خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موساکا (کاسرول بادمجان یونانی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
316
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
موساکا (کاسرول بادمجان یونانی)
[تصویر:  20130209115338_20130209115141_grcka-musa...view_l.jpg]

موادلازم:


بادنجان ورقه ای شش عدد

گوشت چرخ كرده 50 گرم

سیب زمینی آب پز سه عدد

فلفل دلمه ای خردشده سه عدد

پنیرپیتزا یك بسته

رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری

روغن مایع، نمك، فلفل و آویشن به میزان لازم

ژامبون خردشده 150 گرم

قارچ 150 گرم

پیاز خردشده یك عدد

سیر رنده شده یك عدد

سس سفید دو پیمانه





طرز تهیه

پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می كنیم. آن گاه نمك، فلفل و آویشن را به آن اضافه كرده و تفت می دهیم و شعله را خاموش می كنیم.



در این لحظه سیب زمینی را له كرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می كنیم. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می كنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می كنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود.

علت ویرایش:تصحیح لینک عکس
امضای سوگند

حـرفی نـدارم …

مـن حـاضـرم حـتی جـانم بـه لبـم رسـد …!

اگـر جـانم تـو بـاشی …
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ صبح، توسط Galaxy.)
۲۳-۱-۱۳۹۰, ۱۲:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از سوگند به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, aysel, nazgol64, mmmaryammm, kapsul, shamiiim, 1368Sheri, nunu_khm, پارانزیم, negin.s, Atefe joon, elipari, مامان هنرمند, بی هنر
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: موسکا
اینم موساکای من که به روش زیر درست کردم
کف ظرف سیب زمینی های ورقه شده را که 10 دقیقه آبپز کرده بودم چیندم
ردیف بعد بادمجانهای ورقه شده و سرخ شده
ردیف بعدی مواد گوشتی (گوشت چرخ کرده + پیاز سرخ شده+ فلفل دلمه ای+ رب و ادویه جات)
ردیف بعدی دوباره بادمجانهای سرخ شده (که مقدارش از قبلی کمتر بود )
و در آخر هم سس سفید (کره + آرد + شیر + کمی نمک و فلفل)
و رفت تو فر Clap

بعضی وقتا بین مواد پنیر پیتزا هم میزنم که این دفعه نداشتم.
ببخشید عکسا کیفیتش خیلی خوب نیست ولی خوشمزه بودا hehe


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
امضای papary
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
۱۸-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, aysel, سمیه گلبانو, negin.s, kapsul, shamiiim, NAHID.V, پارانزیم, Atefe joon, مهلا گلي
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
162
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 651


محل سکونت : كردستان
ارسال: #3
موساکا Moussaka: يوناني
موساکا Moussaka

مليت: يوناني
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
600 گرم گوشت چرخ کرده
5 عدد بادمجان
200 گرم قارج
1 فلفل دلمه اي
مقداري جعفري
3 عدد تخم مرغ
1 عدد پياز
2 پر سير
2 قاشق چاي خوري نمک
روغن به مقدار کافي
2 قوطي کنسرو گوجه فرنگي (مي‌توانيد گوجه فرنگي تازه استفاده کنيد)
سس سفيد يا همان سس بشامل

ظروف و وسايل لازم:

يک ماهي تابه، يک ظرف پيرکس يا سفالي براي قرار دادن در فر به اندازه کافي بزرگ براي اينکه تمام مواد در آن جا بگيرد

طرز تهيه:
بادمجان ها را پوست بکنيد و از نصف کنيد سپس آنها را در روغن سرخ کنيد.

فلفل دلمه‌اي را بشوييد و خرد کنيد. قارچ‌ها را هم بشوييد و خرد کنيد. جعفري را هم خورد کنيد.
پياز را خرد کنيد و سرخ کنيد سپس سير را هم خرد کنيد به پيازداغ بيفزايد. فلفل دلمه‌اي را به آن بيفزايد و چند دقيقه‌اي سرخ کنيد سپس گوشت چرخ کرده را بيفزايد و همراه ديگر مواد سرخ کنيد آخر سر هم قارچ وجعفري را به آن بيفزايد و کمي سرخ کنيد. پس از اينکه همه مواد سرخ شد. گوچه فرنگي‌هاي را هم خورد کنيد به آن بيفزايد نمک و فلفل بزنيد بگذاريد خوب بجوشد تا آبش تقريبا تمام شود
.
يک لايه بادمجان را ته ظرف بچينيد و سپس مقداري از مواد تهيه شده (گوشت و قارچ و ديگر مخلفات) را روي آن بريزيد همين کار را ادامه دهيد تا همه مواد تمام شود، فقط توجه داشته باشيد که آخرين لايه بايد مخلوط گوشت چرخ کرده و ديگر مخلفات باشد. دقت کنيد مقداري جا در ظرف مورد استفاده بايد باقي مانده باشد براي سوس بشامل که بعدا به آن خواهيم افزود.

حالا ظرف را اگر در دارد درش را ببنديد و اگر ندارد سر آنرا بوسيله ورقه آلومينيوم آشپزخانه بپوشانيد و آنرا در فر که قبلا تا 200 درجه گرم شده قرار بدهيد. طبخ مرحله اول 30 دقيقه کافي است.

پس از 30 دقيقه آنرا خارج کنيد، سوس بشامل سرد شده را با سه تخم مرغ خوب مخلوط کنيد و روي آن بريزيد با قاشق آنرا خوب پهن کنيد تا تمام سطح ظرف را يکنواخت بپوشاند. دوباره ظرف را در فر بگذاريد، اين بار بدون سر يا ورقه آلومينيوم و براي تقريبا 20 تا 30 دقيقه ديگر در فر طبخ کنيد دقت کنيد روي آن نسوزد.

موساکا را معمولا با نان سرو مي‌کنند براي اينکار نان بگت (baguette) يا نان فانتزي انتخاب خوبي است. البته اگر نان بربري هم داريد براي اين کار خوب است.

[تصویر:  20121124220439_396704_489863357701419_90583185_n.jpg]
امضای baran7
به وبلاگم سر بزنيد Winking
http://zhinijoon.blogfa.com/
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ عصر، توسط negin.s.)
۵-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از baran7 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, aysel, kapsul, shamiiim, NAHID.V, nunu_khm, پارانزیم, Atefe joon, elipari, مهلا گلي
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: موساکا
مواد لازم:
250 گرم گوشت چرخ شده
4 عدد بادمجان درشت
2 عدد فلفل سبز تند(خرد شده)
1 عدد فلفل قرمز (خرد شده)
1 قاشق غذا خوری رب فلفل قرمز
1 عدد پیاز متوسط
3-5 حبه سیر

مواد لازم سس بشامل:
4 قاشق غذاخوری آرد
3 فنجان شیر
نمک
2 قاشق غذاخوری کره
پنیر رنده شده موزارلا

روش تهیه:
بادمجان هارو ورقه کرده بعد گرفتن آب تلخشون سرخ کنین
با بقیه مواد سس گوشتی آماده کنینو یه لیوان آب بریزین و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه

توی یه شیر جوش، کره رو ذوب کنین و آرد و نمک رو اضافه و کمی تفت بدین بعد شیر رو اضافه و مدام هم بزنین تا به غلظت فرنی شل بشه و از روی حرارت وردارین

توی ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنین، یه لایه بادمجون، یه لایه مایه گوشتی و یه لایه سس بریزین و این ترتیب رو ادمه بدین تا آخر
روی مواد رو با سس و پنیر بپوشونین و ظرف رو توی فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 170 درجه بذارین و در آخر گریل رو روشن کنین تا روش کمی طلایی بشه


[تصویر:  20121226105808_basamel-soslu-musakka.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۱:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, یاسی123, papary, HODI, N-M, قاصدک اسمانی, نياز, سپیده صبح, nilonosi, nazgol64, mmmaryammm, kapsul, shamiiim, NAHID.V, nunu_khm, پارانزیم, Atefe joon, مامان هنرمند
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #5
RE: موساکا
موساکای خوشمزه منYum2Yum2

[تصویر:  20130113153606_IMG_6624.jpg]
امضای hhaannii
خدایا شکرت ......
۲۴-۱۰-۱۳۹۱, ۰۶:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, mmaryambanoo, 162, سمیه گلبانو, negin.s, مامان شیده, N-M, kapsul, زهراخانوم, shamiiim, NAHID.V, پارانزیم, hoda-gh, Atefe joon, elipari, مامان هنرمند

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #6
RE: موساکا
اینم مال چند وقت پیشهhih

[تصویر:  20130113154421_IMG_6276.jpg]
امضای hhaannii
خدایا شکرت ......
۲۴-۱۰-۱۳۹۱, ۰۶:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mhsa, shamim_13, مهرنوش طلا, مامان شیده, mmmaryammm, فانتین, negin.s, kapsul, زهراخانوم, shamiiim, N-M, nunu_khm, پارانزیم, ماهگل, Atefe joon, elipari, مامان هنرمند, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کاسرول خمیری بادمجان رها نبوی 13 3,921 ۲۹-۸-۱۳۹۵ ۰۲:۰۰ عصر
آخرین ارسال: رنگین کمان29


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد