۰۷-۰۴-۱۳۹۴, ۰۶:۳۴ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۰۸-۰۴-۱۳۹۴, ۱۲:۴۷ ب.ظ توسط مهرناز مامانی.)
پوره انبه 1 پیمانه
نشاسته گل 1 پیمانه
آب 4 پیمانه
شکر
خلال بادام
کره 25 گرم
کره را در ظرف ریخته و با حرارت کم تا کره نرم بشه +پوره انبه رو بهش اضافه میکنیم و کمی با کره تفت میدهیم خیلی کم .
نشاسته را در یک پیمانه آب حل کرده و به پوره انبه میافزاییم و+مابقی آب +شکر <من چشمی ریختم و چشیدم سر همون پیمانش نمیدونم>با حرارت کم مدام همزده تا نشاسته غلیظ شود و بپزد.بعد که به غلظت رسید خلال بادوم اضافه میکنیم.
در صورت دلخواه میشه کمی گلاب هم افزود.
در ظرفی که کمی چرب کرده میریزم و در یخچال قرار میدهیم.
بعد از سفت شدن برش زده و سرو میکنیم.