خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع مسابقه شماره بیست و هشت : تزئین انواع کاناپه

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
موضوع مسابقه شماره بیست و هشت : تزئین انواع کاناپه
Wavesmile
موضوع مسابقه به انتخاب مامان سیمای عزیز تزئین انواع کاناپه هست
اگه سوالی بود توی همین تاپیک بپرسین
تا شنبه 4 فروزدین 92 (یعنی دو هفته مهلت) میتونید عکسهاتون رو خصوصی برای من با کاغذ خانوم گل بفرستین
به لینکی که پائین میزارم هم سر بزنید بهتون کمک میکنه
عکس ها و ایده های کاناپه و اردور
موفق باشین
Flowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2013, 10:14 AM توسط negin.s.)
09-03-2013, 11:54 AM,
یافتن
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: موضوع مسابقه آشپزی شماره بیست و هشت : تزئین انواع کاناپه
کاناپه چیست ؟

واژه کاناپه ( Canapé ) از زبان فرانسه می آید و امروزه به مفهوم لقمه های کوچک خوراک است که ساخته شده است از برش کوچک نان که روی آن مواد گوناگون مانند ژامبون ، پنیر ، گوشت یا سبزی‌ها قرار گرفته و تزئین شده باشد .

کاناپه برای انواع پذیرایی هم چون خوش آمد گویی و میهمانی های سرپایی بسیار مناسب است . یکی دیگر از فلسفه های کاناپه پوشش دادن موقتی گرسنگی می باشد که به فرد این زمان را می دهد که تا وعده اصلی غذا، تاب گرسنگی را بیاورد !

انگیزه نام گذاری این لقمه های کوچک این بود که در میهمان های فرانسوی ها سینی های خوراکی را روی میزهای کوچکی قرار می دادند که در کنار کاناپه ها قرار داشت و کم کم این نام بر این لقمک ها ماند .

کاناپه معمولاً بدون کارد و چنگال سرو می شود اما در برخی شرایط ویژه می توان برای شمار کمی از میهمان ها کاناپه ها را روی پیش دستی ( سه تا جهار عدد برای هر نفر ) چید و حتی با کاردو چنگال سرو کرد .



_____________________________________________________



اردور چیست؟

"اردور(Hors d'œuvre) در آشپزخانه کلاسیک فرانسوی به گونه ای از پیش خوراکها گفته می شود که عموما سرد سرو می شوند."اردورها" موجب تحریک اشتهای میهمان ها شده و دیگر آنکه سبب بوجود آمدن فاصله زمانی برای آماده شدن خوراک اصلی میشوند.

"اردور" را می توان هم روی میز- به شکل بوفه آماده- چید و یا آن را در سینی به سوی میهمان ها آورده و سرو کرد.


اسنک ها (لقمک ها-snack) و کاناپه ها(Canapé) در زمره "اردورها" به حساب می آیند.



Flowerysmile
10-03-2013, 07:26 AM,
یافتن
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: موضوع مسابقه آشپزی شماره بیست و هشت : تزئین انواع کاناپه
طبق قوانین مسابقه ی آشپزی زیر 5 تا عکس مسابقه کنسل میشه

تشکر ویزه از دوستایی که برام عکس ارسال کردن (1782)

laleh joon
[عکس: 20130418115409_IMG_6512.jpg]

مرضیه آبی
[عکس: 20130418100621_29.jpg]

loyee_15
[عکس: 20130421105813_loyee_15.jpg]

shamiiim
[عکس: 20130421110208_shamiiim.jpg]


Flowerysmileموفق باشین
21-04-2013, 12:32 PM,
یافتن


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسابقه آشپزی شماره چهل وچهار: تزئین انواع کاناپه ایران دخت 1 3,905 05-03-2015, 11:19 AM
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل وسه: بیسکویت سه بعدی ایران دخت 1 2,995 11-02-2015, 10:22 AM
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل ودو : ژله تصویری (نقاشی روی ژله) ایران دخت 1 4,411 21-01-2015, 08:06 AM
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل ویک : تزئین میزیاسفره شب یلدا ایران دخت 1 3,897 31-12-2014, 07:59 AM
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل : ژله طرح دار (ژله سه بعدی) ایران دخت 1 4,372 10-12-2014, 12:00 AM
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره سی ونه : تزئین میزعصرونه باتم پاییزی ایران دخت 1 6,615 13-11-2014, 11:39 PM
آخرین ارسال: ایران دخت
  موضوع مسابقه ی آشپزی شماره سی و هشت : تزیین هندوانه شب یلدا 92 negin.s 1 2,007 29-12-2013, 01:05 AM
آخرین ارسال: negin.s
  موضوع مسابقه آشپزی شماره سی و هفت : تزیین شله زرد negin.s 1 2,546 04-12-2013, 03:02 PM
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد