خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 55 رای - 2.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مشکوفی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مشکوفی


شیر ۱ لیتر

نشاسته آسیاب شده ۸ - ۱۰ ق غ

شکر ۸ غ ق

گلاب ۲ ق غ

آب زعفران نصف پیمانه



نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز.

باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.

وقتی حالت کرم مانند گرفت آب زعفرون و گلاب رو هم بریزید و به هم زدن ادامه بدید.

وقتیکه خوب سفت شد زیر گاز رو خاموش کنید و توی ظرف دلخواه بریزید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه و خودش رو بگیره.



نکته ۱: این دسر خوشمزه رو توی ۳ طعم زعفرونی،وانیلی و کاکائویی میشه درست کرد .

نکته۲: میزان نشاته رو باید چشم انداز بسنجید.

اگه کم باشه دسرتون مثل فرنی میشه اما اگه زیاد باشه سفت میشه.(دلخواهه)

نکته۳: یادتون نره که از لحظه ای که ظرف رو روی گاز میگذارید تا خاموش کنید باید مدام هم بزنید وگرنه فوری ته میگیره.

نکته ۴: میتونید گلاب نریزید.من خودم هم طعم زعفرون خالی رو ترجیح میدم.

نکته ۵: میتونید بجای شیر از آب هم استفاده کنید که در این صورت دسرتون دیگه مات نیس و شیشه ای میشه که بهش میگن لرزونک.



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
26-01-2011, 07:52 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
494
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: مشکوفی
گیسو جونی این دسر رو من بدون گلاب و زعفران درست میکنم به چند روش مختلف:

شیر + نشاسته + شکر + پودر بادام ( که این دسر گرم مصرف میشه . برای زمستان یه صبحانه بسیار خوشمزه و درضمن برای سرماخوردگی و سینه درد عالی)

شیر + نشاسته + شکر ( به صورت گرم برای صبحانه در زمستان عالی و همچنین برای سرماخوردگی و سینه درد مفید . به صورت سرد شده یک عصرانه سنتی عالی)

شیر + نشاسته + شکر + پودر کاکائو فراوون یا پودر نسکافه یا مخلوطی از هر دو ( به صورت سرد یک عصرانه و دسر عالی و بسیار خوشمزه مزش مثل دنت میمونه) بعضی مواقع من به صورت دورنگ درست میکنم و نصفی از مواد رو سفید برمیدارم و به بقیه کاکائو اضافه میکنم.
اگه دوست داشته باشید این دسر رو در قالب ژله درست کنید میتونید مقدار کمی ژلاتین به اون اضافه کنید.
07-02-2011, 01:35 PM,
یافتن نقل قول
hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: مشکوفی
اینم مشکوفی من طبق دستور پخت گیسو جونClap بعد اینکه درست کردم روش پسته ها رو چیدم و گذاشتم تو یخچال خودش رو بگیره 1ساعت بعد آوردمش بیرون و روش ژله موز ریختم و دوباره گذاشتمش تو یخچال.اولین بارمه که مشکوفی درست میکنم باید تا افطار صبر کنم ببینم مزه ش چطوری شدهGigglesmile


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
20-08-2011, 11:54 AM,
نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #4
RE: مشکوفی
دستور من علاوه بر همه اون مواد کره هم داره :
این اولین تجربه است اگه میبینین خوب نشده hih:
البته اینو تو کلاس میگفتن مسقطی ؟! Dunnof


[عکس: 20120211001941_IMG_4394.JPG]

[عکس: 20120211002013_IMG_4399.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2012, 05:17 PM توسط maryam banoo.)
11-02-2012, 02:55 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: مشکوفی
مریم جون مسقطی شیر نداره همین دستوره ولی با آب
18-07-2012, 12:24 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: مشکوفی
[عکس: 20120721101621_290420134338.jpg]
21-07-2012, 11:52 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
275
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 449


محل سکونت : اهواز
ارسال: #7
RE: مشکوفی
اینم ماقوت یا همون مشکوفی که مامانم درست کرده که دستورش همون دستور گیسو جون هست اما با آب درست شده و توش زعفرون وگلاب و هل ریخته به قول گیسوی عزیز چون با آب درست شده شفافه و بهش میگن لرزونک Flowerysmile

[عکس: 20120724220122_2012-07-2421.02.33-Copy.jpg]

(آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2012, 11:34 PM توسط nosa.)
24-07-2012, 11:32 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: مشکوفی
مشکوفی سه رنگ قالبی (زعفرانی،ساده و کاکائویی)
[عکس: 20120725235519_040520124397.jpg]
26-07-2012, 01:28 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
275
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 449


محل سکونت : اهواز
ارسال: #9
RE: مشکوفی
(30-07-2012, 11:37 PM)پری سان61 نوشته: بچه ها یه سوال فنی داشتم من چطوری میتونم این مشکوفی رو طبقه طبقه درست کنم که توهم نره رنگهاHanghead

عزیزم اگه مشکوفی رو غلیظ تر درست کنی و هر طبقه رو که ریختی یکم صبر کنی تا خنک بشه بعد طبقه دوم رو بریزی اصلا تو هم نمیره
(آخرین تغییر در ارسال: 01-08-2012, 01:06 AM توسط nosa.)
30-07-2012, 11:45 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #10
RE: مشکوفی
مشکوفی من با دستور گیسو جان بسیار مورد پسند قرار گرفت
[عکس: 20120731203649_DSCF0512.jpg]

[عکس: 20120731204239_DSCF0513.jpg]

[عکس: 20120731204318_DSCF0514.jpg]
از نوسا جان هم متشکرم به خاطر راهنماییشFlowerysmile
31-07-2012, 10:13 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد