تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موضوع مسابقه شماره بیست و هشت : تزئین انواع کاناپه
#1
Wavesmile
موضوع مسابقه به انتخاب مامان سیمای عزیز تزئین انواع کاناپه هست
اگه سوالی بود توی همین تاپیک بپرسین
تا شنبه 4 فروزدین 92 (یعنی دو هفته مهلت) میتونید عکسهاتون رو خصوصی برای من با کاغذ خانوم گل بفرستین
به لینکی که پائین میزارم هم سر بزنید بهتون کمک میکنه
عکس ها و ایده های کاناپه و اردور
موفق باشین
Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
}
#2
کاناپه چیست ؟

واژه کاناپه ( Canapé ) از زبان فرانسه می آید و امروزه به مفهوم لقمه های کوچک خوراک است که ساخته شده است از برش کوچک نان که روی آن مواد گوناگون مانند ژامبون ، پنیر ، گوشت یا سبزی‌ها قرار گرفته و تزئین شده باشد .

کاناپه برای انواع پذیرایی هم چون خوش آمد گویی و میهمانی های سرپایی بسیار مناسب است . یکی دیگر از فلسفه های کاناپه پوشش دادن موقتی گرسنگی می باشد که به فرد این زمان را می دهد که تا وعده اصلی غذا، تاب گرسنگی را بیاورد !

انگیزه نام گذاری این لقمه های کوچک این بود که در میهمان های فرانسوی ها سینی های خوراکی را روی میزهای کوچکی قرار می دادند که در کنار کاناپه ها قرار داشت و کم کم این نام بر این لقمک ها ماند .

کاناپه معمولاً بدون کارد و چنگال سرو می شود اما در برخی شرایط ویژه می توان برای شمار کمی از میهمان ها کاناپه ها را روی پیش دستی ( سه تا جهار عدد برای هر نفر ) چید و حتی با کاردو چنگال سرو کرد .



_____________________________________________________



اردور چیست؟

"اردور(Hors d'œuvre) در آشپزخانه کلاسیک فرانسوی به گونه ای از پیش خوراکها گفته می شود که عموما سرد سرو می شوند."اردورها" موجب تحریک اشتهای میهمان ها شده و دیگر آنکه سبب بوجود آمدن فاصله زمانی برای آماده شدن خوراک اصلی میشوند.

"اردور" را می توان هم روی میز- به شکل بوفه آماده- چید و یا آن را در سینی به سوی میهمان ها آورده و سرو کرد.


اسنک ها (لقمک ها-snack) و کاناپه ها(Canapé) در زمره "اردورها" به حساب می آیند.



Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
}
#3
طبق قوانین مسابقه ی آشپزی زیر 5 تا عکس مسابقه کنسل میشه

تشکر ویزه از دوستایی که برام عکس ارسال کردن (1782)

laleh joon
[عکس: 20130418115409_IMG_6512.jpg]

مرضیه آبی
[عکس: 20130418100621_29.jpg]

loyee_15
[عکس: 20130421105813_loyee_15.jpg]

shamiiim
[عکس: 20130421110208_shamiiim.jpg]


Flowerysmileموفق باشین
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
}


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسابقه آشپزی شماره چهل وچهار: تزئین انواع کاناپه ایران دخت 1 3,985 ۱۴-۱۲-۱۳۹۳, ۱۱:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل وسه: بیسکویت سه بعدی ایران دخت 1 3,067 ۲۲-۱۱-۱۳۹۳, ۱۰:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل ودو : ژله تصویری (نقاشی روی ژله) ایران دخت 1 4,471 ۰۱-۱۱-۱۳۹۳, ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل ویک : تزئین میزیاسفره شب یلدا ایران دخت 1 3,959 ۱۰-۱۰-۱۳۹۳, ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره چهل : ژله طرح دار (ژله سه بعدی) ایران دخت 1 4,423 ۱۹-۰۹-۱۳۹۳, ۱۲:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: ایران دخت
  مسابقه آشپزی شماره سی ونه : تزئین میزعصرونه باتم پاییزی ایران دخت 1 6,716 ۲۲-۰۸-۱۳۹۳, ۱۱:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: ایران دخت
  موضوع مسابقه ی آشپزی شماره سی و هشت : تزیین هندوانه شب یلدا 92 negin.s 1 2,069 ۰۸-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: negin.s
  موضوع مسابقه آشپزی شماره سی و هفت : تزیین شله زرد negin.s 1 2,604 ۱۳-۰۹-۱۳۹۲, ۰۳:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: negin.s