خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسقطی انبه

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #1
مسقطی انبه
[تصویر:  20150629134658_IMG_5344.JPG]


پوره انبه 1 پیمانه
نشاسته گل 1 پیمانه
آب 4 پیمانه
شکر
خلال بادام
کره 25 گرم
کره را در ظرف ریخته و با حرارت کم تا کره نرم بشه +پوره انبه رو بهش اضافه میکنیم و کمی با کره تفت میدهیم خیلی کم .
نشاسته را در یک پیمانه آب حل کرده و به پوره انبه میافزاییم و+مابقی آب +شکر <من چشمی ریختم و چشیدم سر همون پیمانش نمیدونم>با حرارت کم مدام همزده تا نشاسته غلیظ شود و بپزد.بعد که به غلظت رسید خلال بادوم اضافه میکنیم.
در صورت دلخواه میشه کمی گلاب هم افزود.
در ظرفی که کمی چرب کرده میریزم و در یخچال قرار میدهیم.
بعد از سفت شدن برش زده و سرو میکنیم.

[تصویر:  20150628193240_IMG_5338.JPG]
[تصویر:  20150628193318_IMG_5340.JPG]

[تصویر:  20150629134728_IMG_5349.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۴-۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ عصر، توسط مهرناز مامانی.)
۷-۴-۱۳۹۴, ۰۶:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, مریم خانومی 1, 1368Sheri, mayok, fereshteh2012, نم نم بارون, naghmeh24, mahsan3, yasamin zahra, گلسا 92, vidia, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد