خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میت لوف با قارچ

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
میت لوف با قارچ
[عکس: 20131207102233_IMG_0422.jpg]

مواد لازم:
500 گرم گوشت گوساله چرخ شده
300 گرم قارچ تازه
1 عدد پیاز متوسط
نمک و فلفل و ادویه
1 قاشق غذا خوری سس مایونز
2 قاشق غذا خوری کره برای چرب کردن قالب + 50 میلی لیتر روغن برای سرخ کردن


روش پخت:
پیازهارو تفت بدین تا زماینکه شیشه ای و شفاف بشه بعد قارچهارو که درشت برش زدین بهش اضافه و 5 دقیقه تفت بدین تا آبش کشیده بشه

[عکس: 20131207101233_IMG_0407.jpg]

به گوشت نمک و فلفل و کاری بزنین و یه کم ورز بدین تا منسجم بشه
بعد کف یه سینی نایلکس پهن کنین(روی نایلکس رو چرب کنین تا راحت تر رول بشه) و گوشت رو روش بصورت یه مستطیل با عرضی برابر طول قالب لوفتون پهن کنین و قارچ و پیاز رو وسطش بریزین

[عکس: 20131207101319_IMG_0413.jpg]


حالا به کمک نایلکس گوشت رو رول کنین و توی قالب که از قبل با کره چرب کردین بذارین و روش هم کمی کره بمالین

[عکس: 20131207101636_IMG_0414.jpg]

[عکس: 20131207101649_IMG_0416.jpg]

چند تا برش قارچ روی رول گوشت بچینین و روشو با مایونز پوشش بدین و یه کم فلفل روش بپاشین
روی قالب رو با فویل بپوشونین و در فر که از قبل با دمای 200 درجه گرم کردین به مدت 1 ساعت قرار بدین
بعد از یک ساعت فرویل رو وردارین و بذازین یه کم دیگه تو فر بمونه تا روش هم برشته بشه

[عکس: 20131207102114_IMG_0421.jpg]



[عکس: 20131207102201_IMG_0426.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
12-01-2014, 11:51 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
113
تاریخ عضویت:
Nov 2013
مدال ها

اعتبار: 388


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: میت لوف با قارچ
اینم میت لوف من Wavesmile
توی تابه درست کردم و موقعی که خاموش کردم با یه ذغال گداخته دودی کردم angelic
خیلی خوشمزه بود و آقای همسری خیلی عاشقش شد (1782)
مرسی دوست جونی از آموزششFlowerysmile
Yum2

[عکس: 20140118172151_IMG_0001.jpg]

[عکس: 20140118172628_IMG_0002.jpg]

[عکس: 20140118172733_IMG_0004.jpg]

[عکس: 20140118172828_IMG_0005.jpg]

[عکس: 20140118173112_IMG_0006.jpg]

[عکس: 20140118173001_IMG_0007.jpg]

با قارچ سوخاری و پیاز جعفری خورد شده و نارنج تزیین کردم

[عکس: 20140118173155_IMG_0010.jpg]

[عکس: 20140118173235_IMG_0013.jpg]
18-01-2014, 05:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
86
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 505


محل سکونت : تهــــ کرمان ــــران
ارسال: #3
RE: میت لوف با قارچ
میت لوف من با کمی تغییرات به جای پیاز از سب زمینی نگینی سرخ شده و پودر موسیر و جعفری خشک شده همراه با قارچ استفاده کردم خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه بود ممنون از آموزش خوبت گیسوجونFlowerysmile
این قبل از پخت
[عکس: 20140205141216_21.jpg]
اینم بعد پخت
[عکس: 20140205141806_203.jpg]
05-02-2014, 02:18 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد