انجمن خانوم گل
  • صفحه اصلی
  • |
  • انجمن راهنما
  • |
  • جستجو
  • |
  • فراموشی رمز عبور
  • |
  • تبلیغات
  • |
  • تبادل لینک
  • |
  • تماس با ما
  • |
  • جستجوی اعضا
  • |
  • بخش بازی

به انجمن خانوم گل خوش آمدید.

زمان کنونی: ۲۸-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ صبح
درود مهمان گرامی!

بررسی های ما نشان می دهد شما هنوز ثبت نام نکرده اید یا وارد حساب کاربری خود نشده اید! برای استفاده از تمامی امکانات انجمن لازم است
ثبت نام کنید . چنانچه قبلا ثبت نام نموده اید وارد شوید

تبلیغات

خريد شارژ همراه اول

بازی آنلاین
باشگاه بازی های آنلاین کومه مرجع بازی های دخترونه،پسرونه،دو نفره

دوربین مداربسته پاناسونیک

تبلیغات متنی

تبلیغات متنی شما
در خانوم گل

چت

ققنوس چت

سامانه
ارسال پیام کوتاه

طراحی سایت

آگهی رایگان

دوربین مداربسته

سئو و بهینه سازی سایت

دوربین مداربسته

خرید شارژ همراه اول

خرید شارژ ایرانسل

خرید شارژ

تور استانبول

تور دبی

خرید شارژ

فروش محصولات نستله
( Nestle )اصل

و خوراکی های خارجی

انجمن خانوم گل / مشاوره خانوم گل / انجمن مشاوره خانوم گل / مشاوره خانواده v
1 2 3 بعدی »
/ من و همسرم

نصب نوار ابزار خانوم گل
    تولبار خانوم گل
tavajoh اطلاعیه های فوری tavajoh
  • 1 - برای قراردادن عکس حتما باید سایز افقی عکس زیر 700 پیکسل بوده و در عکس های مد و مدل صورت و دست و پا و سینه با رنگ پر شده و مشخص نباشد ، در صورت تخلف ارسال حذف شده و در صورت تکرار کاربر اخطار دریافت می نماید
  • 2 - بنابر قوانین کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ، قراردادن هرگونه عکس شخصی ، مدل و کارتونی بدون پوشش ممنوع بوده و آواتار کاربر خاطی حذف میگردد
  • 3 - از تبادل هرگونه شماره تماس ، ایمیل ، آدرس و غیره با سایر کاربران بپرهیزید، به قول معروف "آن سوی خط کیست ؟"
  • 4 - برای حفظ امنیت و محیط سالم خانوم گل ، در صورت دریافت هرگونه پیام نامتعارف ، مانند درخواست آشنایی ، دوستی ، دعوت به وب سایت های دیگر و ... سریعا به مدیریت کل اطلاع دهید
  • 5 - تاپیک هایی که در آمار پایین انجمن با تالار طلایی شروع شده و یا مراجعه می فرمایید و پیام عدم دسترسی رو مشاهده می کنین مختص تالار کاربرای طلایی هست
صفحه‌ها (51): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 51 بعدی »
ارسال پاسخ 
حالت موضوعی | حالت خطی
من و همسرم
نویسنده پیام
عصیانگر
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
مدال ها
اعتبار: 208

ارسال: #1
Package_favorite من و همسرم
خانوم گلها لطفا هر سئوالی در مورد خودتون و همسرتون دارید تو این تایپیک مطرح کنید.ممنون
امضای عصیانگر
صدا کن مرا
صدای تو خوب است
صدای تو سبزینه ی آن گیاه نجیبی است
که در انتهای صمیمیت حزن می روید
۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ

عصیانگر
کاربر خانوم گل

*
مدال ها

ارسال: #2
RE: من و همسرم
(۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ عصر)setareh05 نوشته شده توسط:  چیکار کنم که شوهرم دیگه قلیون نکشه؟ ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
این تبدیل شده به 1 بحث همیشگی بین ما ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

سلام عزیزم
تا حالا چه کارهایی انجام دادی؟؟
امضای عصیانگر
صدا کن مرا
صدای تو خوب است
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ صبح

عصیانگر
کاربر خانوم گل

*
مدال ها

ارسال: #3
(۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ صبح)sara_ab99 نوشته شده توسط:  وای عجب تاپیک خوبی هستش.
من با شوشو جون در بعضی مشکلات کوچیک که اصلاً به حساب نمیاد بحثم میشه. نمی دونم چیکار کنم. جفتمونم حساس شدیم. ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

سلام عزیزم
منظورت از موضوع کوچیک چیه؟ میشه چند تا مثال بزنی؟؟
امضای عصیانگر
صدا کن مرا
صدای تو خوب است
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ صبح

عصیانگر
کاربر خانوم گل

*
مدال ها

ارسال: #4
(۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ صبح)sara_ab99 نوشته شده توسط:  وای چقدر خوب . می دونید خیلی وقته دوست دارم از یه نفر کمک بگیرم. خیلی خوشحالم که شما رو پیدا کردم.
ببنید من و شوشو جان خیلی سنتی با هم آشنا شدیم. یعنی از اول آشنایی خاصی باهم نداشتیم. ولی شوشو منو خیلی دوست داشت بخاطره همینم شد که من باهاش برای ازدواج موافقت کردم چون مهم ترین چیز تو ازدواج برای من اخلاق و دوست داشتن بود که آقای شوشو جفتشو داشت. حالا هم پشیمون نیستم ولی گاهی اوقات مثلاً سر اینکه یه چیزی رو به من نمی گه من بعدش از خانوادش می فهمم ناراحت میشم. جزء یکی از مهمترین مشکلاتم شده ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

موضوعی که نمیگه مربوط به تو و همسرت هست یا نه عزیزم ؟
امضای عصیانگر
صدا کن مرا
صدای تو خوب است
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ صبح

fafamm
کاربر خانوم گل

*
مدال ها
اعتبار: 104

ارسال: #5
(۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ عصر)nahid24 نوشته شده توسط:  سلام من از قیافه خواستگارم خوشم نمیاد همه میگن عادت میشه ایا درسته از همه لحاظ خوبه ها ولی قیافه نه چیکار کنم جواب مثبت بدم با منفی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دودلم ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

سلام منم چهره ي شوهرم رو دوست نداشتم نه اينكه زشت باش خيلي لاغر بود و جالب به نظر نمي رسيد اونقدر كه مامانم مي گفت روم نميشه بگم اين دامادمه....
زمان همه چيز رو عوض مي كنه اگه با محبت باشه و قلب بزرگي داشته باشه .يادت مي ره كه چه شكليه من كه اينطوري تازشم كلي روش كار كردم پيش متخصص تغذيه بردمش هر شب واشه اش ماسك مي ذارم تا پوستش باز بشه حالا طوري شده كه مامانم ميگه دامادم خيلي خوش تيپه.... ببين دلت چي مي گه اگه انقدر خوبي داره كه اين ويژگي اش توش گم بشه نه نگو ... ولي اگه ديدي ارزششو نداره بي خيالش شو ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
امضای fafammيه سري به وبلاگ من هم بزنيد
http://www.soooloook.blogfa.com
( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ

fafamm
کاربر خانوم گل

*
مدال ها
اعتبار: 104

ارسال: #6
(۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ عصر)nahid24 نوشته شده توسط:  من هنوز ازدواج نکردم یعنی اینقدر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

مادر شوهر از دورش خوبه يعني تا وقتي كه باهاشون قاطي نشدي و سر شوخي رو باز نكردي .هميشه بايد به اين فكر كني كه كسي كه داري باهاش حرف مي زني مادر شوهرته و ممكنه از يه حركت بي غرض تو ناراحت بشه .نبايد يادت بره بهش زنگ بزني يا حد اقل هفته اي يه بار بهش سر بزني... بايد شوهرت رو مجبور كني حداقل يه روز در ميون بره دست بوس مادرش و كاراشو واسش انجام بده.... اگه روزي پسرشون به هر دليلي ازشون فاصله بگيره از چشم عروس مي بيننش... پس احترام محبت و احترام به حقوق خودت رابطه ات با مادر شسوهر رو آسون ميكنه ولي يادت نره اين وسط حق خودت ضايع نشه اول بايد بهش ياد بدي كه بگه عروس گلم
امضای fafammيه سري به وبلاگ من هم بزنيد
http://www.soooloook.blogfa.com
( میهمان گرامی شما قادر به مشاهده تصاویر نمی باشید . لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ

« قدیمی تر | تازه‌ تر »
صفحه‌ها (51): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 51 بعدی »
ارسال پاسخ 

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • افزودن موضوع به علاقه مندی ها
  •  

تبلیغات
<

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.0