خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موس کیک انبه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
موس کیک انبه
[تصویر:  20130725192537_DSC_8140.JPG]

مواد لازم:
برای لایه زیرین شکلاتی :

کره 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 \ 3 پیمانه+ 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 \ 3 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 (در دمای اتاق)
شکر 2 \ 3 پیمانه

برای شربت :
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب 1 قاشق غذاخوری
یک قاشق چایخوری پودر قهوه حل شده در یک قاشق غذاخوری آب


برای موس انبه:
پودر ژلاتین 2 و 1 \ 2 قاشق چایخوری
آب 4 قاشق غذاخوری
انبه پوره شده 250 گرم
شکر 4 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته 250 گرم

برای ژله انبه:
پوره انبه 250 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
آب 3 قاشق غذاخوری


[تصویر:  20130725192616_DSC_8144.JPG]


روش تهیه:
برای لایه شکلاتی:

کف و دیواره 3 قالب کمربندی 15 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونین و با کره چرب و آرد پاشی کنین
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین

آرد و پودر کاکائو رو الک کنین و بذارین کنار

تخم مرغ و شکر رو در یک کاسه ریخته و روی قابلمه حاوی آب جوش بذارین طوریکه ظرف با آب تماس نداشته باشه و با بخار گرم بشه با همزن دستی بزنین تا گرم و کرمی بشه و شکر حل بشه

وقتی گرم شد از روی حرارت وردارین و با همزن بزقی بزنین تا حجمش زیاد بشه
حالا مخلوط آرد رو طی سه مرحله اضافه و هم بزنین
خمیر رو در قالبها پخش کنین و و به مدت 12-15 دقیقه در فر قرار بدین
بعد بذارین کاملا خنک بشه و بعد از قالب در بیارین



برای شربت :

تمام مواد تشکیل دهنده رو در یک کاسه مخلوط کنید و کنار بگذارید

برای موس انبه:

ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید
پوره انبه و شکر رو در یک ظرف ریخته روی حرارت متوسط قرار بدین فقط تا زمانیکه گرم بشه
بعد ژلاتین رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و از روی حرارت وردارین و بذارین خنک بشه
وقتی خنک شد خامه رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه


برای ژله انبه:
ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید
پوره انبه و شکر رو در یک ظرف ریخته روی حرارت متوسط قرار بدین فقط تا زمانیکه گرم بشه
بعد ژلاتین رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و از روی حرارت وردارین و بذارین کنار تا سرد بشه


اسمبل کردن موس کیک:
کیک رو در ظرف سرو قرار بدین و دورش رو با کاغذ روغنی بپوشونین طوریکه یه دیواره از کاغذ دور کیک ایجاد بشه و چسب بزنین و بعد کمربند قالب رو دورش بذارین و ببندین
با برس هر کدام از کیکهارو جداگانه خوب مرطوب کنین
برای هر کیک 1 \ 3 از شربت
از موس انبه رو روی هر کیک بریزین و بذارین تو یخچال تا به مدت دو ساعت خنک بشه
ژله انبه رو تو این مدت که موس تو یخچاله حاضر کنین تا نبنده و فقط خنک بشه
حالا روی هر کدوم 1 \ 3 از ژله انبه بریزین و دوباره 2 ساعت در یخچال قرار بدین و وقتی خوب خودشو گرفت کمربند و بعد کاغذ روغنی رو از دورش وردارین
میتونین با شکلات آب شده و طرح انداختن روی کاغذ روغنی دورش رو با توری شکلاتی تزیین کنین

ترتیب حاضر کردن لایه ها به این صورته که تا کیک آماده شد و از فر در آوردین موس رو درست کنین و بذارین خنک بشه و بعد روی کیک بریزین و بذارین تو یخچال و یک ساعت بعد ژله رو حاضر کنین تا یک ساعت فقط بمونه و خنک بشه ولی نبنده بعد روی موس بریزین و بذارین کلا خنک بشه


[تصویر:  20130725192645_DSC_8135.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۵-۱۳۹۲, ۱۰:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
saratnt, خانوم گل 67, 1920, luna, Linda, negin.s, McQueen, delaramjoon, laleh joon, parza, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد