تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میت لوف با قارچ
#1
[عکس: 20131207102233_IMG_0422.jpg]

مواد لازم:
500 گرم گوشت گوساله چرخ شده
300 گرم قارچ تازه
1 عدد پیاز متوسط
نمک و فلفل و ادویه
1 قاشق غذا خوری سس مایونز
2 قاشق غذا خوری کره برای چرب کردن قالب + 50 میلی لیتر روغن برای سرخ کردن


روش پخت:
پیازهارو تفت بدین تا زماینکه شیشه ای و شفاف بشه بعد قارچهارو که درشت برش زدین بهش اضافه و 5 دقیقه تفت بدین تا آبش کشیده بشه

[عکس: 20131207101233_IMG_0407.jpg]

به گوشت نمک و فلفل و کاری بزنین و یه کم ورز بدین تا منسجم بشه
بعد کف یه سینی نایلکس پهن کنین(روی نایلکس رو چرب کنین تا راحت تر رول بشه) و گوشت رو روش بصورت یه مستطیل با عرضی برابر طول قالب لوفتون پهن کنین و قارچ و پیاز رو وسطش بریزین

[عکس: 20131207101319_IMG_0413.jpg]


حالا به کمک نایلکس گوشت رو رول کنین و توی قالب که از قبل با کره چرب کردین بذارین و روش هم کمی کره بمالین

[عکس: 20131207101636_IMG_0414.jpg]

[عکس: 20131207101649_IMG_0416.jpg]

چند تا برش قارچ روی رول گوشت بچینین و روشو با مایونز پوشش بدین و یه کم فلفل روش بپاشین
روی قالب رو با فویل بپوشونین و در فر که از قبل با دمای 200 درجه گرم کردین به مدت 1 ساعت قرار بدین
بعد از یک ساعت فرویل رو وردارین و بذازین یه کم دیگه تو فر بمونه تا روش هم برشته بشه

[عکس: 20131207102114_IMG_0421.jpg]



[عکس: 20131207102201_IMG_0426.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم میت لوف من Wavesmile
توی تابه درست کردم و موقعی که خاموش کردم با یه ذغال گداخته دودی کردم angelic
خیلی خوشمزه بود و آقای همسری خیلی عاشقش شد (1782)
مرسی دوست جونی از آموزششFlowerysmile
Yum2

[عکس: 20140118172151_IMG_0001.jpg]

[عکس: 20140118172628_IMG_0002.jpg]

[عکس: 20140118172733_IMG_0004.jpg]

[عکس: 20140118172828_IMG_0005.jpg]

[عکس: 20140118173112_IMG_0006.jpg]

[عکس: 20140118173001_IMG_0007.jpg]

با قارچ سوخاری و پیاز جعفری خورد شده و نارنج تزیین کردم

[عکس: 20140118173155_IMG_0010.jpg]

[عکس: 20140118173235_IMG_0013.jpg]
پاسخ }
#3
میت لوف من با کمی تغییرات به جای پیاز از سب زمینی نگینی سرخ شده و پودر موسیر و جعفری خشک شده همراه با قارچ استفاده کردم خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه بود ممنون از آموزش خوبت گیسوجونFlowerysmile
این قبل از پخت
[عکس: 20140205141216_21.jpg]
اینم بعد پخت
[عکس: 20140205141806_203.jpg]
Winking
پاسخ }