تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میتلف فرنگی(Meatloaf)
#1
Ksmiletris 
مواد لازم برای خمیر نان متیلف فرنگی.....
روغن مایع 5قاشق سوپ خوری
آرد یک دوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم برای داخل متیلف فرنگی...
گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه 3 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی 1 عدد
هویج 2 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز یک عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر سیر 1قاشق چای خوری
ادویه و نمک و قلفل به میزان لازم...


ابتدا بیکینک پودر و نمک را در شیر حل کرده روغن مایع را به آن اضافه کنید سپس آرد را تدریجی اضافه کنید تا به صورت خیر یکدست در آید اگر خمیر به دستتان میچسبید آنقدر آرد اضافه کنی تا نچسبد...بعد خمیر را در نایلون بگذارید تا حدود 30 دقیقه بماند و در این فاصله مواد داخل متیلف فرنگی را آماده کنید....
مواد داخل آنرا سرخ کنید در حدی که آب آن ها کشیده شود...
بعد خمیر را روی سطح صاف پهن کن با وردنه...و مواد داخل آن را در وسط خمیر قرار بده و خمیر راببند و یه مقدار کم از خمیر رو میتونی به شکل گل و برگ در بیاری و روی متیلف فرنگی بچسبونی ...بعد با یه قلمو زرده ی تخم مرغ رو ی اون رو زرین کن و وسط فر قراربده با درجه 350 درجه فارنهایت حدود 45 دقیقه زمان لازم داره تا بپزه...
خمیر متیلف و کار بسته بندی مواد رو میشه در اشکال ختلف مطابق سلیقه ی خودتون انجام بدین....
در اولین فرصت حتما عکس متیلف فرنگی خودم رو براتون میگذارم....
پاسخ }
#2

این عکس از میتلوف فرنگی من هست هم خوش مزه هست هم خوشگل Yum2البته من وقت نداشتم خوب تزیینش نکردم Dash2


[عکس: 20120424222656_20120424205632_IMG_0999.JPG]


[عکس: 20120424222845_20120424215848_IMG_0996.JPG]
پاسخ }
#3
[عکس: 20130521151749_kormos_el.jpg]


مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز قرمز بزرگ، خرد شده
2 ساقه کرفس، خرد شده
1 هویج نگینی درشت خرد شده
نمک - فلفل
1 قاشق چای خوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری پونه کوهی
2 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق غذا خوری خردل
1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
500 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد تخم مرغ
100 میلی لیتر شیر
1/2 پیمانه پودر سوخاری
1 عدد فلفل تند ریز شده


روش تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین

توی ماهیتابه روغن زیتون رو گرم کنین و روش حرارت متوسط کرفس، پیاز و هویج رو با نمک و فلفل تفت بدین تا کمی سبک بشن
زیره سبز، فلفل قرمز، پونه کوهی و سیر رو اضافه و کمی تفت بدین و بعد فلفل تند و پونه کوهی رو اضافه کنین و از روی حرارت وردارین تا خنک بشه
گوشت چرخ شده، خردل، سس گوجه فرنگی، تخم مرغ، شیر و فلفل رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین بعد پودر سوخاری و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط کنین

یک قالب لوف رو با کاغذ روغنی بپوشونین و روی کاغذ رو با قلمو کمی کره نرم یا روغن بمالین
مواد رو توی قالب بریزین و روشو با سس گوجه فرنگی بپوشونین و به مدت 40 دقیقه در فر قرار بدین و با پوره سیب زمینی سرو کنین


[عکس: 20130521151830_kormos_kato_el.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
میت لوف


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
بی تو هرگز با تو عمری تقدیم به همسر عزیزم

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
میتلف من با دستور مرضیه جمشیدیان همشهری و دوست و مربی مامانم (1782)
[عکس: 20130717171432_.JPG]

[عکس: 20130717171506_2.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#6
با دستور خوب گیسوجون
ممنونمFlowerysmileFlowerysmile
خیلی خوشمزه بودYum2Yum2
من وسطش هویج بخار پز درسته گذاشتم
با کانوکشن مایکروفر به مدت 1 ساعت پختم
[عکس: 20130905174556_IMG_6096.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#7
[عکس: 20140111102256_Turkey-Meatloaf-Recipe-1.jpg]

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 550 گرم
قارچ 220 گرم
پیاز ریز خرد شده 2عدد متوسط
سیر ریز خرد شده 2 حبه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی 7 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 1 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
تخم مرغ درشت 2عدد

طرز تهیه:
فر رو با دمای 200درجه روشن کنید

قارچها رو خیلی ریز خرد کنید
پیاز رو تفت بدید تا نرم شه بعد سیر رو اضافه کنید و تفت بدید
قارچ ها و 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید تا زمانی که آب قارچ تبخیر شه
[عکس: 20140111102319_Turkey-Meatloaf-Step-1.jpg]

سس قارچ رو داخل ظرفی بریزید و 3قاشق سس گوجه فرنگی بریزید و ترکیب کنید و پس از اینکه کمی خنک شد پودر سوخاری و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید

حالا تخم مرغ و بعد گوشت و بقیه نمک و فلفل رو اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید و ورز بدید
خمیر بدست اومده رو به شکل مستطیل فرم بدید و در سینی فر بگذارید

روی سطح گوشت رو با 4قاشق سس گوجه فرنگی باقیمونده بپوشونید

به مدت 40 تا 50دقیقه در فر بپزید
[عکس: 20140111102354_Turkey-Meatloaf-Step-2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  میت لوف پنیری(میتلف) Galaxy 0 2,341 ۳۰-۰۸-۱۳۹۱, ۱۱:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy