خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 55 رأی - میانگین امتیازات: 2.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مشکوفی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مشکوفی


شیر ۱ لیتر

نشاسته آسیاب شده ۸ - ۱۰ ق غ

شکر ۸ غ ق

گلاب ۲ ق غ

آب زعفران نصف پیمانه



نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز.

باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.

وقتی حالت کرم مانند گرفت آب زعفرون و گلاب رو هم بریزید و به هم زدن ادامه بدید.

وقتیکه خوب سفت شد زیر گاز رو خاموش کنید و توی ظرف دلخواه بریزید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه و خودش رو بگیره.



نکته ۱: این دسر خوشمزه رو توی ۳ طعم زعفرونی،وانیلی و کاکائویی میشه درست کرد .

نکته۲: میزان نشاته رو باید چشم انداز بسنجید.

اگه کم باشه دسرتون مثل فرنی میشه اما اگه زیاد باشه سفت میشه.(دلخواهه)

نکته۳: یادتون نره که از لحظه ای که ظرف رو روی گاز میگذارید تا خاموش کنید باید مدام هم بزنید وگرنه فوری ته میگیره.

نکته ۴: میتونید گلاب نریزید.من خودم هم طعم زعفرون خالی رو ترجیح میدم.

نکته ۵: میتونید بجای شیر از آب هم استفاده کنید که در این صورت دسرتون دیگه مات نیس و شیشه ای میشه که بهش میگن لرزونک.



فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۱۱-۱۳۸۹, ۰۷:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, shamiiim, گل شقایق, 1368Sheri, 00p, z.arghavani, ati.raz, Atefe joon, افسانه 52, ladybird68, niloofar00, بی هنر, اتی گلی, مادرخانومی, atrisa jojo, زهرا77, elahe.r
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: مشکوفی
گیسو جونی این دسر رو من بدون گلاب و زعفران درست میکنم به چند روش مختلف:

شیر + نشاسته + شکر + پودر بادام ( که این دسر گرم مصرف میشه . برای زمستان یه صبحانه بسیار خوشمزه و درضمن برای سرماخوردگی و سینه درد عالی)

شیر + نشاسته + شکر ( به صورت گرم برای صبحانه در زمستان عالی و همچنین برای سرماخوردگی و سینه درد مفید . به صورت سرد شده یک عصرانه سنتی عالی)

شیر + نشاسته + شکر + پودر کاکائو فراوون یا پودر نسکافه یا مخلوطی از هر دو ( به صورت سرد یک عصرانه و دسر عالی و بسیار خوشمزه مزش مثل دنت میمونه) بعضی مواقع من به صورت دورنگ درست میکنم و نصفی از مواد رو سفید برمیدارم و به بقیه کاکائو اضافه میکنم.
اگه دوست داشته باشید این دسر رو در قالب ژله درست کنید میتونید مقدار کمی ژلاتین به اون اضافه کنید.
۱۸-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
SiSi Delbar, Atefe joon, اتی گلی, ati.raz
hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: مشکوفی
اینم مشکوفی من طبق دستور پخت گیسو جونClap بعد اینکه درست کردم روش پسته ها رو چیدم و گذاشتم تو یخچال خودش رو بگیره 1ساعت بعد آوردمش بیرون و روش ژله موز ریختم و دوباره گذاشتمش تو یخچال.اولین بارمه که مشکوفی درست میکنم باید تا افطار صبر کنم ببینم مزه ش چطوری شدهGigglesmile


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۲۹-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۵۴ صبح
نقل قول
2 کاربر از hodis667 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #4
RE: مشکوفی
دستور من علاوه بر همه اون مواد کره هم داره :
این اولین تجربه است اگه میبینین خوب نشده hih:
البته اینو تو کلاس میگفتن مسقطی ؟! Dunnof


[تصویر:  20120211001941_IMG_4394.JPG]

[تصویر:  20120211002013_IMG_4399.JPG]
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ عصر، توسط maryam banoo.)
۲۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۵۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, اتی گلی, pinkgirl138
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: مشکوفی
مریم جون مسقطی شیر نداره همین دستوره ولی با آب
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
276
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 449


محل سکونت : اهواز
ارسال: #6
RE: مشکوفی
سلام خوزستانی ها به این دسر میگن ماغوتا که این ماقوت جز دسرهای محلی هست که بیشتر در ماه رمضان سر سفره ها میاد و بیشترم اهوازی ها و ابادان و خرمشهری ها درست میکنن مامان ماهم واسه ماه رمضون درست میکنه بعدا دستورشو میگیرم Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ صبح، توسط nosa.)
۲۸-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد