خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موس کیک شکلات و تمشک

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
موس کیک شکلات و تمشک
[تصویر:  20131208165547_ValentinesDaydessertchoco...kecopy.jpg]

مواد لازم جهت کیک شکلاتی:

شکلات نیمه شیرین، ریز خرد شده 200 گرم
کره 6 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل خالص1و 1/2 قاشق چای خوری
نمک یک پینچ
تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده از هم جدا 4 عدد
شکر قهوه ای 1/3 فنجان

[تصویر:  20131208153559_ChocolateRasbperryMousseCake1.jpg]

فر را با دمای 170 درجه از قبل گرم میکنیم
شکلات و کره را در ظرفی میریزیم و به روش بن ماری ذوب میکنیم تا ما هم مخلوط شوند
شکلات ذوب شده رو از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه اجازه بدید تا خنک شه
وانیل و زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و به هم بزنید

[تصویر:  20131208153807_ChocolateRaspberryMousseCake2.jpg]

سفیده تخم مرغ و نمک رو با همزن بزنید تا حالت فومی پیدا کنه
نصف شکر قهوه ای رو کم کم اضافه کنید و همچنان با همزن هم بزنید تا خوب ترکیب شن و سفیده فرم بگیره
حالا بقیه شکر قهوه ای رو اضافه کنید و خوب ترکیب کنید

[تصویر:  20131208154929_ChocolateRasbperryMousseCake3.jpg]

سفیده تخم مرغ رو به آرامی به مخلوط شکلات اضافه کنید
مواد رو در قالب بریزید و بگذارید تو فر تا به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزه

بعد از پخت کیک رو به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا خنک شه

مواد لازم جهت لایه موس شکلاتی:
خامه 1و 1/2 فنجان
شکلات نیمه شیرین، ریز خرد شده 350 گرم
آب 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3 عدد

[تصویر:  20131208161314_ChocolateRaspberryMousseCake4.jpg]

شکلات رو ذوب کنید
شکر و آب رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد ،خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شربت بدست بیاد
زرده های تخم مرغ رو توی یک کاسه متوسط بریزید و با همزن دستی بزنید
به هم زدن ادامه بدید و به آهستگی شربت رو اضافه کنید

شکلات ذوب شده رو به زرده اضافه کرده خوب با همزن بزنید تا ترکیب شن
خامه رو در 3 مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید

موس رو روی کیک شکلاتی بریزید و روی تمام سطح کیک به طور یکنواخت پخش کنید
کیک رو برای 30 دقیقه در طبقه بالای یخچال قرار بدید

مواد لازم جهت موس تمشک:
آب 1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
تمشک منجمد 450 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
شکلات سفید، ریز خرد شده 170 گرم
خامه 1فنجان
تمشک شسته و خشک شده 200 گرم

[تصویر:  20131208170400_ChocolateRaspberryMousseCake5.jpg]

آب رو توی ظرف کوچکی بریزید و پودر ژلاتین رو روی اون بپاشید و 5دقیقه کنار بگذارید
تمشک منجمد رو به وسیله الک پوره کنید
پوره آب تمشک رو داخل قابلمه کوچکی بریزید و شکر رو اضافه کنید
اجازه بدید که 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشه تا 1/2 فنجان از پوره تمشک باقی بمونه

زمانی که از حرارتش رو از دست داد زلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید تا زلاتین حل بشه
شکلات سفید خرد شده رو در یک کاسه بریزید و پوره رو روی اون بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست بشه

خامه رو اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید
موس تمشک رو روی موس شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید

قالب رو برای 3 ساعت در فریزیر قرار بدید
[تصویر:  20131208164543_ChocolateRaspberryMousseCake6.jpg]

[تصویر:  20131208170840_ChocolateRaspberryMousseCake7.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۹-۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ عصر، توسط elipari.)
۱۷-۹-۱۳۹۲, ۰۵:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, باران جوینده, ایران دخت, افرینش, *ماهک*, ladybird68, elhaam, McQueen, Galaxy, 1368Sheri, pina, Atefe joon, قلب, negin.s, niloofar00, laleh joon, میترا23, loyee_15, vidia, asal arya, bahr, معصومه سخنوری



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد