تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موز سوخاری
#1
این دسر خیلی ساده وبسیار بسیار خوشمزه ست پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنیدClap
مواد لازم

موز بزرگ 1 عدد
آرد 1 فنجان
پودرسوخاری 1 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
مربا یا عسل به میزان لازم

موزها حلقه حلقه میکنیم و توی آرد بعد تخم مرغ و پودر سوخاری میغلتونیم و سرخ میکنیم تا لایی بشن بعد اینکه توی توری گذاشتیمشون و روغنشون گرفته شد اونها رو توی ظرف مورد نظر میچینیم و روش هر مربایی که دوست داشتیم یا عسل میریزیم excited

من دسرم رو امروز درست کردم فکر کنم اول دبیرستان یا راهنمایی بودم که این دسر رو از تلوزیون یاد گرفتم Gigglesmile
دسرم رو با خامه پسته و گردو و عسل و بادم درختی تزیین کردمClap


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
موز سرخ شده با عسل

[عکس: 20131127221853_20131008_213553.jpg]


مواد لازم:

آرد: 100 گرم

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

تخم مرغ: یک عدد

عسل: سه قاشق غذاخوری

خلال بادام: 60 گرم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

موز: 4 عدد

طرز تهیه:

آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده و بعد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. کمی هم میزنیم تا صاف و یکدست شود و به غلظت ماست برسد.

اگر سفت بود کمی آب یا شیر می توانیم به آن اضافه کنیم. سپس در جای خنک به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

موزها را پوست گرفته و حلقه ای خرد می کنیم. سپس در مایه آماده شده زده، خوب می غلتانیم و بعد در روغن داغ سرخ می کنیم. زمان سرخ کردن 3 تا 4 دقیقه کافی است، سپس از روغن خارج می کنیم و روی حوله کاغذی قرار می دهیم، البته قبل از خنک شدن باید، روی آنها عسل ریخته و با خلال بادام تزیین کنیم.FlowerysmileFlowerysmile
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
پاسخ }
#3
[عکس: 20131130122713_yummy1.jpg]
مواد لازم

آرد : 1 پ
شکر : 1 ق چ
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 1/2 پ
موز رسیده : 5 عدد
روغن : 2 ق غ
بیکینگ پودر : 1 ق چ
نمک : 1/2 ق چ
دارچین : 1 ق غ
شکر آیسینگ : 1/2 پ

طرز تهیه

1-تخم مرغ ها را با شیر و روغن با همزن حسابی بزنید.
2-شکر، آرد، دارچین، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و آنقدر بزنید تا خمیر نرمی بدست آید.
3-موزها را برش دهید.
4-تکه های موز را در خمیر بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
5-بعد از آن که سرخ کردید روی آن شکر آیسینگ بپاشید.

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }