خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موس عسل و زعفران

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,535
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
موس عسل و زعفران
[عکس: 20120723163715_TakeDel_Com-f25e592b47.jpg]

مواد اولیه :

* عسل دو قاشق سوپخوری
* پودر زعفران نصف قاشق چایخوری
* آب جوش یک قاشق سوپخوری
* سفیده تخم مرغ دو عدد
* خامه فرم گرفته یک پیمانه
* شکر ریز نصف لیوان
* آب پیمانه
* ژلاتین یک قاشق چایخوری



طرزتهیه:

زعفران را به آب جوش اضافه کرده و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم. سپس عسل را به زعفران افزوده و مخلوط می کنیم.

خامه را به عسل و زعفران اضافه و مخلوط می کنیم. سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی زده تا سفید و پف کرده شود طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه برنگردد. حالا شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر قاشق، سفیده ها را یک دقیقه با همزن می زنیم تا شکر خوب جذب شده و حالت فوم براق به خود بگیرد

ژلاتین را به آب اضافه کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس به خامه اضافه و خوب مخلوط می نماییم. با استفاده از لیسک سفیده را به آرامی به خورد خامه می دهیم. موس عسل و زعفران را به ظرف سرو منتقل کرده دو الی سه ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر ببندد.

نکته:

برای تزیین از خامه فرم گرفته، عسل و زعفران می توانید استفاده کنید.

توجه داشته باشید که انواع موس بهتر است در ظرف های تک نفره یا بلوری سرو شود.
(آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2014, 01:34 PM توسط sara jon joni.)
23-07-2012, 06:08 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد