تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موس توت فرنگی
#1
[عکس: 20130602103653_rg.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه توت فرنگی خرد شده
1/2 پیمانه شکر
1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
یه نیشگون نمک
1 قاشق چای خوری پودر ژلاتین
2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1 پیمانه حامه فرم گرفته


روش تهیه:
توت فرنگی،وانیل ،1 قاشق غذاخوری شکر، آبلیمو و نمک رو در مخلوط کن ریخته اینقدر میکس کنین تا کاملا یکدست بشه

2 قاشق غذاخوری آب سرد و ژلاتین رر در یک کاسه بریزین و 5 دقیقه صبر کنین تا ژلاتین اسفنجی بشه

6 قاشق غذاخوری شکر و 3 قاشق غذاخوری آب رو در شیرجوش کوچیک روی حرارت بذارین تا جوش بیاد و بذارین 4 دقیقه بجوشه

سفیده تخم مرغ رو به مخلوط ژلاتین اضافه و با همزن بزنین تا حسابی مخلوط بشه و روش کف کنه و کم کم باقیمونده شکر رو اضافه و با بالاترین سرعت همزن هم بزنین تا فرم بگیره و سفت بشه
حالا این مخلوط رو به شربت قند گرمتون اضافه و هم بزنین و به خامه اضافه و مخلوط کنین تا یکدست بشه
حالا این مخلوط رو با مخلوط توت فرنگی اضافه و بذارین حد اقل دو ساعت در یخچال بمونه و بعد در ظرف سرو ریخته و سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20140201083554_DSC01706-as-Smart-Object-1.jpg]

[عکس: 20140201083646_DSC01738-as-Smart-Object-1.jpg]
پاسخ }
#3
Yum2Yum2

[عکس: 20140224205949_.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
#4
[عکس: 20150426120949_strawberry-mousse.jpg]

مواد لازم:
5 پیمانه توت فرنگی تازه
1/3 پیمانه شکر
1/2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
2 قاشق غذاخوری آب
2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
3/4 پیمانه خامه صبحانه
کیک آماده(اختیاری)
خامه فرم گرفته (اختیاری برای تزیین)


روش تهیه:
در یک کاسه کوچک 3/4 پیمانه آب بریزین و پودر ژلاتین رو روش بریزین و بذارین اسفنجی بشه

1. در یک قابلمه کوچک روی حرارت بسیار کم، توت فرنگی، شکر، آب لیمو و آب رو حدود 30 دقیقه بگذارین تا نرم بشه و بعد از الک ریز با فشار پشت قاشق رد کنین تا صاف بشه(در حدود 1 و 1/4 پیمانه مواد باید باقی بمونه)

مایه رو روی حرارت بگذارین و ژلاتین رو بهش اضافه و مدام هم بزنینتا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه و از روی حرار وردارین

خامه رو با همزن برقی بزنین تا کاملا سبک و پفی بشه
یک سوم از خامه رو به مایه توت فرنگی اضافه و با لیسک فولد کنین(به حالت دورانی زیر و رو کنین)
به آرامی باقی مانده خامه رو هم اضافه و هم بزنین تا کامل ترکیب بشه
مایه موس رو در قالب یا کاسه مورد نظرتون بریزین و برای حداقل 3 ساعت در یخچال قرار بدید

[عکس: 20150426121005_mousse-filled-silicone-molds.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


 
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی