تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موس کیک انبه
#1
[عکس: 20130725192537_DSC_8140.JPG]

مواد لازم:
برای لایه زیرین شکلاتی :

کره 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 \ 3 پیمانه+ 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 \ 3 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 (در دمای اتاق)
شکر 2 \ 3 پیمانه

برای شربت :
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب 1 قاشق غذاخوری
یک قاشق چایخوری پودر قهوه حل شده در یک قاشق غذاخوری آب


برای موس انبه:
پودر ژلاتین 2 و 1 \ 2 قاشق چایخوری
آب 4 قاشق غذاخوری
انبه پوره شده 250 گرم
شکر 4 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته 250 گرم

برای ژله انبه:
پوره انبه 250 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
آب 3 قاشق غذاخوری


[عکس: 20130725192616_DSC_8144.JPG]


روش تهیه:
برای لایه شکلاتی:

کف و دیواره 3 قالب کمربندی 15 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونین و با کره چرب و آرد پاشی کنین
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین

آرد و پودر کاکائو رو الک کنین و بذارین کنار

تخم مرغ و شکر رو در یک کاسه ریخته و روی قابلمه حاوی آب جوش بذارین طوریکه ظرف با آب تماس نداشته باشه و با بخار گرم بشه با همزن دستی بزنین تا گرم و کرمی بشه و شکر حل بشه

وقتی گرم شد از روی حرارت وردارین و با همزن بزقی بزنین تا حجمش زیاد بشه
حالا مخلوط آرد رو طی سه مرحله اضافه و هم بزنین
خمیر رو در قالبها پخش کنین و و به مدت 12-15 دقیقه در فر قرار بدین
بعد بذارین کاملا خنک بشه و بعد از قالب در بیارین



برای شربت :

تمام مواد تشکیل دهنده رو در یک کاسه مخلوط کنید و کنار بگذارید

برای موس انبه:

ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید
پوره انبه و شکر رو در یک ظرف ریخته روی حرارت متوسط قرار بدین فقط تا زمانیکه گرم بشه
بعد ژلاتین رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و از روی حرارت وردارین و بذارین خنک بشه
وقتی خنک شد خامه رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه


برای ژله انبه:
ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید
پوره انبه و شکر رو در یک ظرف ریخته روی حرارت متوسط قرار بدین فقط تا زمانیکه گرم بشه
بعد ژلاتین رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و از روی حرارت وردارین و بذارین کنار تا سرد بشه


اسمبل کردن موس کیک:
کیک رو در ظرف سرو قرار بدین و دورش رو با کاغذ روغنی بپوشونین طوریکه یه دیواره از کاغذ دور کیک ایجاد بشه و چسب بزنین و بعد کمربند قالب رو دورش بذارین و ببندین
با برس هر کدام از کیکهارو جداگانه خوب مرطوب کنین
برای هر کیک 1 \ 3 از شربت
از موس انبه رو روی هر کیک بریزین و بذارین تو یخچال تا به مدت دو ساعت خنک بشه
ژله انبه رو تو این مدت که موس تو یخچاله حاضر کنین تا نبنده و فقط خنک بشه
حالا روی هر کدوم 1 \ 3 از ژله انبه بریزین و دوباره 2 ساعت در یخچال قرار بدین و وقتی خوب خودشو گرفت کمربند و بعد کاغذ روغنی رو از دورش وردارین
میتونین با شکلات آب شده و طرح انداختن روی کاغذ روغنی دورش رو با توری شکلاتی تزیین کنین

ترتیب حاضر کردن لایه ها به این صورته که تا کیک آماده شد و از فر در آوردین موس رو درست کنین و بذارین خنک بشه و بعد روی کیک بریزین و بذارین تو یخچال و یک ساعت بعد ژله رو حاضر کنین تا یک ساعت فقط بمونه و خنک بشه ولی نبنده بعد روی موس بریزین و بذارین کلا خنک بشه


[عکس: 20130725192645_DSC_8135.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }