تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 55 رای - 2.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکوفی
#1


شیر ۱ لیتر

نشاسته آسیاب شده ۸ - ۱۰ ق غ

شکر ۸ غ ق

گلاب ۲ ق غ

آب زعفران نصف پیمانه



نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز.

باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.

وقتی حالت کرم مانند گرفت آب زعفرون و گلاب رو هم بریزید و به هم زدن ادامه بدید.

وقتیکه خوب سفت شد زیر گاز رو خاموش کنید و توی ظرف دلخواه بریزید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه و خودش رو بگیره.



نکته ۱: این دسر خوشمزه رو توی ۳ طعم زعفرونی،وانیلی و کاکائویی میشه درست کرد .

نکته۲: میزان نشاته رو باید چشم انداز بسنجید.

اگه کم باشه دسرتون مثل فرنی میشه اما اگه زیاد باشه سفت میشه.(دلخواهه)

نکته۳: یادتون نره که از لحظه ای که ظرف رو روی گاز میگذارید تا خاموش کنید باید مدام هم بزنید وگرنه فوری ته میگیره.

نکته ۴: میتونید گلاب نریزید.من خودم هم طعم زعفرون خالی رو ترجیح میدم.

نکته ۵: میتونید بجای شیر از آب هم استفاده کنید که در این صورت دسرتون دیگه مات نیس و شیشه ای میشه که بهش میگن لرزونک.



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
گیسو جونی این دسر رو من بدون گلاب و زعفران درست میکنم به چند روش مختلف:

شیر + نشاسته + شکر + پودر بادام ( که این دسر گرم مصرف میشه . برای زمستان یه صبحانه بسیار خوشمزه و درضمن برای سرماخوردگی و سینه درد عالی)

شیر + نشاسته + شکر ( به صورت گرم برای صبحانه در زمستان عالی و همچنین برای سرماخوردگی و سینه درد مفید . به صورت سرد شده یک عصرانه سنتی عالی)

شیر + نشاسته + شکر + پودر کاکائو فراوون یا پودر نسکافه یا مخلوطی از هر دو ( به صورت سرد یک عصرانه و دسر عالی و بسیار خوشمزه مزش مثل دنت میمونه) بعضی مواقع من به صورت دورنگ درست میکنم و نصفی از مواد رو سفید برمیدارم و به بقیه کاکائو اضافه میکنم.
اگه دوست داشته باشید این دسر رو در قالب ژله درست کنید میتونید مقدار کمی ژلاتین به اون اضافه کنید.
پاسخ }
#3
اینم مشکوفی من طبق دستور پخت گیسو جونClap بعد اینکه درست کردم روش پسته ها رو چیدم و گذاشتم تو یخچال خودش رو بگیره 1ساعت بعد آوردمش بیرون و روش ژله موز ریختم و دوباره گذاشتمش تو یخچال.اولین بارمه که مشکوفی درست میکنم باید تا افطار صبر کنم ببینم مزه ش چطوری شدهGigglesmile


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#4
دستور من علاوه بر همه اون مواد کره هم داره :
این اولین تجربه است اگه میبینین خوب نشده hih:
البته اینو تو کلاس میگفتن مسقطی ؟! Dunnof


[عکس: 20120211001941_IMG_4394.JPG]

[عکس: 20120211002013_IMG_4399.JPG]
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#5
مریم جون مسقطی شیر نداره همین دستوره ولی با آب
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
[عکس: 20120721101621_290420134338.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#7
اینم ماقوت یا همون مشکوفی که مامانم درست کرده که دستورش همون دستور گیسو جون هست اما با آب درست شده و توش زعفرون وگلاب و هل ریخته به قول گیسوی عزیز چون با آب درست شده شفافه و بهش میگن لرزونک Flowerysmile

[عکس: 20120724220122_2012-07-2421.02.33-Copy.jpg]

پاسخ }
#8
مشکوفی سه رنگ قالبی (زعفرانی،ساده و کاکائویی)
[عکس: 20120725235519_040520124397.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#9
(۰۹-۰۵-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ ب.ظ)پری سان61 نوشته:  بچه ها یه سوال فنی داشتم من چطوری میتونم این مشکوفی رو طبقه طبقه درست کنم که توهم نره رنگهاHanghead

عزیزم اگه مشکوفی رو غلیظ تر درست کنی و هر طبقه رو که ریختی یکم صبر کنی تا خنک بشه بعد طبقه دوم رو بریزی اصلا تو هم نمیره
پاسخ }
#10
مشکوفی من با دستور گیسو جان بسیار مورد پسند قرار گرفت
[عکس: 20120731203649_DSCF0512.jpg]

[عکس: 20120731204239_DSCF0513.jpg]

[عکس: 20120731204318_DSCF0514.jpg]
از نوسا جان هم متشکرم به خاطر راهنماییشFlowerysmile

وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...