم همینه عزیزم آردم نداره

21-02-2012, 11:04 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #8
RE: مرنگ پسته ای

[عکس: 20120224093821_98526.jpg]



مواد لازم :
سفیده تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر130 گرم
نمک
ابلیمو 2-3 قطره

طرز تهیه :
داخل ظرف تمیزی سفیده تخم مرغ رو نمک را با دور تند همزن انقد میزنیم تا مثل برف سفید سفید بشه و زمانی که ظرفو برمیگردونیم از ظرف نریزه . به ابن حالت که رسید کم کم پودر شکر رو میریزیم و با همون درجه تند به زدن ادامه میدیم .
بعد ابلیمو رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم زمانی که کاملا کشدار شد موادمون حاضر شده .
موادمون توی قیف با ماسوره دلخواه میریزیم و تو سینی فری که کاغذ روغنی انداخیتیم . کنار هم میریزیم . و تو فر با 100 درجه تقریبا 45 دقیقه میپزیم .
مواد لازم برای کارامل :
شکر قهوه ای 50 گرم
خامه معمولی 50 گرم
کره 10 گرم
وانیل 1 ق م
طرز تهیه :
تموم مواد رو توی شیر جوش یا قابلمه کوچکی میریزیم و تا زمانی که شروع به جوشیدن کرد زیرشو کم میکنیم و 2-3 دقیقه دیگه با حرارت متوسط هم میزینم .
مرنگ هامون دونه دونه برمیداریم و توی کارامل میزنیم و به هم میچسبونیم .
کارامل زودی میبنده . میتونین وسزای کار دوباره گرمش کنین یا اینکه تو ظرفی که اب جوش ریختین ظرف کارامل رو توش بزارین و ازش استفاده کنین .
24-02-2012, 12:11 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #9
RE: مرنگ پسته ای
اینم مرنگ ساده و کاکائویی من

[عکس: 20120404160044_160220121353.jpg]
04-04-2012, 05:31 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها

اعتبار: 26


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: مرنگ پسته ای
چندتا نکته درمورد این شیرینی خوشمزه به ذهنم میرسه
اول اینکه حرارت فر در دستور اومده 150 ولی فر من 130 کمترین حرارتش هست من روی 130 میذارم شما هم روی کمترین حرارت بذارید من حتی دیدم این شیرینی رو روی شوفاژ درست میکنن
دوم کسانی که از چسبیدن مرنگ به کاغذ شکایت داشتن مرنگ وقتی چسبیده و حالت آدامسی داره یعنی پختش کافی نبوده همونطور که داخل فر هست یکیشو امتحانی بلند کنید اگه راحت جدا شد یعنی پخته اگه نه بذارید بازم بمون برای من معمولا 1 ساعت و نیم طول میکشه تا بپزه پس بستگی به نوع فرتون داره
تو این عکس ببینید اصلا نباید تغییر رنگ بده حتی کف مرنگ من هم دیده میشه اگه دقت کنید کفِش هم سفیده من اینارو با ماسوره ساده سایز قند برای عید درست کردم مثل من میتونید رنگ خوراکی هم بهش اضافه کنیدWavesmile
یه نکته دیگه اگه از شکر استفاده میکنید حتما حتما آسیابش کنید و الک کنید و با الک اضافه کنید اگه از پودر قند استفاده میکنید ازم الک کنید هرچی شکر نرم تر باشه شیرینیتون بهتر میشه و زبر نمیشه hih
[عکس: 20120522093338_IMG_6801.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 22-05-2012, 11:10 AM توسط Midway.)
22-05-2012, 11:07 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد