خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهاجرت از طریق کارآفرینی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
May 2011
مدال ها

اعتبار: 1,800


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
مهاجرت از طریق کارآفرینی
کسانی که از تجربه ای غنی در اداره کردن مشاغل (بیزینس) برخوردار بوده و توان کنترل و مدیریت یک بیزینس را به صورت عالی و حرفه ای دارا هستند, با در نظر گرفت شرایط زیر می توانند برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنند:

۱٫ دارا بودن حداقل ۲ سال تجربه در امور کاری و تجارتی
۲٫ داشتن دارایی معادل با ۳۰۰۰۰۰ دلار کانادا (به تنهایی و یا همراه با دارایی همسر) که می بایستی از طریق قانونی بدست آمده باشد.
۳٫ کسب حداقل ۳۵ امتیاز از سیستم گزینش تعریف شده برای مهاجرت تجاری
۴٫ صلاحیت شخص می بایستی از لحاظ پزشکی و امنیتی قابل تایید باشد.
   

کسب اقامت دائم از طریق کارآفرینی همچنین واجد شرایطی است که در زیر به آنها اشاره شده است. کسب شرایط ذکر شده می بایستی پس از ورود به کانادا توسط خود شخص پیگیری شود.

۱٫ در دست گرفتن حداقل ۳۳ درصد از سهام یک بیزینس مصوب کانادایی
۲٫ داشتن مدیریت و کنترل فعال و پیوسته در آن بیزینس
۳٫ استخدام یک شهروند کانادایی و یا شخص دارای اقامت دائم به صورت تمام وقت جهت کار در همان بیزینس

شخص کارآفرین موظف است بلافاصله پس از اخذ اقامت دائم خود در طول سه سال شرایط فوق را حداقل به مدت یکسال اجرا کند.



معیارهای امتیازدهی سیستم گزینش تجاری طبق جدول زیر تعریف شده است:

حداکثر امتیاز معیار های گزینش
۲۵ تحصیلات
۳۵ تجربه فعالیت تجاری
۲۴ توانایی زبانی (انگلیسی / فرانسه
۱۰ سن
۶ قابلیت انطباق پذیری
10 مجموع

منبع: مهاجریست
31-12-2012, 11:44 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهاجرت به کانادا m_241259 36 9,155 20-08-2013, 01:42 PM
آخرین ارسال: lalana
  مهاجرت به گرجستان یاسی 0 1,037 21-11-2012, 10:38 AM
آخرین ارسال: یاسی
  تحصیل و مهاجرت به آلمان یاسی 0 1,102 28-08-2012, 12:57 PM
آخرین ارسال: یاسی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد