خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 66 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرنگ

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مرنگ
از نه چینم دوتا سفیده اضافه اومده بود باهاش مرنگ درست کردم
خیلی راحته
با چای میچسبه

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 80 گرم
خلال پسته 50 گرم


طرز تهیه:

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین
فر رئ با دمای 150 درجه سانتی گراد بذارین گرم بشه
سفیده ها رو اینقدر بزنین که کاملا سفت و سفید بشه(برای پایداری بهتر سفیده ها میتونین یک قاشق چایخوری پودر کرم تارتار بهش اضافه کنین)
بعد وانیل و شکر رو حین هم زدن قاشق قاشق اضافه کنین تا کاملا به خورد سفیذه ها بره و یه کم کش بیاد
آخر هم خلال بادوم رو اضافه کنین

[تصویر:  20120204131443_040220121309.jpg]

با قاشق از مواد روی سینی ریخته
[تصویر:  20120204131742_040220121310.jpg]
بذارین تو فر با در نیمه باز حدود 45 دقیقه تا کاملا خشک بشه
این شیرینی خیلی ترد و پوکه
مراقب باشین خورد نشه

[تصویر:  20120204131824_040220121317.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۳:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
41 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, shamim_13, ladybird68, مامان سارینا, مارال جون, ایران دخت, حلما+حسین, asmata, زهرا-ا, نونی, rafighi, سمیه گلبانو, tannaz.m, nasim88, KHATEREH KHANOOM, Atefe joon, Miss-Lonely, shamiiim, niloofar00, mozhgan57, دختر شیرازی, minoo66, *ماهک*, ناهید طاهری, مامي اروين, مامان حنانه, افسانه 52, z.arghavani, معصومه سخنوری, ما مان پارسا, یلداجونی, بی هنر, lira, بي بي گل, 1368Sheri, نفس مامان, hekmati009, مدیون مهرت, nafasgoli191919, yasamin zahra, نسیم32
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: مرنگ پسته ای
من این شیرینی رو همین امشب درست کردم اما گیسو جون چرا مال من این رنگی شده؟؟ بعد چقدر شیرینیهات خوشگل شدن. مال من کج و کوله دراومدن!
سینی رو توی کدوم طبقه فر باید بذارم؟ زمانش مناسبه؟Dunnof

[تصویر:  20120204183737_IMG_4006.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ صبح، توسط Galaxy.)
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از کارین به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, رایکا, گلسا90, rafighi, nasim88, shamiiim, z.arghavani
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: مرنگ پسته ای
کارین جون باید طبقه وسط باشه
حرارتش زیاد بوده که سوخته
من با قاشق ریختم تو سینب بعد با نوکش روشو گرد کردم فر خورد خوشگل شد وگرنه منم دفعه اولم بود همین امروز درست کردم داغ داغ عکس گرفتم گذاشتم

(۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ صبح)ایریکا نوشته شده توسط:  گیسو جون میشه با خاک قند هم درست کرد؟؟؟؟angelicangelic

رزا جون گفتن
شکر نباید دونه ش درشت باشه
حالا یا پودر قند باشه یا شکر نرم
من خودم شکر رو آسیاب کردم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
rafighi, nasim88, **faezeh**, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
140
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 228


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مرنگ پسته ای
عزیزم فک کنم باااید حراارت خیلی کم باشه.... پائین تر حد فر...

یعنی در حدی که فقط خشک کنه..

حتی جایی خوندم نوشته فر رو روشن کنید و درشو باز کنید بزارین رو دره فر....

یعنی اینقدر باید کم باشه حرارت....uhum



(۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ صبح)ژيلا نوشته شده توسط:  گيسو جان اين همون شيريني پيچ انگشتيه؟
شکر دانه ريز چي هست؟ شکر رو پودر کنم و بريزم توش ميشه؟



با اجازه گیسو جون...

فک کنم منظور همون پودر قنده ..تا دونه های شکر تو مرنگ معلوم نباشه...
امضای roza
[تصویر:  5mUAm8.png]
۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از roza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
rafighi, z.arghavani
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #5
RE: مرنگ پسته ای
اينم مال من.خيليييييييييييي خوشمان آمدhihYum2
[تصویر:  20120215102213_3.JPG]
۲۶-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, گلسا90, niloofar00, z.arghavani, zari mah

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 24


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: مرنگ پسته ای
[تصویر:  20120221122006_01122012773.jpg]
این مرنگ پسته ای من درست کردم خونه مادرجونم دستورشو نوشتم و اونجابدرستیدم اخه من فر ندارم
خیلی خوشمزه شد اما یکم خشک شد دلیلشو نمیدونمHanghead
امضای نازنین فاطمه
به نام آنکه اشک را آفریدتاسرزمین وداع آتش نگیرد[/color]
۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از نازنین فاطمه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, z.arghavani, ایران دخت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد