خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موس شکلات شیری با توت فرنگی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
موس شکلات شیری با توت فرنگی
[تصویر:  97977.jpg]

موس توت فرنگی :
رولت به اندازه قالب مورد نظرتون ( اینجا قالب 22 سانتی )
توت فرنگی شسته شده و خشک شده 25 تا 30 عدد
موس شکلات سفید ( دستورش پایینه )
مارمالاد زرد الو
پودر پسته 2 ق غ

رولت اماده شده طبق دستور رو درست میکنین ( میتونین لیدی فینگر – بیسکویت سلامت هم بچینین ) بعد کف قالب رو روی رولت میزاریم و با یه چاقوی نوک تیز به اندازه دور قالب میبریم و این دایره که بدستش میاریم رو توی قالب کمر بندی مون میزاریم .
بعد 10-12 تا توت فرنگی نسبتا درشت و یک اندازه رو از وسط نصف میکنیم و دور تا دور قالب روی کیک میچینیم و دقت کنین که مابینشون فاصله نباشه .طوری که قسمت داخلی توت فرنگی به سمت بیرون باشه و ظاهر کارمون زیبا دیده بشه .
مایقی توت فرنگی ها رو هم با روی کیک به شکل دلخواه میچینیم .اگه توت فرنگی ها خوب روی کیک نمیمونن میتونیم یه برش کوچولو از قسمت پایینیش بدیم .بعد روی کیک بزاریم . موقع اینکار دقت کنین که توت فرنگی های وسطی بالاتر از توت فرنگی هی کنر قالب نباشن اگه اینطوری بود باز کمی از زیر با چاقو ببرین و قدشون رو کوتاه کنین .
موس شکلاتی سفید رو اماده میکنیم و روی توت فرنگی ها مون میریزیم .موقع ریختن موس روی شکلات دقت میکنیم که موس فضای خالی مابین توت فرنگی ها مخصوصا توت فرنگی های کناری رو پر بکنه .
کارمون که تموم شد قالب رو به ارومی یکی دو بار به میز میزنیم تا اگه احیانا فضایی خالی مابین توت فرنگی ها نمونه
سطح موس رو صاف میکنیم و حداقل 4 ساعت میزاریم تو یخچال تا خوب ببنده
بعد از این مدت موقع جدا کردن موس از قالب ابتدا کتاره هاشو با ی چاقوی نوک تیز از قالب جدا میکنی . بعد قالب رو جدا میکنیم .
بعد از این اگه کناره هاش بعضی جاهاش زیبا دیده نمیشه به ارومی با کمک چاقو درستش کنین .
کمی عسل رو رقیق کنین . با برس روی پاند موس بزنین و بعد پودر پسته بپاشین تا رنگ خوشگلی داشته باشه .

مواد لازم برای پاند موس :
ارد دو سوم لیوان
جوش شیرین نصف ق چ
نمک 1 پینچ
کره 6 ق غ ( به دمای محیط رسیده باشه – تقریبا 85 گرم )
شکر نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل
شیر یک چهرام پیمانه

طرز تهیه :
فر رو با 175 درجه گرم میکنیم .
قالب کمر بندی 22 سانتی رو چرب میکنیم .
ارد پکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم .
کره و شکر رو با هم مخلوط کرده و میزنیم تا کرم مانند بشه .
تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم .
بعد به ارومی شیر و ارد رو به مایه مون اضافه کرده و هم میزنیم .
بعد مایه اماده شده مون رو تو قالب ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه تا زمانی که روش کمی طلایی بشه میپزیم .

موس شکلات سفید :
شکلات سفید به تکه های کوچک تقسیمش میکنیم . 225 گرم
اب یک چهارم لیوان + 1 ق غ
خامه پاستوریزه یک و نیم لیوان

طرز تهیه :
اب و شکلات روب ه روش بن ماری میزاریم تا شکلات ذوب بشه . مدام هم میزنیم . میزاریم تا کمی سرد بشه .
نکته اصلی این موس این هستش که باید دمای شکلات رو درست تنظیم کنین
چون اگه زیاد داغ باشه و خامه رو بهش اضافه کنیم خامه زود ذوب میشه .
و اگر هم سرد سرد باشه خامه توی شکلات حل نمیشه .
موس اولش کمی نرم میشه ولی همین که خامه رو بهش اضافه کردین زود هم بزنین و روی توت فرنگی ها بریزین . چون خیلی زود میبنده .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۶-۴-۱۳۹۱, ۰۳:۳۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد