خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 53 رأی - میانگین امتیازات: 2.66
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسقطي...

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
320
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 609


محل سکونت : tehran
ارسال: #1
Ksmiletris مسقطي...
[تصویر:  20141003191808_20110813151101_Kha.jpg]


نشاسته 1فنجون

اب 7فنجون

شكر 2فنجون

خلال بادوم و گلاب و زعفرون اندازه لازم

روغن 1قاشق



يك فنجون نشاسته رو تو 7فنجون اب حل مي كنيم

بعد رو حرارت ملايم مرتب هم مي زنيم وقتي كه شروع به سفت شدن كرد بعد 2فنجون شكر و خلال بادوم و گلاب رو اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم

بعد يك قاشق روغن مايع يا روغن جامد اب كرده رو بهش اضافه مي كنيم بعدشم زعفرونو اضافه مي كنيم
(اگه سفت ترم برداريم مي تونيم برش بزنيم)
نوش جون...
امضای yas.mina
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۷-۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ عصر، توسط ناظر.)
۲۸-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از yas.mina به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, Atefe joon, گلسا90, vidia
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
Bell  مسقطی قالبی
مواد لازم برای 6 نفر


نشاسته( اگر در قالب تهیه میکنین سه چهارم پيمانه و لی اگر در ظرف تهیه وسرو میشود نصف پیمانه هم کافیست . برای اینکه دسرقالبی در بیاد و سفت تر بشه کمی مقدار رو بیشتر میکنیم . )


تخم مرغ۲عدد - هم زده


شیر 4 پیمانه


شکر یکدوم پيمانه



گلاب يك فنجان در صورتیکه دوست دارین رنگ دسر کاکائویی بشه از پودر کاکائو استفاده کنین .


حتی نسکافه هم میشه ریخت .


زعفران بمقدار لازم



طرزتهیه :

ابتدانشاسته - گلاب و شیر ( باید سرد باشد ) و تخم مرغ هم زده و پودر وانیل و شکر راباهم مخلوط کنین و خوب از ته ظرف آن را هم بزنين تا نشاسته كاملا حل بشه

نکته :


اگر هم نزده آن را روي شعله قرار بدین نشاسته ته ميگيره.



زعفران را هم ميتوانيد در اين مرحله ابتدایی بریزین . اكنون آن را داخل قابلمه بريزين و روی شعله گاز آن را به آرامی هم بزنین . . آنقدرهم بزنید تا کم کم غلیظ تر بشه .


غلظت اين دسر بايد همانند ماست غلیظ باشه . سپس بگذاريد كاملا سرد بشه و خود را بگيره و
سفت بشه . آنرا تا هنگام مصرف در يخچال نگهداري كنيد


هم ميتوانيد كل آن را در يك ظرف نگهداري كنيد و بعد از آن براي هر نفر در گيلاس بريزيد و سرو كنيد و هم ميتونين همه مخلوط رو توی قالب بریزین و بعد قالبی در بیارین و سرو کنین و هم از ابتدا آن را براي هر نفر در گيلاس ريخته و تك تك در يخچال قرار بدین تا ببنده .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۱۱ صبح
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shakiba76, Atefe joon
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: مسقطی قالبی
روشی دیگر

اول آرد نشاسته یا نشاسته رو با آب مخلوط کرده روی حرارت میزاریم وقتی که مواد با هم مخلوط شدند شکر را ریخته و هم میزنیم سپس زعفران آب کرده را اضافه میکنیم


مغز هم میتوان داخلش ریخت هل کوبیده هم همینطور


در آخر هم داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم


هنر آشپزی


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ صبح
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 75


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مسقطي...
این مسقطی ها رو برای مهمونی خالم تزیین کردم
[تصویر:  20120629123452_5.jpg]

[تصویر:  20120629123549_4.jpg]

[تصویر:  20120629123642_6.jpg]

[تصویر:  20120629123725_7.jpg]
امضای nazi-1367
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودکی باش که وقتی او را به هوا می اندازی میخندد چون یقین دارد دست هایی او را خواهد گرفت
۹-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از nazi-1367 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
0780274598, رها نبوی, قلب, Rose_Sabz, Atefe joon, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
320
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 609


محل سکونت : tehran
ارسال: #5
RE: مسقطي...
[تصویر:  20120730214940_DSC01713.JPG]
امضای yas.mina
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از yas.mina به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: مسقطي...
آب 7 پیمانه
نشاسته 200 گرم
شکر 350 گرم
گلاب به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
کاکائو به میزان لازم
ژلاتین 1 ق غ
آب نصف فنجان

اول نشاسته و شکر رو تو آب سرد حل کردم .اصلا نباید نشاسته حل نکرده بمونه وگرنه مسقطی گوله میشه
بعد گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم.اگه هز هم زدن غافل بشید گوله میشه.وفتی مواد قوام اومد گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم.اگر هم بخوایم کاکائویی بشه پودر کاکائو اضافه میکنیم
هم میزنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه
وقتی خاموش کردیم پودر ژلاتین رو در نصف فنجان آب حل کرده و 30 ثانیه میزاریم مایکروفر و میریزیم تو مواد و هم میزنیم وتو قالب چرب شده میریزیم
میتونیم سه رنگ هم درست کنیم.ساده . زعفرونی . کاکائویی....من خودم عاشق کاکائویی امYum2Yum2همین جا از گیسوی عزیز.elipari عزیز.پری سان عزیز و میترا و نوسا خوبم برای راهنماییشون تشکر میکنم
[تصویر:  20120806111350_DSC01620.jpg]
[تصویر:  20120806112258_DSC01621.jpg]
[تصویر:  20120806112336_DSC01624.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
msetayesh, marjanjoon59, عشقم فقط..., elipari, قلب, niloofar00, گلسا90, hekmati009, زهرا77, z.arghavani, نسرین کوچولو



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد