خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسقطی انبه

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #1
مسقطی انبه
[عکس: 20150629134658_IMG_5344.JPG]


پوره انبه 1 پیمانه
نشاسته گل 1 پیمانه
آب 4 پیمانه
شکر
خلال بادام
کره 25 گرم
کره را در ظرف ریخته و با حرارت کم تا کره نرم بشه +پوره انبه رو بهش اضافه میکنیم و کمی با کره تفت میدهیم خیلی کم .
نشاسته را در یک پیمانه آب حل کرده و به پوره انبه میافزاییم و+مابقی آب +شکر <من چشمی ریختم و چشیدم سر همون پیمانش نمیدونم>با حرارت کم مدام همزده تا نشاسته غلیظ شود و بپزد.بعد که به غلظت رسید خلال بادوم اضافه میکنیم.
در صورت دلخواه میشه کمی گلاب هم افزود.
در ظرفی که کمی چرب کرده میریزم و در یخچال قرار میدهیم.
بعد از سفت شدن برش زده و سرو میکنیم.

[عکس: 20150628193240_IMG_5338.JPG]
[عکس: 20150628193318_IMG_5340.JPG]

[عکس: 20150629134728_IMG_5349.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2015, 12:47 PM توسط مهرناز مامانی.)
28-06-2015, 06:34 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد