خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 2.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موساکا (کاسرول بادمجان یونانی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
316
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
موساکا (کاسرول بادمجان یونانی)
[عکس: 20130209115338_20130209115141_grcka-musa...view_l.jpg]

موادلازم:


بادنجان ورقه ای شش عدد

گوشت چرخ كرده 50 گرم

سیب زمینی آب پز سه عدد

فلفل دلمه ای خردشده سه عدد

پنیرپیتزا یك بسته

رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری

روغن مایع، نمك، فلفل و آویشن به میزان لازم

ژامبون خردشده 150 گرم

قارچ 150 گرم

پیاز خردشده یك عدد

سیر رنده شده یك عدد

سس سفید دو پیمانه





طرز تهیه

پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می كنیم. آن گاه نمك، فلفل و آویشن را به آن اضافه كرده و تفت می دهیم و شعله را خاموش می كنیم.



در این لحظه سیب زمینی را له كرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می كنیم. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می كنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می كنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود.

علت ویرایش:تصحیح لینک عکس
(آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2013, 11:11 AM توسط Galaxy.)
12-04-2011, 12:47 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
494
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: موسکا
اینم موساکای من که به روش زیر درست کردم
کف ظرف سیب زمینی های ورقه شده را که 10 دقیقه آبپز کرده بودم چیندم
ردیف بعد بادمجانهای ورقه شده و سرخ شده
ردیف بعدی مواد گوشتی (گوشت چرخ کرده + پیاز سرخ شده+ فلفل دلمه ای+ رب و ادویه جات)
ردیف بعدی دوباره بادمجانهای سرخ شده (که مقدارش از قبلی کمتر بود )
و در آخر هم سس سفید (کره + آرد + شیر + کمی نمک و فلفل)
و رفت تو فر Clap

بعضی وقتا بین مواد پنیر پیتزا هم میزنم که این دفعه نداشتم.
ببخشید عکسا کیفیتش خیلی خوب نیست ولی خوشمزه بودا hehe


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
10-10-2011, 01:57 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
162
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 652


محل سکونت : كردستان
ارسال: #3
موساکا Moussaka: يوناني
موساکا Moussaka

مليت: يوناني
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
600 گرم گوشت چرخ کرده
5 عدد بادمجان
200 گرم قارج
1 فلفل دلمه اي
مقداري جعفري
3 عدد تخم مرغ
1 عدد پياز
2 پر سير
2 قاشق چاي خوري نمک
روغن به مقدار کافي
2 قوطي کنسرو گوجه فرنگي (مي‌توانيد گوجه فرنگي تازه استفاده کنيد)
سس سفيد يا همان سس بشامل

ظروف و وسايل لازم:

يک ماهي تابه، يک ظرف پيرکس يا سفالي براي قرار دادن در فر به اندازه کافي بزرگ براي اينکه تمام مواد در آن جا بگيرد

طرز تهيه:
بادمجان ها را پوست بکنيد و از نصف کنيد سپس آنها را در روغن سرخ کنيد.

فلفل دلمه‌اي را بشوييد و خرد کنيد. قارچ‌ها را هم بشوييد و خرد کنيد. جعفري را هم خورد کنيد.
پياز را خرد کنيد و سرخ کنيد سپس سير را هم خرد کنيد به پيازداغ بيفزايد. فلفل دلمه‌اي را به آن بيفزايد و چند دقيقه‌اي سرخ کنيد سپس گوشت چرخ کرده را بيفزايد و همراه ديگر مواد سرخ کنيد آخر سر هم قارچ وجعفري را به آن بيفزايد و کمي سرخ کنيد. پس از اينکه همه مواد سرخ شد. گوچه فرنگي‌هاي را هم خورد کنيد به آن بيفزايد نمک و فلفل بزنيد بگذاريد خوب بجوشد تا آبش تقريبا تمام شود
.
يک لايه بادمجان را ته ظرف بچينيد و سپس مقداري از مواد تهيه شده (گوشت و قارچ و ديگر مخلفات) را روي آن بريزيد همين کار را ادامه دهيد تا همه مواد تمام شود، فقط توجه داشته باشيد که آخرين لايه بايد مخلوط گوشت چرخ کرده و ديگر مخلفات باشد. دقت کنيد مقداري جا در ظرف مورد استفاده بايد باقي مانده باشد براي سوس بشامل که بعدا به آن خواهيم افزود.

حالا ظرف را اگر در دارد درش را ببنديد و اگر ندارد سر آنرا بوسيله ورقه آلومينيوم آشپزخانه بپوشانيد و آنرا در فر که قبلا تا 200 درجه گرم شده قرار بدهيد. طبخ مرحله اول 30 دقيقه کافي است.

پس از 30 دقيقه آنرا خارج کنيد، سوس بشامل سرد شده را با سه تخم مرغ خوب مخلوط کنيد و روي آن بريزيد با قاشق آنرا خوب پهن کنيد تا تمام سطح ظرف را يکنواخت بپوشاند. دوباره ظرف را در فر بگذاريد، اين بار بدون سر يا ورقه آلومينيوم و براي تقريبا 20 تا 30 دقيقه ديگر در فر طبخ کنيد دقت کنيد روي آن نسوزد.

موساکا را معمولا با نان سرو مي‌کنند براي اينکار نان بگت (baguette) يا نان فانتزي انتخاب خوبي است. البته اگر نان بربري هم داريد براي اين کار خوب است.

[عکس: 20121124220439_396704_489863357701419_90583185_n.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2013, 01:39 PM توسط negin.s.)
25-11-2012, 12:35 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: موساکا
مواد لازم:
250 گرم گوشت چرخ شده
4 عدد بادمجان درشت
2 عدد فلفل سبز تند(خرد شده)
1 عدد فلفل قرمز (خرد شده)
1 قاشق غذا خوری رب فلفل قرمز
1 عدد پیاز متوسط
3-5 حبه سیر

مواد لازم سس بشامل:
4 قاشق غذاخوری آرد
3 فنجان شیر
نمک
2 قاشق غذاخوری کره
پنیر رنده شده موزارلا

روش تهیه:
بادمجان هارو ورقه کرده بعد گرفتن آب تلخشون سرخ کنین
با بقیه مواد سس گوشتی آماده کنینو یه لیوان آب بریزین و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه

توی یه شیر جوش، کره رو ذوب کنین و آرد و نمک رو اضافه و کمی تفت بدین بعد شیر رو اضافه و مدام هم بزنین تا به غلظت فرنی شل بشه و از روی حرارت وردارین

توی ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنین، یه لایه بادمجون، یه لایه مایه گوشتی و یه لایه سس بریزین و این ترتیب رو ادمه بدین تا آخر
روی مواد رو با سس و پنیر بپوشونین و ظرف رو توی فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 170 درجه بذارین و در آخر گریل رو روشن کنین تا روش کمی طلایی بشه


[عکس: 20121226105808_basamel-soslu-musakka.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
26-12-2012, 01:28 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 1,892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #5
RE: موساکا
موساکای خوشمزه منYum2Yum2

[عکس: 20130113153606_IMG_6624.jpg]
13-01-2013, 06:08 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 1,892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #6
RE: موساکا
اینم مال چند وقت پیشهhih

[عکس: 20130113154421_IMG_6276.jpg]
13-01-2013, 06:15 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,501


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: موساکا
اینم موسکا منFlowerysmile
[عکس: 20130113180238_018.jpg]
13-01-2013, 08:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
74
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 135


محل سکونت : کاشان
ارسال: #8
RE: موساکا
اینم موساکای من

[عکس: 20130208174820_DSC01820.JPG]

[عکس: 20130208174929_DSC01821.JPG]

[عکس: 20130208175015_DSC01822.JPG]
08-02-2013, 08:21 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
409
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 1,947


محل سکونت : کرمان
ارسال: #9
RE: موساکا
اینم موساکا که دیروز برا ناهار پختم با دستور papary عزیز , ما با پلو خوردیم(مثل خورشت بود) خوشمزه بودYum2 برای مهمونی میتونه غذای خوبی باشه
[عکس: 20130414042401_.jpg]
14-04-2013, 05:57 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #10
RE: موساکا
روش تهیه موساکا مثل پاستیتسیو هست فقط اینجا به جای ماکارونی فرمی از بادمجون استفاده میشه

[عکس: 20130421135432_Moussaka02.jpg]

مواد لازم برای لایه بادمجان :
7-8 عدد بادمجان بزرگ
2 فنجان پارمسان یا موزارلا رنده شده
روغن زیتون

لایه گوشتی :
1/5 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
2 حبه سیر بزرگ خرد شده
1 پیاز بزرگ خرد شده
2-3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن زیتون برای سرخ کردن
نمک و فلفل

سس بشامل :
1 لیتر لیوان شیر
6 قاشق غذاخوری کره
8 قاشق غذاخوری آرد
1 فنجان (250 گرم) پارمسان رنده شده
4 عدد زرده تخم مرغ
جوز، نمک و فلفل

1/5 فنجان پنیر پارمسان و موزارلا رنده شده

طرز تهیه:
بادمجان رو حلقه ای برش بزنید و روی اون نمک بپاشید و یکی دو ساعت کنار بزارید تا تلخی اون از بین بره
[عکس: 20130421135455_Brinjal01.jpg]
[عکس: 20130421135709_Brinjal02.jpg]

سپس با دست اون رو فشار بدید تا آب تلخش خارج بشه
تابه رو گرم کنید و بادمجان رو با روغن سرخ کنید
[عکس: 20130421135533_Brinjal03.jpg]

پیاز رو با روغن سرخ کنید و گوشت رو بهش اضافه کنید و سرخش کنید
رب گوجه فرنگی و پوره ی گوجه رو همراه سیر خرد شده، دارچین،نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و بزارین تا آبش کمی کشیده بشه و از حرارت بردارید

برای تهیه سس بشامل ، کره رو روی حرارت تفت بدید و آرد رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید و هم بزنید
شیر رو کم کم اضافه کنید و دوباره روی حرارت بزارید و هم بزنید تا سس غلیظ بشه
ادویه ها رو اضافه کنید و از حرارت بردارید و پنیر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست بشه
در پایان زرده های زده رو اضافه کنید و هم بزنید
[عکس: 20130421135648_Bechamel01.jpg]

قالب36×24×6 سانتی رو چرب کنید و کف اون از مخلوط مواد بادمجان بچینید ، کمی سس بشامل روی اون و سپس مواد گوشتی بریزید و صاف کنید و همین ترتیب رو تا آخر ادامه بدید
[عکس: 20130421135243_MoussakaLayers01.jpg]

فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و 20-30 دقیقه برای پخت زمان بدید
قالب رو بیرون بیارید روی اون رو با پنیر رنده شده بپوشونید و 20 دقیقه دیگه توی فر بزارید تا روی پنیرها طلایی بشه

[عکس: 20130421135409_Moussaka03.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2013, 07:39 PM توسط negin.s.)
21-04-2013, 03:28 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کاسرول خمیری بادمجان رها نبوی 13 4,404 19-11-2016, 02:00 PM
آخرین ارسال: رنگین کمان29


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد