تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهاجرت از طریق کارآفرینی
#1
کسانی که از تجربه ای غنی در اداره کردن مشاغل (بیزینس) برخوردار بوده و توان کنترل و مدیریت یک بیزینس را به صورت عالی و حرفه ای دارا هستند, با در نظر گرفت شرایط زیر می توانند برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنند:

۱٫ دارا بودن حداقل ۲ سال تجربه در امور کاری و تجارتی
۲٫ داشتن دارایی معادل با ۳۰۰۰۰۰ دلار کانادا (به تنهایی و یا همراه با دارایی همسر) که می بایستی از طریق قانونی بدست آمده باشد.
۳٫ کسب حداقل ۳۵ امتیاز از سیستم گزینش تعریف شده برای مهاجرت تجاری
۴٫ صلاحیت شخص می بایستی از لحاظ پزشکی و امنیتی قابل تایید باشد.
   

کسب اقامت دائم از طریق کارآفرینی همچنین واجد شرایطی است که در زیر به آنها اشاره شده است. کسب شرایط ذکر شده می بایستی پس از ورود به کانادا توسط خود شخص پیگیری شود.

۱٫ در دست گرفتن حداقل ۳۳ درصد از سهام یک بیزینس مصوب کانادایی
۲٫ داشتن مدیریت و کنترل فعال و پیوسته در آن بیزینس
۳٫ استخدام یک شهروند کانادایی و یا شخص دارای اقامت دائم به صورت تمام وقت جهت کار در همان بیزینس

شخص کارآفرین موظف است بلافاصله پس از اخذ اقامت دائم خود در طول سه سال شرایط فوق را حداقل به مدت یکسال اجرا کند.



معیارهای امتیازدهی سیستم گزینش تجاری طبق جدول زیر تعریف شده است:

حداکثر امتیاز معیار های گزینش
۲۵ تحصیلات
۳۵ تجربه فعالیت تجاری
۲۴ توانایی زبانی (انگلیسی / فرانسه
۱۰ سن
۶ قابلیت انطباق پذیری
10 مجموع

منبع: مهاجریست
[عکس: 20140316174952_1017704_627334297340215_966572318_n.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهاجرت به کانادا m_241259 36 9,289 ۲۹-۰۵-۱۳۹۲, ۰۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: lalana
  مهاجرت به گرجستان یاسی 0 1,067 ۰۱-۰۹-۱۳۹۱, ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: یاسی
  تحصیل و مهاجرت به آلمان یاسی 0 1,117 ۰۷-۰۶-۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: یاسی