تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3.23 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ميگو و قارچ با سس تمبر هندي
#1
مواد لازم:



ميگو: يک کيلو گرم
نشاسته ذرت: 3قاشق غذاخوري
آب ليموترش: به مقدار لازم
سويا سس: 3قاشق غذاخوري
پيازچه: يک دوم پيمانه، خرد شده
فلفل دلمه اي: يک دوم پيمانه، خلالي
سير خرد شده: 3حبه
روغن مايع: به ميزان لازم
نمک و ادويه مخلوط: به مقدار لازم(زردچوبه،دارچين،فلفل سياه،گرد ليمو،فلفل قرمز)
قارچ: 300گرم
تمبر هندي خيس شده در آب ولرم و صاف: يک دوم پيمانه





طرز تهيه:



ميگو را با نشاسته ذرت ،آب ليموترش،نمک و سس سويا مخلوط کنيد. پيازچه ،فلفل دلمه اي و سير را با کمي روغن تفت دهيد سپس ميگو و نيمي از ادويه را اضافه کنيد.
هنگامي که آب ميگو کشيده شد قارچ را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد، سپس مابقي ادويه را اضافه کنيد.
تمبر هندي را اضافه کنيد سپس روي آن را پوشانده و اجازه دهيد تا کاملاً سس آن غليظ شود.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }