خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موس عسل و زعفران

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
موس عسل و زعفران
[تصویر:  20120723163715_TakeDel_Com-f25e592b47.jpg]

مواد اولیه :

* عسل دو قاشق سوپخوری
* پودر زعفران نصف قاشق چایخوری
* آب جوش یک قاشق سوپخوری
* سفیده تخم مرغ دو عدد
* خامه فرم گرفته یک پیمانه
* شکر ریز نصف لیوان
* آب پیمانه
* ژلاتین یک قاشق چایخوری



طرزتهیه:

زعفران را به آب جوش اضافه کرده و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم. سپس عسل را به زعفران افزوده و مخلوط می کنیم.

خامه را به عسل و زعفران اضافه و مخلوط می کنیم. سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی زده تا سفید و پف کرده شود طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه برنگردد. حالا شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر قاشق، سفیده ها را یک دقیقه با همزن می زنیم تا شکر خوب جذب شده و حالت فوم براق به خود بگیرد

ژلاتین را به آب اضافه کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس به خامه اضافه و خوب مخلوط می نماییم. با استفاده از لیسک سفیده را به آرامی به خورد خامه می دهیم. موس عسل و زعفران را به ظرف سرو منتقل کرده دو الی سه ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر ببندد.

نکته:

برای تزیین از خامه فرم گرفته، عسل و زعفران می توانید استفاده کنید.

توجه داشته باشید که انواع موس بهتر است در ظرف های تک نفره یا بلوری سرو شود.
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ عصر، توسط sara jon joni.)
۲-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مرجان بانو24=12, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد