تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 8 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معجون خونساز
#1
در طب سنتی توصیه میشه که برای درمان کم خونی هرروز

سیب ترجیحا قرمز+ گلاب + عرق بیدمشک+ عسل (به میزان دلخواه)

رو میکس کنید همراه با تکه های یخ میل کنید


[عکس: 20120728175450_20120508992.JPG]
پاسخ }
#2
یادم رفت بگم اگه میخواین رنگش تیره نشه بهش چند قطره آبلیمو اضافه کنید و بعلاوه اینکه بهتره اون رو توی ظرف چینی میل کنید و برای کسایی که قصد باردار شدن دارن توصیه میشه 40 روز از اینا بخورن ....Yum2خوشمزس
پاسخ }
#3
امروزه یکی از شایع ترین مشکلات به ویژه در میان کودکان و زنان باردار، مشکل کم خونی است.
به اعتقاد طب سنتی، نسیم خنک (هوای پر اکسیژن) مرکب روح حیوانی است که به تمام اعضا می رود یعنی اکسیژن باید به تمام سلولها برسد تا تمام اعضا دارای روح حیوانی باشند. کسی که کم خونی دارد اغلب عضلاتش درد می کند و زود خسته می شود که علت این است که فقر آهن دارد و چون اکسیژن که به آهن یعنی جز هِمِ هموگلوبین می چسبد و به سلول داخل می شود به دلیل کمبود آهن دیگر نسیم خنک (هوای اکسیژن دار) به اعضا نمی رسد و در واقع روح حیوانی وارد آنها نمی شود و دائماً احساس خستگی می کنند.

علائم:
افراد کم خون، زود خسته می شوند، تپش قلب می گیرند، رنگشان پریده است، کم اشتها هستند، کم حوصله اند، برخی مواقع بعد از فعالیتها سر درد می گیرند و در حالت شدت کم خونی، ناخنهای قاشقی پیدا می کنند (وسط ناخن تو می رود و گود می شود).
ولی شایعترین علامت، ضعف و خستگی زودرس است.

درمان:
در طب امروزی درمان کم خونی غالباً با قرصهای شیمیایی حاوی مولکول آهن است که اگر چه مختصری هم مفید واقع شوند، ولی دارای عوارض زیادی هستند و بسیاری از افراد اصلاً نمی توانند خوردن آن را تحمل کنند ولی در منابع طب سنتی آمده است که افراد کم خون باید برنامه و درمانی برای خون سازی برای خود بگذارند و توصیه می شود روزانه آب آهن تاب میل کنند، سیب رنده شده را داخل ترکیب عرق بیدمشک و گلاب ریخته و بخورند (در ظرف چینی باشد بهتر است). گوشت قرمز و جگر به خصوص جگر شتر مصرف نمایند.


منبع:سایت احیای سلامت
پاسخ }
#4
Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20120810230347_20120522009.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۲۱-۰۵-۱۳۹۱, ۰۸:۰۶ ق.ظ)*maryam* نوشته:  آب سيب را بگيريم يا رنده كنيم؟

عزیزم باید سیب رو میکس کنی....آبش رو نگیر! یابا میکسر برقی یا اینکه رنده کن....Flowerysmile
پاسخ }
#6
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20120814204151_20120522003.JPG]
پاسخ }
#7
ممنون نیاش جون(1782)
خیلی خوشمزه بودYum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#8
[عکس: 20130519122009_20130301463.JPG]:yumi::yumi::yumi:
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20140626155234_IMG_5179.JPG]
سیب گلاب رنده+شکر خیلی کم +گلابYum2Yum2Yum2
پاسخ }
#10
سلام به همه گی

ببخشید من چند تا سوال داشتم

1- بعد از هر وعده غذایی خورده بشه یا قبلش یا فرقی نداره چه وقتی خورده بشه؟

2- در روز چند مرتبه یا در هفته یا در ماه یا اینکه کلا این هم فرقی نداره
روزی یکبار کفایت میکنه؟

ممنون ار راهنمایی هاتون

در پناه حق
یا علی(ع)
پاسخ }