خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 53 رای - 2.66 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسقطي...

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
320
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 609


محل سکونت : tehran
ارسال: #1
Ksmiletris  مسقطي...
[عکس: 20141003191808_20110813151101_Kha.jpg]


نشاسته 1فنجون

اب 7فنجون

شكر 2فنجون

خلال بادوم و گلاب و زعفرون اندازه لازم

روغن 1قاشق



يك فنجون نشاسته رو تو 7فنجون اب حل مي كنيم

بعد رو حرارت ملايم مرتب هم مي زنيم وقتي كه شروع به سفت شدن كرد بعد 2فنجون شكر و خلال بادوم و گلاب رو اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم

بعد يك قاشق روغن مايع يا روغن جامد اب كرده رو بهش اضافه مي كنيم بعدشم زعفرونو اضافه مي كنيم
(اگه سفت ترم برداريم مي تونيم برش بزنيم)
نوش جون...
(آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2014, 07:18 PM توسط ناظر.)
19-08-2011, 10:02 PM,
یافتن نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
Bell  مسقطی قالبی
مواد لازم برای 6 نفر


نشاسته( اگر در قالب تهیه میکنین سه چهارم پيمانه و لی اگر در ظرف تهیه وسرو میشود نصف پیمانه هم کافیست . برای اینکه دسرقالبی در بیاد و سفت تر بشه کمی مقدار رو بیشتر میکنیم . )


تخم مرغ۲عدد - هم زده


شیر 4 پیمانه


شکر یکدوم پيمانه



گلاب يك فنجان در صورتیکه دوست دارین رنگ دسر کاکائویی بشه از پودر کاکائو استفاده کنین .


حتی نسکافه هم میشه ریخت .


زعفران بمقدار لازم



طرزتهیه :

ابتدانشاسته - گلاب و شیر ( باید سرد باشد ) و تخم مرغ هم زده و پودر وانیل و شکر راباهم مخلوط کنین و خوب از ته ظرف آن را هم بزنين تا نشاسته كاملا حل بشه

نکته :


اگر هم نزده آن را روي شعله قرار بدین نشاسته ته ميگيره.



زعفران را هم ميتوانيد در اين مرحله ابتدایی بریزین . اكنون آن را داخل قابلمه بريزين و روی شعله گاز آن را به آرامی هم بزنین . . آنقدرهم بزنید تا کم کم غلیظ تر بشه .


غلظت اين دسر بايد همانند ماست غلیظ باشه . سپس بگذاريد كاملا سرد بشه و خود را بگيره و
سفت بشه . آنرا تا هنگام مصرف در يخچال نگهداري كنيد


هم ميتوانيد كل آن را در يك ظرف نگهداري كنيد و بعد از آن براي هر نفر در گيلاس بريزيد و سرو كنيد و هم ميتونين همه مخلوط رو توی قالب بریزین و بعد قالبی در بیارین و سرو کنین و هم از ابتدا آن را براي هر نفر در گيلاس ريخته و تك تك در يخچال قرار بدین تا ببنده .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
05-09-2011, 11:11 AM,
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: مسقطی قالبی

روشی دیگر

اول آرد نشاسته یا نشاسته رو با آب مخلوط کرده روی حرارت میزاریم وقتی که مواد با هم مخلوط شدند شکر را ریخته و هم میزنیم سپس زعفران آب کرده را اضافه میکنیم


مغز هم میتوان داخلش ریخت هل کوبیده هم همینطور


در آخر هم داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم


هنر آشپزی



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
05-09-2011, 11:13 AM,
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 75


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مسقطي...
این مسقطی ها رو برای مهمونی خالم تزیین کردم
[عکس: 20120629123452_5.jpg]

[عکس: 20120629123549_4.jpg]

[عکس: 20120629123642_6.jpg]

[عکس: 20120629123725_7.jpg]
29-06-2012, 02:07 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
320
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 609


محل سکونت : tehran
ارسال: #5
RE: مسقطي...
[عکس: 20120730214940_DSC01713.JPG]
30-07-2012, 11:20 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: مسقطي...
آب 7 پیمانه
نشاسته 200 گرم
شکر 350 گرم
گلاب به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
کاکائو به میزان لازم
ژلاتین 1 ق غ
آب نصف فنجان

اول نشاسته و شکر رو تو آب سرد حل کردم .اصلا نباید نشاسته حل نکرده بمونه وگرنه مسقطی گوله میشه
بعد گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم.اگه هز هم زدن غافل بشید گوله میشه.وفتی مواد قوام اومد گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم.اگر هم بخوایم کاکائویی بشه پودر کاکائو اضافه میکنیم
هم میزنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه
وقتی خاموش کردیم پودر ژلاتین رو در نصف فنجان آب حل کرده و 30 ثانیه میزاریم مایکروفر و میریزیم تو مواد و هم میزنیم وتو قالب چرب شده میریزیم
میتونیم سه رنگ هم درست کنیم.ساده . زعفرونی . کاکائویی....من خودم عاشق کاکائویی امYum2Yum2همین جا از گیسوی عزیز.elipari عزیز.پری سان عزیز و میترا و نوسا خوبم برای راهنماییشون تشکر میکنم
[عکس: 20120806111350_DSC01620.jpg]
[عکس: 20120806112258_DSC01621.jpg]
[عکس: 20120806112336_DSC01624.jpg]
06-08-2012, 12:54 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: مسقطي...
(06-08-2012, 01:04 PM)نازگل2012 نوشته: اگر مایکروفر نباشه تو جی گرم کنیم؟



پودر ژلاتین رو تو آب سرد حل کن بعد بذا رو بخار آب تا شفاف شه(روش بن ماری)
(آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2013, 12:55 PM توسط negin.s.)
06-08-2012, 01:30 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
450
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 859


محل سکونت : قزوین
ارسال: #8
RE: مسقطي...
[عکس: 20120817082942_IMG_1663.JPG]

اینم مسقطی من خوشمزه بودYum2
17-08-2012, 10:00 AM,
یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها



محل سکونت : شاهرود
ارسال: #9
RE: مسقطي...
[عکس: 20120817222646_22.jpg]
فقط نمیدونم چرا انقد مات شد؟
شیشه ای نشد چرا؟
17-08-2012, 11:57 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
280
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #10
RE: مسقطي...
مقسطی زعفرونیYum2

[عکس: 20121126183413_IMG_7640.JPG]
26-11-2012, 09:09 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد