خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موس کیک شکلات سفید و نعناع

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
موس کیک شکلات سفید و نعناع
[تصویر:  20130915161054_MintChocolateMousseCake7.jpg]


مواد لازم:
کیک ژوکوند ورقه ای :

1 پیمانه آرد بادام
4/3پیمانه پودر شکر
½ پیمانه آرد قنادی
½ پیمانه پودر کاکائو
4 عدد تخم مرغ
1 عدد زرده تخم مرغ


4 عدد سفیده تخم مرغ
1/4 پیمانه شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

روش تهیه:
فر رو با دمای 220 درجه روشن کنین
سینی مستطیلی بزرگ فر (30*40)رو با کاغذ روغنی بپوشونین
توی کاسه مخلوط کن آرد بادام،پودر شکر و پودر کاکائو و آرد و تخم مرغ درسته و زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط کنین تا کاملا یکدست بشه
در یک کاسه جداگانه سفیده تخم مرغ رو بزنین تا کف کنه بعد کم کم پودر قند رو اضافه و هم بزنین تا کاملا فرم بگیره و فومی بشه
مخلوط تخم مرغ رو با لیسک کم کم در مخلوط اصلی ریخته و زیر و رو کنین
در آخر کره ذوب شده رو اضافه و به آرومی مخلوط کنین

مواد رو در سینی ریخته و به مدت 5 تا 8 دقیقه در فر قرار بدید تا کیک بپزه و بعد از فر خارج کرده و بذارین خنک بشه

کیک رو روی یه کاغذ روغنی دیگه برگردونین و با دقت کاغذ روغنی ته کیک رو جدا کنین و با یه چاقوی تیز دور کیک رو ببرین و دور بریزین

یه قالب کمربندی 18 سانتی نیاز دارین
از کیک یه دایره به اندازه قالب و یه نوار به اندازه دور تا دور قالب ببرین و جا بذارین



موس شکلات سفید و نعناع :
مواد لازم:
2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
2 قاشق غذاخوری آب سرد
3 عدد زرده تخم مرغ
1/2پیمانه شکر
1/2 پیمانه شیر داغ
230گرم شکلات سفید مرغوب خرد شده
½ و 1 قاشق چایخوری عصاره نعناع
چند قطره رنگ خوراکی سبز
1 و 1/2 پیمانه خامه فرم گرفته

روش تهیه:
آب سرد رو در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین رو روس بپاشین و صبر کنین تا اسفنجی بشه
ژلاتین رو به زرده تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنین
مواد رو داخل شیر گرم روی حرارت متوسط ریخته و بلافاصله مدام هم بزنین تا غلیظ بشه(حدود 7 تا 10 دقیقه)
بعد شکلات سفید ذوب شده رو بهش اضافه و مخلوط کنین تا یکدست بشه و بذارین کنار دا از گرما بیفته
وقتی کمی خنک شد عصاره نعناع و رنگ سبز رو هم تضتفه و مخلوط کنین تا کرم سبز خوشرنگی بدست بیاد
بعد خامه فرم گرفته و به کرم که دیگه خنک شده اضافه کنین و به آرومی هم بزنین تا مخلوط بشه


اسمبل کردن کیک:

½ پیمانه شکلات سفید
1 عدد زرورق شکلات(موجود در لوازم قنادی فروشی ها)
1 پیمانه خامه فرم گرفته

روش سر هم کردن کیک:
موس شکلات و نعناع رو توی قالب که کف و اطرافش رو با کیک ورقه ای ژوکوند پوشوندین پر کنین و روشو با لیسک یکدست کنین به مدت 2-3 ساعت در فریزر قرار بدین
بعد از این مدت کمربند دور قالب رو با احتیاط جدا کنین و کیک رو به ظرف منتقل کنین
شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب کنین و روی زرورق مخصوص پهن کنین
طوریکه مستطیلی به طول دور کیک و ارتفاع کیک داشته باشین
و این ورقرو بعد از اینکه کیم خنک شد قبل از اینکه شکلات ببنده دور کیک بکشین و اجازه بدین شکلات سفت بشه
بعد زر ورق رو از دور کیک جدا کنین تا طرحش روی شکلات بمونه
اگه زرورق نداشتین میتونین از کاغذ روغنی هم استفاده کنین
کیک رو حدود 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا از حالت منجمد خارج بشه و بعد برش زده و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۶-۶-۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, maryam.n.g, عروس ته تغاری, aminegar, مامان مهرانه, یلداجونی, 1920, niloofar00, 1368Sheri, ایران دخت, mansore66, McQueen, ای سوره, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد