خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مشکلات سفره ی خانواده ی ایرانی امروز

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
47
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
مشکلات سفره ی خانواده ی ایرانی امروز
1 . زرشک پلو با مرغ و سبزی پلو با ماهی

از غذا های بسیار سرد هستند که بلغم زا و سودا زا هستند ( یعنی به مرور زمان و در صورت مصرف زیاد غلظت خون ایجاد می کنند و اخلاط مضر و نا بجا در بدن تولید می کنند )
ماهی ، مرغ ، برنج ، زرشک ، رب ، سالاد ، ماست ، آب لیمو ، سیب زمینی ، باقلا و روغن نباتی ، همگی سرد و بلغم زا هستند که باید چنین غذا هایی کمتر مصرف شوند و همراه آن ها حتما ادویه های گرم و گرمی هایی نظیر فلفل سیاه ، کنجد ، عسل ، سیاهدانه ، زنجبیل و آویشن مصرف شود .

2 . عدسی غذایی سودازاست و غلظت خون ایجاد می کند .

نخود صفرا زا و خون ساز است . در طب سنتی لوبیا جایگاه چندانی در تغذیه ندارد و در عوض نخود بسیار مورد تاکید است و حکم سم زدایی از بدن ، افزایش توان جنسی افزایش حافظه ، تقویت قلب ، خون سازی ، استخوان سازی ، جلو گیری از سفیدی مو ها و ده ها خاصیت دیگر را برای نخود قائل می باشند . نخود حرارت غریزی ( نیروی حیاتی و انرژی ذاتی ) را افزایش می دهد و جوانی را پایدار می کند .
و امروزه بر عکس شده و مصرف لوبیا روز بروز بیشتر و گسترده و مصرف نخود روز بروز محدودتر و کمتر می شود .

3 - حذف سبزی و جایگزینی :

انواع سالاد ها نیز صحیح نیست . طبق توصیه ی اهل بیت (ع) سبزی آرایش و زینت و برکت سفره است .
طبع سبزی ها عموما گرم است و هظم غذا را بهتر می کند . دارای فیبر بوده که مانع یبوست است و مواد معدنی سرشار و ویتامین های متنوعی دارد .
سالاد های مرسوم ( نظیر خیار ، گوجه ، کاهو ، ... ) بلغم زا هستند و بر خلاف تفکر مرسوم هضم غذا را مختل می کنند !) نفخ ایجاد کرده و اخلاط مضر در بدن ایجاد خواهند کرد خصوصا که روی سالاد ها سس مایونر ( ماده ای بسیار سمی و مضر ) هم اضافه می شود

4 . خوردن ماست همراه گوشت و غذای گوشتی بسیار مضر است و طبق گفته حکما خلط خام و بلغم فراوان تولید خواهد کرد .

5 . مصرف پنیر به تنهایی بلغم زا و مضر است .


بهتر است شبها پنیر همراه گردو مصرف شود . خوردن نان و پنیر به تنهایی در صبحانه بلغم زاست و فرد را دچار رخوت و سستی و بی حالی و خواب آلودگی ، کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن خواهد کرد ( قابل توجه دانش آموزان و دانشجویانی که صبحانه نان و پنیر میل کرده و در ساعات 10 - 12 صبح سر کلاس دچار چرت و خواب آلودگی می شوند )

6 . لبنیات خالی مضر است .
۱۵-۱۲-۱۳۹۱, ۰۹:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از banu_darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گریوازه, flower, گلشید, قلب, Linda, luna, negin.s, نخودک, z.arghavani, biiib
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
47
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: مشکلات سفره ی خانواده ی ایرانی امروز
7 . آشامیدن آب پس از میوه خوردن مضر می باشد .

8 . اجتماع دوغ با ماهی ، پنیر با میوه ای آبدار ، شیر با تمام میوه ها ، فندق با بادام ممنوع است ( اجتماع = با هم خوردن )

9 . نان اگر خوب پخته نشود و خوب جویده و ضم نگردد مضراتش از گوشت هضم نشده بیشتر است.

10 . مصرف سیر با پیاز توام با هم در یک وعده غذایی مضر می باشد .

11. ابتدا و انتهای غذا مقداری نمک میل کنید .

12. سالاد الویه نیز جزء غذاهای بسیار سرد و بلغم زا می باشد و لذا با ادویه گرم نظیر فلفل سیاه و آویشن مصرف شود . به دلیل وجود مواد شیمیایی سرطان زا در سس مایونز ، بهتر است هنگام تهیه سالاد الویه از سس کمتری استفاده شود .

13 . آجیل ها برای کاهش چربی خون ، غلظت خون ، سلامت کبد ، قلب و افزایش کارکرد مغز بی نهایت مفید و لازم می باشند .

14 . خوردن شیرینی پس از غذا های گوشتی مفید اما پس از مصرف غذهای چرب مضر است .
15 . زیاد خوردن ترشی ها و چیزهای ترش باعث پیری زودرس می شود .

16. ما بین غذا مایعات و آب ننوشید . غذا را کاملا بجوید ، سرپا غذا نخورید ، حین غذا خوردن کفش به پا نداشته باشید .

17 . چای پس از غذا ایجاد کم خونی و بیماری های گوارشی می کند .

18. تا حد امکان در ساعات مختلفی از شبانه روز ( با غذا یا به تنهایی ) عسل میل کنید .

19. روغن حیوانی خواص بی شماری برای بدن دارد . اما پس از سن چهل سالگی شب ها نباید مصرف شود .

20. در فصل بهار و تابستان روغن حیوانی کمتر مصرف شود .

21. یبوست مادر بیماری ها ( ام الامراض ) است .

22. در اقلام غذایی هیچ چیز به اندازه سس مایونز موجب صدمه به پوست صورت و باعث جوش صورت نمی شود . از نظر طب سنتی مصرف سرکه و تخم مرغ با هم بسیار مضر است که پایه ی سس مایونز همین دو قلم است .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ عصر، توسط banu_darya.)
۱۵-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از banu_darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, shani, luna, negin.s, نخودک, fafamm, z.arghavani, biiib
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
47
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: مشکلات سفره ی خانواده ی ایرانی امروز
ظروف غذا : ظروف استیل سبب ورود سرب به غذا ها می شوند و سرطان زا شناخته شده اند .
مضرات ظروف تفلون در تحقیقات جدید مطرح شده حاکی از آن است که به دلیل تخریب لایه تفلون و ورود آن به غذا ، سرطان زای مسلم هستند . ظروف آلومینیوم سبب کم خونی می شوند ( آلومینیوم با آهن رقابت کرده و به هموگلبین باند می شود ) و لرزش دست و آلزایمز و ضعف اعصاب از آثار شناخته شده ی آلومینیوم بر جسم افراد است . بهترین ظروف در درجه اول ظروف سنگی و بعد ظروف مسی است .
در تحقیقاتی که در کشور آمریکا انجام شده است مشخص شده که یون مس در تنظیم و تقویت کارکرد سیستم ایمنی بدن ، تعادل هورمون های بدن و مههار افسردگی موثر است . از طریق ظروف مسی یون مس وارد بدن می شود و شاید یکی از دلایل اصرار ایرانیان یر استفاده از ظروف مسی ( به طور همه جانبه ) همین خواص آن بوده است . تمام باکتری ها طی چهار ساعت اولی که غذا در ظروف مسی می ماند ، از بین می روند و به نوعی مس سبب ضد عفونی غذاها می شود .
ظروف چینی و پیرکس بی ضرر و بی فایده هستند . ظروف لعابدار نیز ( به ویژه سفال ) مفید هستند .
۱۶-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از banu_darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, نخودک, Linda
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
47
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: مشکلات سفره ی خانواده ی ایرانی امروز
23 . بادام نبايد با پنير مصرف گردد. زيرا موجب فساد در معده شده و گوارش را با مشکل رو به رو مي کند و به عنوان عامل مهمي در تشکيل سنگ کليه و مثانه محسوب مي شود.

24. تندتند غذا خوردن : غذا باید کاملا جویده شده و به آرامی خورده شود. سریع خوردن غذا سبب ترشح ناقص آنزیم‌های گوارشی شده و هضم را مختل می‌کند. فراموش نشود، در صورتی که هضم به هر دلیلی ناقص صورت گیرد، خلط فاسد و نابجا در بدن تولید می‌شود.

25. تنوع خواري و مصرف اقلام متعدد در يک وعده غذايي : چنين شيوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظيم گوارش شده و بسيار مضر است. زماني که چند ماده غذايي متنوع را در يک وعده ميل مي کنيد، آنزيم هاي هاضمه دچار سردرگمي و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد. زيرا مواد غذايي متفاوت، زمان هضم متفاوتي با يکديگر دارند.

برگرفته از کتاب طب ایرانی و تغذیه دکتر محمد عزیزخانی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ عصر، توسط banu_darya.)
۱۷-۱۲-۱۳۹۱, ۰۸:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از banu_darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
toloe6, سوسن جون
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
47
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: مشکلات سفره ی خانواده ی ایرانی امروز
26. - مصرف میوه همراه با غذا
مصرف میوه با غذا سوء هاضمه و اخلاط فاسد تولید کرده و موجب تباه شدن معده می گردد. تنها دو میوه زیتون و انار، مجوز مصرف با غذا را دارند. جالب است که بدانیم مصرف آن ها به تنهایی از دیدگاه طب سنتی مناسب نیست و مضر شناخته شده است.
بهتر است میوه ها به تنهایی و در وعده جداگانه ای مصرف شوند. و در هر وعده غذایی تنها یک نوع میوه (به دلیل متفاوت بودن زمان هضم مواد غذایی مختلف) که البته باید به فصل و کاملا رسیده (کال نباشد) میل شود. به عنوان مثال در یک وعده نباید همزمان از سیب و پرتقال استفاده شود.
میوه ها دارای فیبر بوده و مانع از یبوست می شوند. همچنین موادی سرشار از ویتامین محسوب می شوند.

نکته: شیر هم یک غذا محسوب می شود، بنابراین مصرف میوه با آن ممنوع است و مصرف میوه با شیر، معده را تباه می کند. به عنوان مثال شیر و موز.

27. مصرف غلط ماست با اسفناج
مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم، مولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه است، اما امروزه به وفور مصرف می‌شود. مصلح ماست و اسفناج، زعفران و گردو می‌باشد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ صبح، توسط banu_darya.)
۱۸-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
47
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: مشکلات سفره ی خانواده ی ایرانی امروز
28. روغن حیوانی باید به جای روغن نباتی و روغن مایع مصرف شود.
آخرین تحقیقات علمی دنیا نشان می دهد که اسید لینولئیک و آراشیدونیک روغن های حیوانی سبب افزایش HDL ( چربی خوب ) و کاهش LDL ( چربی بد ) می شود . از نظر طب اسلامی و طب سنتی خواص روغن حیوانی بیشمار است . از آن جمله می توان به استخوان سازی ، کاش غلظت خون ، کاهش چربی های زاید شکم ، شادابی و سفیدی پوست و سم زدایی از بدن اشاره کرد . تغذیه ی سلول های خود عضله ی قلب ، از اسیدهای چرب است که تنها در روغن حیوانی به وفور یافت می شود . یکی از ارکان طول عمر و جوانی پایدار از نظر طب سنتی مصرف مداوم روغن حیوانی است . فراموش نشود رسول خدا فرمودند که روغن حیوانی دواست . امام صادق فرموده اند : به همان اندازه که روغن حیوانی مصرف می شود ، به همان اندازه چربی از بدن شما دفع می شود ( یا می سوزد ) . یکی از بهترین درمان چاقی مصرف مداوم روغن حیوانی با غذاهاست .
جایگزین روغن حیوانی ، روغن زیتون ، کره حیوانی ، روغن دنبه ، روغن کنجد ، و روغن سته انگور است .
روغن دنبه نه تنها ضرر ندارد بلکه خواص فراوانی دارد . از جمله آن می توان به کوچک کردن سایز شکم اشاره کرد !

29. آب بسیار سرد ، آب ولرم ، آب گرم و آب جوش برای اعصاب و معده مضر است . اما آب داغ ( نه جوش ) و آب سرد برای تقویت معده ، اعصاب ، کلیه ها و لثه ها مفید است

30. بهترین صبحانه
به ترتیب ارده و شیره ، ارده و عسل معرفی شده است . کره ی حیوانی و عسل ، تخم مرغ عسلی ( نیم بند ) ، پنیر و گردو در اولویت های بعدی است .
طبق نظر بوعلی سینا ، تخم مرغ آب پز ، سبب غلظت خون و تخم مرغ عسلی ، سبب رقیق شدن و اصلاح خون می شود .
نیمرو نیز با روغن حیوانی یا دیگر روغن های طبیعی مفید است .
نگهداری تخم مرغ داخل نمک سبب حفظ بیشتر خواص آن می شود .
گاهگاهی خوردن تخم مرغ عسلی ( قبل از غذا ) سبب دفع اخلاط فاسد بدن ، دستگاه گوارش ، پاک سازی سموم بدن و نیز رفع یبوست می شود .

31. یبوست مادر بیماری ها ( ام الامراض ) است . طبق نظر بوعلی سینا مزاج سالم در روز 3 تا 5 مرتبه باید تخلیه شود در غیر این صورت بیمار هستید ( و مستعد انواع بیماری های عصبی و جسمی و ... )

32. خواب رفتن سریع دست و پا از علائم غلظت خون است و غلظت خون نیز مادر بیماری ها ( ام الامراض ) است و حجامت بهترین چاره ی آن است .

33. از نظر طب سنتی هر محصول غذایی فقط در محیط ای جغرافیایی که تولید و عمل آوری می شود ، مفید و قابل استفاده است . بطور مثال برنج و ماهی که در شمال بتر عمل می آید ، برای مصرف اهالی منطقه شمالی ، مناسب تر و برای سایر مناطق زیاد مناسب نیست و همین طور خرما برای مردم جنوب و....

34. زیاده روی در مصرف میوه های آبدار و آب میوه ها سبب عفونت و غلظت خون می گردد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ صبح، توسط banu_darya.)
۱۹-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از banu_darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
22132



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد