منم بهتون تبریک میگم. امیدوارم همه چیز خوب پیش بره...
ثبت نام از 13 مهر شروع میشه تا 13 ابان البته اگر واقعا قصد مهاجرت دارید چون اگر بخواید شانستون رو امتحان کنید جای یه نفر که واقعا دلش میخواد بره رو پر کردید.
بزرگترین اشتباهی که ما ادما میکنیم:
نیمه میشنویم ؛
یک چهارم میفهمیم ،
هیچی فکر نمیکنیم !
و دوبرابر واکنش نشون می دیم ... !!!
(۵-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۰۲ عصر)m_241259 نوشته است: اول از خودم شروع میکنم.
تقریبا یک سال و نیم هست که درگیر این موضوع هستم و حالا حالاها هم ادامه داره.
دو تا پرونده دارم. هم نیروی متخصص کبک و هم کارآفرینی.
خیلی فکرم درگیر هست.

از همه مهمتر: یک عالمه هم مخالف دارم.
ولی کماکان پرانرژی دارم ادامه میدم.

سلام اگه ممکنه کمی بیشتر درمورد نوع ویزا ومراحل کاری تون توضیح بدین چون من خیلی دوست دارم اقدام بکنم البته به همراه همسرم
دوست عزیز سبزترین وهمیشگی ترین بهارها را برایت آرزو مندم
(۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ صبح)aramdokht نوشته است: ثبت نام از 13 مهر شروع میشه تا 13 ابان البته اگر واقعا قصد مهاجرت دارید چون اگر بخواید شانستون رو امتحان کنید جای یه نفر که واقعا دلش میخواد بره رو پر کردید.
می شه لطفا آدرس سایتو برام بذاری یکی از دوستای من هم از طریق لاتاری رفت وخوش شانسی دیگش این بود که بچشون هم همون جا به دنیا اومد خوش حال می شم اگه اطلاعات بیشتری بدین
(۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ عصر)فران نوشته است: (۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ صبح)aramdokht نوشته است: ثبت نام از 13 مهر شروع میشه تا 13 ابان البته اگر واقعا قصد مهاجرت دارید چون اگر بخواید شانستون رو امتحان کنید جای یه نفر که واقعا دلش میخواد بره رو پر کردید.
می شه لطفا آدرس سایتو برام بذاری یکی از دوستای من هم از طریق لاتاری رفت وخوش شانسی دیگش این بود که بچشون هم همون جا به دنیا اومد خوش حال می شم اگه اطلاعات بیشتری بدین
چه خوب هر بار که میشنوم یکی از این طریق رفته کلی خ.شحال میشم و دل گرم میشم اره عزیزم اینم سایتشhttp://www.dvlottery.state.gov/ این سایت مستقیم هست پس اگر جایی شنیدید که پول میگیرن و ثبت نام میکنن غیر قانونی است . زمان ثبت نام اطلاعاتتون رو کاملا صحیح وارد کنید.
بزرگترین اشتباهی که ما ادما میکنیم:
نیمه میشنویم ؛
یک چهارم میفهمیم ،
هیچی فکر نمیکنیم !
و دوبرابر واکنش نشون می دیم ... !!!
m_241259 عزیز شما چرا واسه استرالیا اقدام نمیکنید به نظرم الان بهتر از کاناداست
(۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ عصر)aramdokht نوشته است: (۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ عصر)فران نوشته است: (۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ صبح)aramdokht نوشته است: ثبت نام از 13 مهر شروع میشه تا 13 ابان البته اگر واقعا قصد مهاجرت دارید چون اگر بخواید شانستون رو امتحان کنید جای یه نفر که واقعا دلش میخواد بره رو پر کردید.
چه خوب هر بار که میشنوم یکی از این طریق رفته کلی خ.شحال میشم و دل گرم میشم اره عزیزم اینم سایتشhttp://www.dvlottery.state.gov/ این سایت مستقیم هست پس اگر جایی شنیدید که پول میگیرن و ثبت نام میکنن غیر قانونی است . زمان ثبت نام اطلاعاتتون رو کاملا صحیح وارد کنید.
ممنون از راهنمائی هاتون حتما روز 13مهر که گفتین شانسمو امتحان می کنم جدا یه سوالی برام پیش اومد اگر یکی از دونفر منظورم یکی از زن وشوهر هر کدو م به تنهائی برنده بشن اون یکی نمی تونه بره؟
خوشبختم مریم جان امیدوارم موفق باشی و در ضمن به نظرم تا کارات درست شده زیاد با کسی (فامیل و خانواده) راجع بهش صحبت نکن کلی انرژی منفی میدن