موضوع مسابقه آشپزی شماره چهل وچهارخانوم گل تزئین انواع کاناپه هست
خیلی راحته ووسایل درست کردنش هم دردسترسه

واژه کاناپه ( Canapé ) از زبان فرانسه می آید و امروزه به مفهوم لقمه های کوچک خوراک است که ساخته شده است از برش کوچک نان که روی آن مواد گوناگون مانند ژامبون ، پنیر ، گوشت یا سبزیها قرار گرفته و تزئین شده باشد .
کاناپه برای انواع پذیرایی هم چون خوش آمد گویی و میهمانی های سرپایی بسیار مناسب است . یکی دیگر از فلسفه های کاناپه پوشش دادن موقتی گرسنگی می باشد که به فرد این زمان را می دهد که تا وعده اصلی غذا، تاب گرسنگی را بیاورد !
انگیزه نام گذاری این لقمه های کوچک این بود که در میهمان های فرانسوی ها سینی های خوراکی را روی میزهای کوچکی قرار می دادند که در کنار کاناپه ها قرار داشت و کم کم این نام بر این لقمک ها ماند .
کاناپه معمولاً بدون کارد و چنگال سرو می شود اما در برخی شرایط ویژه می توان برای شمار کمی از میهمان ها کاناپه ها را روی پیش دستی ( سه تا چهار عدد برای هر نفر ) چید و حتی با کاردو چنگال سرو کرد .

برای گرفتن ایده میتونید به عکسها وایده های کاناپه یه سری بزنید
ازامروزتاپایان روزشنبه نهم اسفندماه وقت دارید تا عکسهاتونو خصوصی برای من بفرستید
قبل ازفرستادن عکس،حتما حتما حتما قوانین مسابقه آشپزی خانوم گل رومطالعه کنید
اگرسوالی داشتید،همینجابپرسید. من ویا مدیرای دیگه جوابتونو میدیم

ازامروزتاپایان روزشنبه نهم اسفندماه وقت دارید تا عکسهاتونو خصوصی برای من بفرستید
قبل ازفرستادن عکس،حتما حتما حتما قوانین مسابقه آشپزی خانوم گل رومطالعه کنید
اگرسوالی داشتید،همینجابپرسید. من ویا مدیرای دیگه جوابتونو میدیم

این آخرین مسابقه آشپزی سال 93 هست...امیدوارم حسابی استقبال بشه
منتظرکارهای قشنگتون هستم

منتظرکارهای قشنگتون هستم

![[تصویر: 20180224165807_811839158_14621.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20180224165807_811839158_14621.jpg)